Med fokus på familjen under er nyföddfotografering

Under mina år som nyföddfotograf har jag mer och mer insett vilka bilder som är de mest värdefulla hos mina kunder, vilka bilder det är som tillslut hamnar på väggarna. Det är bilden när du håller din lilla i din famn.⁠ Det är bilden på er nya familj.⁠ Det är bilden där man ser hur liten er lilla var i era händer.⁠

En nyföddfotografering hos mig fokuserar på just detta för jag vet att även om du just då en vecka efter förlossningen inte alls känner för att vara med på bild så är det dessa bilder du kommer att älska framöver. Det är ju i din famn som man faktiskt ser hur liten er bebis var under den där första veckan.

Under lilla Sandros nyföddfotografering blev det massa fina föräldrabilder men vi tog såklart även bilder bara på honom. Som standard brukar jag rekommendera 50/50 med enskilda och föräldrabilder men det går självklart också att göra mer av det ena om man vill.

Vill du veta mer om nyföddfotografering hos mig? Kika in här.


Liknande inlägg