|

Vi ska flytta till Alingsås!

Historien bakom vår flytt.

I drygt två år har jag och min sambo Emil längtat bort från stan. Vi är båda två personer som trivs väldigt bra i naturen och i vackra omgivningar och vårt boende i Göteborg har tyvärr inte erbjudit oss det. Så under de här åren har vi längtat, längtat, hoppats och nästan gett upp vårt sökande efter ett hus eller bostadsrätt att flytta till.

Men tillslut var det vår tur! I slutet på april flyttar vi till ett fantastiskt radhus i Alingsås och den här bostaden har lyckats pricka in nästan allt som vi önskat oss (även om den stora drömmen fortfarande är ett sekelskifteshus på landet). Vi får närhet till en mysig stad, skogen precis intill husknuten, vackra åkrar bara en kort promenad bort, sjöar på cykelavstånd, stor yta och flera våningar (till och med utrymme för ett skaparrum!).

Vi har fortfarande svårt att tro att detta är sant – men snart flyttar vi!

Detta betyder att alla gravidfotograferingar från och med maj kommer att ske i Alingsås. Jag ser framför mig gyllene fält i solnedgången, det kommer bli så bra! Studion kommer att finnas kvar i Partille precis som vanligt och där kommer jag fortfarande att ha alla nyföddfotograferingar och bebisfotograferingar.

Så är du sugen på en gravidfotografering i Alingsås i vår eller sommar. Tveka inte att höra av dig här: KONTAKTA MIG OM GRAVIDFOTOGRAFERING.

Är du nyfiken på mer om gravidfotografering? Kontakta mig här så tar vi ett första samtal. Jag ser fram emot ditt mail! 

Liknande inlägg