Gravidfotografering i Alingsås

En upplevelse – Så mycket mer än bara fina bilder

Vi kommer att skapa de mest fantastiska bilderna som du kommer att älska, på människorna du värdesätter mest i hela världen.

Det är en spännande tid ni är i just nu, kvinnokroppen är verkligen fantastisk som klarar av att bära en liten människa i magen!

Snart är ni föräldrar till en liten krabat och visst är väl graviditeten något som är värt att minnas med värme och kärlek? Jag ger er en gravidfotografering som blir en mysig upplevelse med lite egentid för er att mysa och hålla om varandra och samtidigt få fantastiska bilder.

Boka tidigt gärna innan vecka 25 för störst chans att hitta en tid. Kontakta studion redan idag. Klicka här.

Vad ni kan förvänta er av mig som fotograf

Avslappnat & lättsamt

En gravidfotografering hos mig är lite speciell eftersom jag fokuserar på er som par. Ni kan förvänta er en mysig och rolig gravidfotografering där jag fångar den connection ni har till varandra genom enkla uppgifter som att gå hand i hand eller krama om varandra. Med en blandning av handfasta direktiv av var ni kan stå, sitta eller gå och små mer detaljguidningar i hur ni kan hålla axlar och händer så kan ni alltid känna er trygga i att jag fångar det där lilla extra som finns mellan er.

Tryggt & personligt hela vägen

Det absolut viktigaste för mig är att ni ska känna er trygga i att jag tar hand om er hela vägen från första kontakt till leverans. En gravidfotografering hos mig är en personlig upplevelse och fotograferingen anpassas efter era önskemål som vi tillsammans diskuterar fram under vår konsultation. Jag hjälper er med tips på kläder, erbjuder en kundgarderob och guidar er genom fotograferingen. Efter er gravidfotografering är ni välkomna tillbaka till studion för att se era bilder och jag hjälper er att välja era favoriter samt att lista ut vilka produkter som passar er och hur ni sedan tar hand om dem på bästa sätt. Tryggt från början till slut.

Fysiska produkter & digitala bilder att dela med familjen

En gravidfotografering hos mig resulterar inte bara i fina bilder utan vi har slutresultatet i tanken hela vägen. Vare sig ni vill ha en stor tavla på väggen eller ett större antal bilder i ett album så kan ni vara säkra på att jag tar hand om det åt er och att er leverans kommer att bestå av riktiga konstverk som är redo att njutas av och som så småningom kan ges vidare till era barn och barnbarn. Vill ni hellre framkalla era egna bilder finns även digitala bildpaket. Jag guidar er till rätt val för just er familj och dessutom ingår alltid den matchande digitala filen till alla printade bilder ni väljer att investera i.

Fina ord från kunder

Evelina

"Vi vill tacka dig för ditt fantastiska arbete bakom kameran. Du fick mig och min karl att känna oss så bekväma trots en viss skygghet när det kommer till att fastna på bild. Och din hantering med min mini-mi var oslagbar! Vilka fantastiska foton det blev! Vi är så ofantligt tacksamma att du tog dig an oss, trots sen bokning och krångel med datum. Du är en sann konstnär som fångar det där lilla som gör det stora."

Therese & John

”Linda var en otroligt professionell och uppmärksam fotograf. Hon gjorde det enkelt för oss att känna oss bekväma framför kameran och dirigerade oss in i positioner som sedan resulterade i otroligt vackra bilder. En väldigt fin egenskap var att linda via små detaljer, också fick oss att känna oss omhändertagna. Som att hon insisterade på att hålla oss varma med hennes medtagna filtar och värmepåsar. Det var mycket uppskattat! Vi rekommenderar verkligen linda som fotograf.”

Lite mer info om nyföddsessionen

Fotoplats

Naturen tar stor plats i mina gravidbilder och jag har mitt smultronställe i Mölndal där i stort sett alla mina gravidfotograferingar sker. Här kan vi fotografera utan nyfikna blickar från förbipasserande, det är en plats som erbjuder mycket variation vad gäller vacker miljö och den är fin året om i både mulet och soligt väder.

Låna klänningar

Jag erbjuder en kundgarderob med ett 10-tal olika klänningar och kjolar som passar många olika storlekar. Du får mer än gärna låna en klänning av mig och slippa fundera över att hitta något passande, slippa tänka på att stryka en klänning eller oroa dig över att den blir smutsig. Jag tar hand om allt det där åt dig.

Flera av plaggen syr jag själv för att kunna erbjuda unika kläder. Självklart hjälper jag även till och ger förslag på vad din partner kan ha för kläder så att ni matchar.

FAQ

Några vanliga frågor
När ska vi boka in vår gravidfotografering?

Det är väldigt individuellt när man vill bli fotograferad men de flesta fotograferar magen runt vecka 25–35 då den vuxit till sig ordentligt. Det viktigaste är att du mår bra så du kan glädjas åt en härlig stund i vackra klänningar.

Får syskon följa med på fotograferingen?

Jag har valt att inte fotografera syskon under en gravidfotografering hos mig eftersom jag vill att du och din partner ska kunna fokusera helt på varandra och vara i nuet. Därför får syskon stanna hemma den här dagen. Vill man absolut ha någon enstaka bild med tidigare barn så behövs barnvakt som kan gå iväg med barnet när dessa bilder tagits.

Vad ska jag och min partner ha på oss?

För att du ska slippa köpa in dyra kläder till din fotografering erbjuder jag utlån av fina klänningar, kjolar och kimonos. Min kundgarderob kommer ni att kunna se när ni kommer in till studion för er konsultation. Jag ger också mycket tips på vad din partner kan ha för kläder så att ni matchar.

Vad gör vi om det blir dåligt väder?

Under en gravidfotografering är vi väldigt väderberoende och därför bokar vi alltid om tiden om vi märker att det kommer bli regnigt eller väldigt mörkt på vår fotodag. Men jag gör gravidfotograferingar året om i både mulet och soligt väder och har till och med fotat i tät dimma vilket har gett superfina bilder som matchar årstiden.

Hur fungerar det med fotografering under vintern?

Jag erbjuder speciella värmepåsar som fästs under kläderna och hjälper till med värmen under gravidfotograferingen. Jag har också speciella handvärmare och ser till att vi tar många pauser där ni får värma er med jacka och filt. 

Vad behöver vi tänka på innan fotograferingen?

Vid er bokningsförfrågan kontaktar jag er för ett kortare telefonsamtal och ni har då möjlighet att boka in en konsultation där vi kommer att gå igenom alla detaljer inför er fotografering.

Er investering

Detta ingår

Konsultation/planeringsmöte

1 h gravidfotografering i Alingsås

Lån av vackra klänningar

Personligt beställningsmöte med bildvisning

1500 kr
Efter fotograferingen väljer ni vad ni vill investera i:

Tavlor fr. 2.500 kr

Kollektioner med printar fr. 5.900 kr

Digitala bildpaket fr. 5.900 kr

 

Fullständig prislista får du skickat till dig vid din bokningsförfrågan.

Kontakta mig

Jag ser fram emot att höra från dig och se vad jag kan göra för din familj.