Efter en nyföddfotografering hos mig får ni med er något mer än bara digitala bilder. Ni får hem superfina fysiska produkter som ni kan njuta av direkt.

Ida valde att fokusera på en inramad tavla med en brun maffig handgjord ram med guldkant. Den kommer bli superfin på väggen och 30×40 cm som denna är, är en perfekt storlek för att bygga en gallerivägg med flera bilder från framtida fotograferingar.

Till tavlan valde denna lilla tjejens familj en kollektionsbox med flera 18×25 cm printar i passepartout. Perfekta att rama in och hänga upp på väggen tillsammans, sprida ut i hemmet eller varför inte förvara några i boxen och byt ut dina tavlor då och då?

Vill du också ha en sån här fin tavla till ditt hem? Kontakta mig här idag så hör jag av mig för ett första samtal. Jag ser fram emot att höra från dig! 

Skriv en kommentar