Gravidfotografering i Göteborg

Hej där! Dags att ta tag i den där gravidfotograferingen?

Det är en spännande tid ni är i just nu, kvinnokroppen är verkligen fantastisk som klarar av att bära en liten människa i magen!

Snart är ni föräldrar till en liten krabat och visst är väl graviditeten något som är värt att minnas med värme och kärlek? Jag ger er en gravidfotografering som blir en mysig upplevelse med lite egentid för er att mysa och hålla om varandra och samtidigt få fantastiska bilder.

Theresa + John

”Linda var en otroligt professionell och uppmärksam fotograf. Hon gjorde det enkelt för oss att känna oss bekväma framför kameran och dirigerade oss in i positioner som sedan resulterade i otroligt vackra bilder. Bilderna talar för sig själva, men måste ändå trycka på att de blev enastående.

En väldigt fin egenskap var att Linda via små detaljer, också fick oss att känna oss omhändertagna. Som att hon insisterade på att hålla oss varma med hennes medtagna filtar och värmepåsar. Det var mycket uppskattat!

Vi rekommenderar verkligen Linda som fotograf, speciellt när det kommer till att föreviga de viktiga ögonblicken i livet.”

Avslappnat, mysigt och lite egentid för er

En gravidfotografering hos mig är lite speciell. Jag fokuserar på er som par med närhet och kärlek i fokus. På er gravidfotografering kan ni släppa allt det där som måste göras innan bebisen kommer och bara vara i nuet med varandra för en stund.

Jag guidar er igenom hela fotograferingen och jobbar med naturliga poser där ni håller om varandra, går hand i hand eller pussas och jag ger lätta direktiv om var ni kan hålla era händer och fästa blicken.

Det blir inga stela poser och "titta in i kameran och le" utan istället mycket rörelse och mys med varandra.

Noga utvalda platser

Då naturen och miljön tar stor plats i mina bilder är val av plats väldigt viktig. Därför har jag mina smultronställen med utgång från Göteborg där jag kan erbjuda det bästa ljuset och dit ni enkelt kan ta er med både bil och buss.

Mina favoritplatser är oftast på kalhyggen med tallskog eller öppna ängar vilket går i stil med min bildstil.

Avslappnat & mysigt

En gravidfotografering hos mig är lugn och mysig med enkla direktiv från mig så att ni hela tiden vet vad ni ska göra.

Jag kan be er att titta in i varandras ögon, luta pannorna mot varandra och ofta ber jag om små saker ni kan göra med era händer som att att klappa på magen, hålla om i nacken eller snurra en hårslinga. Inga krångligheter utan sånt som ni annars ändå brukar göra tillsammans.

Låna vackra gravidkläder

Kläder spelar mer roll än vad man kan tro i en bild. Därför erbjuder jag dig att låna vackra klänningar, kjolar och toppar från min gravidgarderob, se här.

De går alla i en bohemisk enklare stil och jag har kläder som passar både små och stora magar. Jag ger alltid mycket tips innan fotograferingen på vad du och din partner kan ha för kläder så att ni matchar.

Linda bakom kameran

Mitt namn är Linda Lundquist, född 1992 och uppvuxen i Partille. Numera bosatt i centrala Göteborg men drömmer om ett rött hus med vita knutar på landet och en lummig trädgård med gamla krokiga äppelträd. Jag är en extremt djurkär person och har sen ett par år tillbaka delat bostad med en underbar liten kattvarelse vid namn Miso och så min sambo förstås.

Jag gillar att fuldansa i vardagsrummet till låtar som minner om fornnorden, kan bli helt till mig när jag ser söta katter och älskar massa olika former av hantverk! Men som person är jag väldigt lugn vilket brukar smitta av sig på de i min omgivning, perfekt egenskap som gravidfotograf!

Att göra det där lilla extra i vardagen för miljön är något jag känner starkt för därför blev det en självklarhet att ta in detta även i mitt företag genom att handla mycket second hand och återbruka material när jag skapar min nyföddrekvisita.

Jag brinner också för att alla ska våga följa sina drömmar och skapa det där livet som just de vill ha!

Linn + Viktor

”Som att få gå på date! För småbarnsföräldrar var det fint att få lite tid tillsammans. Vi var allt lite nervösa innan, hur ska man stå? Gå? Vända sig hit och dit? Men Linda gjorde det så enkelt för oss att känna oss bekväma så att vi bara kunde njuta av stunden!

Med små knep och en sprudlande energi fick Linda vår nervositet att försvinna direkt och vi hade så roligt! Längesedan vi skrattade så hjärtligt!

Och resultatet sedan! Sådana bilder! Nu har vi fantastiska bilder som både visar oss och ett minne av graviditeten! Stort tack!”

Bevara bilderna i fysiska produkter av högsta kvalité

Jag har valt att jobba med produkter av högsta kvalité och erbjuder ett fantastiskt fint album i naturligt raw linne med tjocka, exklusiva sidor och matchande box med träram. Namnet präglas på omslaget och era digitala bilder levereras på ett matchande usb-minne i trä som får plats i boxen.

Utöver album erbjuder jag lyxiga Fine Art printar i olika storlekar.

Oavsett vilka produkter ni väljer kan ni vara säkra på att bilderna från er gravidfotografering kommer att presenteras på ett fantastiskt sätt och kunna bevaras i generationer framöver.

Slipp allt krångel med att själva framkalla! Jag fixar grymma produkter åt er.

Frågor & svar

När är en bra tid för en gravidfotografering?

Det är väldigt individuellt när man vill bli fotograferad men de flesta fotograferar magen runt vecka 25–35 då den vuxit till sig ordentligt. Det viktigaste är att du mår bra så du kan glädjas åt en härlig stund i vackra klänningar.

Får syskon följa med på fotograferingen?

Jag har valt att inte fotografera tidigare barn eftersom jag vill att du och din partner ska kunna fokusera helt på varandra och vara i nuet.

Vad ska jag ha på mig?

För att du ska slippa köpa in dyra kläder till din fotografering erbjuder jag utlån av fina klänningar och kjolar. Vilka kläder jag lånar ut nu kan du se här. Om något skulle behöva nålas in har jag med mig säkerhetsnålar för det. Självklart kan du ta med något eget till fotograferingen också.

Vad gör vi om det blir dåligt väder?

Bra ljus är viktigt för att skapa de riktigt speciella bilderna. Därför erbjuder jag fri ombokning om vi skulle känna att vädret inte lever upp till kraven för de bilder vi vill skapa. Jag är flexibel med att snabbt hitta en ny tid under vardagar.

Jag skulle vilja fotograferas under vintern, hur fungerar det?

Vad roligt! Jag erbjuder speciella värmepåsar som fästs under klänningarna och håller dig varm under fotograferingen. Jag är också noga med att vi tar många pauser där du får värma dig med en filt och om du vill tar jag med min supergoda varma choklad som vi kan dricka under en av pauserna.

Vad behöver jag tänka på innan fotograferingen?

Vid din bokningsförfrågan får du tillgång till en sida där jag går igenom allt om hur en fotografering går till innan, under och efter. Ca en vecka innan er fotografering får du också ytterligare info samt en liten checklista som du kan stämma av med. Allt för att du ska känna dig så förberedd som möjligt.

Fler fina ord

”Linda fick mig att känna mig så bekväm att jag nästan glömde av att vi blev fotograferade. Allt föll sig väldigt naturligt under hela fotograferingen och vi är superglada över resultatet!” – Caroline & Philip

”Skrattade oss igenom ca 94% av tiden och konstaterade att det kändes lite som en bonusdejt – med peppig publik.” – Hanna & Daniel

Din investering

  • Följande ingår i din investering hos mig.


  • 1 timmes gravidfotografering
  • Lån av gravidkläder, 2 ombyten
  • Personlig hjälp med klädval till partner
  • Minst 5 digitala bilder
  •  
  • Efter sessionen kan du välja att uppgradera till 10, 20, eller 35 digitala bilder och få en Fine Art print (30x40 cm) och ett fint usb-minne i trä som bonus.


Pris delas vid förfrågan.

1500 kr betalas vid bokning och resten betalas efter fotograferingen.

Tillgängliga tider

Just nu är det många som skickar in sina förfrågningar!

Gör så här för störst chans att hitta en tid:

- Hör av er tidigt under graviditeten, gärna 2–3 månader innan ni vill fotograferas
– Var öppen för att fotografera en vardag
– Fyll i formuläret nedan så utförligt ni kan så att jag snabbare kan hjälpa er
– Skulle ni vara sent ute går det alltid att höra av dig för väntelista

TIDER JANUARI

FULLBOKAT (kontakta för väntelista)
100%

TIDER FEBRUARI

2 tider tillgängliga
80%

TIDER MARS

3 tider tillgängliga
70%

Vad kul att ni vill boka en gravidfotografering!

En gravidfotografering görs vanligtvis mellan vecka 25–35, lite beroende på vad man själv önskar.
Vid förfrågan skickar jag över ett par datumförslag.

Jag svarar på alla mail inom 2 arbetsdagar.
Ibland hamnar mina svar i skräpposten därför skickar jag också alltid ett SMS när jag svarat dig.

 Jag godkänner följande: Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skriver till mig om. Informationen kommer inte att säljas vidare. Du kan när som helst begära att få uppgifterna raderade.