Gravidfotografering i Göteborg

En upplevelse – Så mycket mer än bara fina bilder

Detaljer

Varför en gravidfotografering hos mig är speciell.
Avslappnad gravidfotografering med mycket rörelse och mys med varandra. 
En gravidfotografering med fokus på er som par. Inga stela poser där ni “tittar in i kameran och ler”.
Skapar magiska bilder oavsett mulet väder eller soligt, sommar eller vinter.
En noga utvald kund-garderob med Fantastiska klänningar i jordnära toner och bohemisk stil.

Hej där!

Det är en spännande tid ni är i just nu, kvinnokroppen är verkligen fantastisk som klarar av att bära en liten människa i magen!

Snart är ni föräldrar till en liten krabat och visst är väl graviditeten något som är värt att minnas med värme och kärlek? Jag ger er en gravidfotografering som blir en mysig upplevelse med lite egentid för er att mysa och hålla om varandra och samtidigt få fantastiska bilder.

 

Tillgängliget

Juli (2 tider) 0
Aug (3 tid) 0
Sep (4 tider) 0

Theresa + John

”Linda var en otroligt professionell och uppmärksam fotograf. Hon gjorde det enkelt för oss att känna oss bekväma framför kameran och dirigerade oss in i positioner som sedan resulterade i otroligt vackra bilder. Bilderna talar för sig själva, men måste ändå trycka på att de blev enastående. En väldigt fin egenskap var att Linda via små detaljer, också fick oss att känna oss omhändertagna. Som att hon insisterade på att hålla oss varma med hennes medtagna filtar och värmepåsar. Det var mycket uppskattat! Vi rekommenderar verkligen Linda som fotograf, speciellt när det kommer till att föreviga de viktiga ögonblicken i livet.”

Styling

Hos mig får du låna vackra klänningar, kjolar och toppar från min kundgarderob under din gravidfotografering. Flera är handgjorda av mig och alla noga utvalda för att vara unika för mina kunder. De går alla i en bohemisk stil i jordnära toner och jag har kläder som passar både små och stora magar. Självklart hjälper jag till att välja det som passar dig bäst och ger tips på vad din partner kan ha för kläder så att ni matchar.

Längre ner på sidan kan du se vad jag har till utlån, eller klicka här.

Guidning

En gravidfotografering hos mig är lite speciell eftersom jag fokuserar på er som par. Ni kan förvänta er en mysig och rolig gravidfotografering där jag fångar den connection ni har till varandra genom enkla uppgifter som att gå hand i hand eller krama om varandra. Med en blandning av handfasta direktiv av var ni kan stå, sitta eller gå och små mer detaljguidningar i hur ni kan hålla axlar och händer så kan ni alltid känna er trygga i att jag fångar det där lilla extra som finns mellan er.

Location

Naturen och miljön tar stor plats i mina bilder därför har jag mina smultronställen med utgång från Göteborg där jag kan erbjuda det bästa ljuset och dit ni enkelt kan ta er med både bil och buss.

Mina favoritplatser är oftast på kalhyggen med tallskog eller öppna ängar vilket går i stil med min bildstil.

Produkter

Bevara bilderna i fysiska produkter av högsta kvalité

För mig är det viktigt att ni efter er gravidfotografering får med er något mer än digitala bilder som blir liggande på ett usb-minne.

Därför har jag valt att jobba med produkter av högsta kvalité och erbjuder ett fantastiskt fint album i naturligt raw linne med tjocka, exklusiva sidor och matchande box med träram. Samt fantastiska Fine Art printar.

Evelina

Vi vill tacka dig för ditt fantastiska arbete bakom kameran. Du fick mig och min karl att känna oss så bekväma trots en viss skygghet när det kommer till att fastna på bild. Och din hantering med min mini-mi var oslagbar! Vilka fantastiska foton det blev! Vi är så ofantligt tacksamma att du tog dig an oss, trots sen bokning och krångel med datum. Du är en sann konstnär som fångar det där lilla som gör det stora.

Galleri

Fler fantastiska par

Kund-garderob

Rustika jordnära kläder

Jag erbjuder ett 10-tal olika gravidklänningar och kjolar som kan användas på olika sätt och passar många olika storlekar. Att låna gravidklänningar gör att du slipper oroa dig för att dina egna finklänningar blir blöta och smutsiga. Jag sköter allt det där åt dig, stryker och tar med till fotograferingen och tar hand om tvätt efteråt. Flera av klänningarna, kjolarna och topparna syr jag själv för att kunna erbjuda unika kläder. Inför er fotografering går vi igenom vilka kläder som kommer passa dig bäst.

FAQ

Några vanliga frågor
När ska vi boka in vår gravidfotografering?

Det är väldigt individuellt när man vill bli fotograferad men de flesta fotograferar magen runt vecka 25–35 då den vuxit till sig ordentligt. Det viktigaste är att du mår bra så du kan glädjas åt en härlig stund i vackra klänningar.

Får syskon följa med på fotograferingen?

Jag har valt att inte fotografera syskon under en gravidfotografering hos mig eftersom jag vill att du och din partner ska kunna fokusera helt på varandra och vara i nuet. Därför får syskon stanna hemma den här dagen. Vill man absolut ha någon enstaka bild med tidigare barn så behövs barnvakt som kan gå iväg med barnet när dessa bilder tagits.

Vad ska jag och min partner ha på oss?

För att du ska slippa köpa in dyra kläder till din fotografering erbjuder jag utlån av fina klänningar, kjolar och kimonos. Min kundgarderob kan du se här. Jag ger också mycket tips på vad din partner kan ha för kläder så att ni matchar.

Vad gör vi om det blir dåligt väder?

Jag gör gravidfotograferingar året om i både mulet och soligt väder. Inför er gravidfotografering efterfrågar jag om ni föredrar det ena eller andra och utifrån det stämmer vi av vädret på fotodagen. Jag erbjuder fri ombokning om vi skulle känna att vädret inte lever upp till kraven för de bilder vi vill skapa. Jag är flexibel med att byta dag under vardagar.

Hur fungerar det med fotografering under vintern?

Jag erbjuder speciella värmepåsar som fästs under kläderna och hjälper till med värmen under gravidfotograferingen. Jag har också speciella handvärmare och ser till att vi tar många pauser där ni får värma er med jacka och filt. 

Vad behöver vi tänka på innan fotograferingen?

Vid er bokningsförfrågan får ni tillgång till en sida där jag går igenom allt om hur en gravidfotografering går till innan, under och efter. Ca en vecka innan er fotografering får ni också ytterligare info med en checklista som ni kan stämma av med samt att vi diskuterar klädval. Allt för att ni ska känna er så förberedd som möjligt.

Kontakta mig

Varje fotografering börjar med ett samtal. Jag ser fram emot att höra från dig.

Fotograferingskostnad på 2000 kr betalas vid bokning.
Produkter börjar på 1900 kr / kollektioner börjar på 5.900 kr.