Gravidfotografering i Göteborg

Investera i vackra bilder från en minnesvärd tid

Din graviditet är en unik tid och att investera i en gravidfotografering i Göteborg hos mig hjälper dig att behålla minnet av denna. Med vackra klänningar, härliga skuggor och dovare toner skapar vi fantastiska bilder för er att bevara i generationer framöver.

Jag erbjuder alla mina kunder möjligheten att få låna vackra gravidkläder för att göra fotograferingen till en än mer unik och minnesvärd upplevelse. Hos mig blir det inga stela poser utan mycket skratt, rörelse och böljande tyger.

Hör av dig redan idag vettja, det kommer bli kul jag lovar!

Vem?

Du som vill ha en rolig upplevelse utan stela poser med mycket skratt, rörelse och böljande tyger. Partner och tidigare barn är självklart välkomna.

Var?

Jag utgår från Göteborg och fotograferar i mitt närområde på flera utvalda locations där jag kan säkerställa bästa möjliga ljus.

När?

De flesta fotograferar magen runt vecka 25–35 då den vuxit till sig ordentligt. Men det viktigaste är att du mår bra så att du får en rolig och minnesvärd stund.

Hur?

Med vackra klänningar, kjolar och accessoarer och ett fokus på enkla, naturliga och bekväma poser.

”Fantastisk duktig fotograf. Hon har fin hand med barn och får en att känna sig avslappnad och bekväm, vilket syns på bilderna. Ser fram emot framtida fotograferingar!” – Christine

Vad kan jag ge dig?

Kul att du hittat hit! Jag är en kattälskande tjej som älskar en mängd olika former av hantverk. Detta tar jag med mig i mitt skapande av unika bilder till dig, med alltifrån handstickade nyföddmössor till egensydda klänningar. Jag har en förkärlek för naturliga material och färger vilket jag hoppas att kanske du också har.

Jag passar er lite extra bra om ni vill ha:

 • Unika och personliga bilder på dig och magen
 • En specialiserad gravidfotograf
 • En avslappnad och rolig fotografering
 • Lån av gravidkläder
 • Bildstil i dovare toner
 • Noga utvalda platser med det bästa ljuset
 • Personligt urvalsgalleri inom en vecka

Boka gravidfotografering

Lättast att göra en bokning är via formuläret längst ner på denna sida. Så det är bara att skrolla vidare. Så snart som möjligt ger jag er ett par förslag på dagar som jag hoppas ska passa. Jag gör enbart ett fåtal gravidfotograferingar i veckan så vänta inte för länge med att skicka in er förfrågan.

När ni har bekräftat vilken dag ni vill boka skickar jag avtal tillsammans med en faktura på fotograferingsavgiften. Vid bokning av mitt stora paket skickar jag en bokningsfaktura på 1000 kr, vilket dras av från slutfakturan som betalas efter fotograferingen.

I samband med detta kommer ni att få ett antal frågor för att jag ska få en känsla för just er, vad ni har för önskemål och hur jag kan bistå er på bästa möjliga sätt.

Under fotograferingen

Innan din gravidfotografering bestämmer vi var vi ska mötas, du får en liten checklista på vad du kan tänka på inför och du kan också gå in här och välja vilka gravidkläder du vill låna.

En fotografering med mig är en rolig stund med en avslappnad stämning. Jag kan exempelvis be er att kramas, gå lite eller ta en svängom så att kjolen fladdrar i vinden. Ni behöver inte oroa er över hur ni ska stå, jag fotograferar er i naturliga poser och guidar er med små och lätta korrigeringar med var ni kan hålla händer och fästa blicken. Mitt absolut största mål är att ni ska tycka att det är grymt kul och inte tänka så mycket på att ni fotograferas.

Efter fotograferingen

Ca en vecka efter er gravidfotografering får ni tillgång till ett privat webbalbum med ert urval där ni i lugn och ro kan markera era favoritbilder.

Jag erbjuder er även att köpa till högkvalitativa utskrifter på tjockt lyxigt Fine Art papper. För visst är det väl en trevlig tanke att bilderna blir något mer än bara en mapp på datorn? Kanske en tavla på väggen eller några mindre foton i en fotobok.

Efter att ni valt era favoriter får ni er slutfaktura och när den är betald får ni era digitala bilder fullt bearbetade via en nedladdningslänk som skickas till er e-post. I samband med detta beställs eventuella Fine Art printar.

”Både jag och Hampus känner oss ganska obekväma framför kameran men Linda gjorde det lättsamt och roligt. Vi hade en jättetrevlig kväll och det var en superhärlig upplevelse.” – Sara

Så här går det till

När är en bra tid för en gravidfotografering?
Det är väldigt individuellt när man vill bli fotograferad men de flesta fotograferar magen runt vecka 25–35 då den vuxit till sig ordentligt. Det viktigaste är att du mår bra så du kan glädjas åt en härlig stund i vackra klänningar.

Vad ska jag ha på mig?
För att du ska slippa köpa in dyra kläder till fotograferingen erbjuder jag utlån av fantastiska kläder. Min gravidgarderob är i ständig utveckling. Jag erbjuder i nuläget 3 olika vackra gravidklänningar samt en stor tyllkjol som alla passar storlek S–L. De sitter fint på oavsett om du är lång, kort, har stor eller liten byst. Om något skulle behöva nålas in har jag med mig säkerhetsnålar och klämmor för detta. Dessutom finns en vacker tiara som gör det lilla extra för bilderna. Här går du in och väljer vilka klänningar du vill ha under din gravidfotografering.

Vad gör vi om det blir dåligt väder?
Bra ljus är viktigt för att skapa de riktigt speciella bilderna. Därför erbjuder jag fri ombokning om vi skulle känna att vädret inte lever upp till kraven för de bilder vi vill skapa. Jag är mycket flexibel med att snabbt hitta en ny tid.

Jag skulle vilja fotograferas under vintern, hur fungerar det?
Jag erbjuder speciella värmepåsar som fästs under klänningarna och håller dig varm under fotograferingen. Jag är också noga med att vi tar många pauser där du får värma dig med en filt.

Vad behöver jag tänka på innan fotograferingen?
I god tid innan fotograferingen skickar jag över en checklista på vad som kan vara bra att tänka på och vad du ska ha med dig. Allt för att du ska känna dig så förberedd som möjligt.

Skulle det vara något annat ni funderar över är ni varmt välkomna att kontakta mig.

Ca fem dagar efter din gravidfotografering kommer du att få tillgång till ett privat webbalbum via sidan Pixieset med ditt urval. Dessa bilder får inte laddas ner eller användas utan de är endast till för att du ska kunna göra ditt val. Detta gör du genom att hjärtmarkera dina favoriter. Ytterligare information om hur du väljer bilder får du av mig i samband med att albumet publiceras.

Några dagar efter att du valt dina bilder får du ett mail med en nerladdningslänk där du kan hämta hem dina bilder. Bilderna levereras i JPG, en webbanpassad (1024×680 px) och en högupplöst version (4288×2848 px) vilket möjliggör förstoringar upp till 40×50 cm i bra kvalité.

Viktigt att tänka på är att använda rätt version på rätt ställe och att du vid egen framkallning använder en tjänst som inte förändrar bilderna. Jag rekommenderar Qpix.se vilka har bra priser och kvalité på sina produkter.

Levererade bilder får inte redigeras, beskäras eller förändras på annat sätt, dvs. du får inte göra bilderna svartvita, lägga på filter på Instagram eller liknande. Beskärningar gjorda av Facebook eller Instagram är såklart okej.

Vid publicering på nätet till exempel i sociala medier blir jag jätteglad om du skriver Foto: Linda Lundquist, www.lindalundquist.se.

Ibland visar jag upp bilder från mina fotograferingar på min hemsida eller i sociala medier men detta är något jag alltid frågar dig om innan.

Digitala filer
Jag skulle tycka att det var jättekul om du hörde av dig till mig så att jag får en mer personlig kontakt med dig och jag lämnar mer än gärna ut mer information om priser i samband med det. Nedan ser du ett prisexempel.

Enstaka bild: 500 kr/st
PAKET 5 extra bilder: 2000 kr

Fine Art printar
Jag erbjuder högkvalitativa utskrifter på tjockt lyxigt Fine Art papper. Jag har nämligen förstått att många tycker det är svårt att beställa printar själva eller helt enkelt inte får tiden att räcka till för att göra det. Själv älskar jag tanken på att bilderna blir något mer än bara en mapp på datorn. Kanske en tavla på väggen eller några mindre foton i en fotobok?

PRISER från: 1100 kr

Maternity Love


 • 1 timmes fotografering
 • Upp till 2 olika ombyten
 • Webbalbum med bilder för urval ca 40 st
 • Inga bilder ingår i paketet.
  Digitala bilder och Fine Art printar köps till separat.


Detta ingår: Konsultation via mail, scouting av plats, lån av gravidkläder, hantering och bearbetning av bilder, fri ombokning vid dåligt väder.


995 kr

Maternity Deluxe


 • 1–2 timmars fotografering
 • Upp till 3 olika ombyten
 • Webbalbum för översikt av bilderna
 • Hela urvalet ca 40 st högupplösta digitala bilder
 • 1 st 30×40 cm fine art print (tjockt, lyxigt papper)


Detta ingår: Mail-konversation, scouting av plats, lån av gravidkläder, hantering och bearbetning av bilder, högupplösta samt webbanpassade versioner av bilderna, fraktkostnad för förstoring, fri ombokning vid dåligt väder.


5.995 kr

Hej! Vad kul att du skrollat hela vägen hit!

Dags att skriva till mig? Jag vill jättegärna veta lite om dig och din partner: vad jobbar ni med, vad tycker ni om att göra eller har ni något annat kul att berätta som gör att jag får en känsla för just er?

Skicka iväg en bokningsförfråga med hjälp av formuläret nedan vettja så hörs vi av så snart som möjligt.

Jag/vi kan på
 Helger (svårare att få en tid)
 Vardagar

 Ja tack, jag vill gärna stå med på en e-postlista och få tips och erbjudanden max 2 ggr i månaden. Du kan när som helst avregistrera dig från listan.

 Jag godkänner följande: Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skriver till mig om. Informationen kommer inte att säljas vidare. Du kan när som helst begära att få uppgifterna raderade.

Instagram