Gravidfotografering i Göteborg

Investera i en professionell gravidfotograf i Göteborg

Vad kul att du är gravid, stort grattis! Så häftigt att det växer en liten människa i din mage. Kul dessutom att du funderar på att dokumentera det hela med en gravidfotografering här i Göteborg.

Det är verkligen en unik tid du är i just nu, vare sig det är första eller sista barnet så kommer bilderna från din gravidfotorafering hjälpa dig att minnas just denna graviditet, både bra och tuffare stunder.

Efter att du kikat igenom den här sidan hoppas jag att du kommer att känna att vi är en perfekt match. Så skrolla vidare och skicka in din bokningsförfrågan redan idag vettja!

Prisinfo samt kontaktformulär hittar du längre ner på sidan.

Vem?

Du som vill ha en rolig upplevelse med naturliga poser, rörelse och böljande tyger. Partner och tidigare barn är självklart välkomna.

Var?

Jag utgår från Göteborg och fotograferar i mitt närområde på flera utvalda locations där jag kan säkerställa bästa möjliga ljus.

När?

De flesta fotograferar magen runt vecka 25–35 då den vuxit till sig ordentligt. Men det viktigaste är att du mår bra så att du får en rolig och minnesvärd stund.

Hur?

Med vackra klänningar, kjolar och accessoarer och ett fokus på enkla, naturliga och bekväma poser.

”Fantastisk duktig fotograf. Hon har fin hand med barn och får en att känna sig avslappnad och bekväm, vilket syns på bilderna. Ser fram emot framtida fotograferingar!” – Christine

Linda bakom kameran

Kul att du hittat hit! Jag är en kattälskande tjej som älskar en mängd olika former av hantverk.

Detta tar jag med mig i mitt skapande av unika bilder till dig, med alltifrån handstickade nyföddmössor till egensydda klänningar. Har du liksom jag en förkärlek för naturliga material och färger kommer du älska bilderna jag skapar av din lilla bebis.

Jag passar er lite extra bra om ni vill ha:

 • Unika och personliga bilder på dig och magen
 • En specialiserad gravidfotograf
 • En avslappnad och rolig fotografering
 • Lån av gravidkläder
 • Bildstil i dovare toner
 • Noga utvalda platser med det bästa ljuset
 • Personligt urvalsgalleri inom en vecka

Boka din gravidfotografering tidigt

Eftersom jag bara bokar in ett begränsat antal gravidfotograferingar varje månad är det viktigt att du hör av dig till mig tidigt under graviditeten för störst chans att hitta en tid. För att få det vackra ljuset som är i mina bilder vill vi fotografera ca 1–3 timmar innan solnedgången, så tid för fotograferingen beror mycket på plats och årstid.

Lediga tider just nu (uppdaterad 190215):

– Februari: 1 st
– Mars: 2 st
– April: 3 st

Lite längre ner hittar du formuläret för att skicka in din bokningsförfrågan. Vid bokning betalas 1000 kr i bokningsavgift vilket garanterar ert datum.

En rolig stund med en avslappnad stämning

Ge dig själv en timme då du kan få glömma bort en värkande kropp och bara få vara i nuet för en stund.

En gravidfotografering hos mig är mer än bara bilderna som bli av den. Det är en rolig upplevelse som du och din partner kan göra tillsammans när ni slipper tänka på måsten som ska hinnas med innan bebisen kommer.

Ni behöver inte oroa er över hur ni ska stå, jag fotograferar er i naturliga poser och guidar er med små och lätta korrigeringar med var ni kan hålla händer och fästa blicken. Mitt absolut största mål är att ni ska tycka att det är grymt kul och inte tänka så mycket på att ni fotograferas.

Enkelhet, hög kvalité & färdiga produkter i bildpaketen

Jag vill göra det så enkelt för dig som möjligt. Därför erbjuder jag färdiga paket som innehåller både digitala bilder och en fysisk produkt.

Välj mellan högkvalitativa utskrifter på vackert matt Fine Art papper och ett jättefint album med omslag i linnecanvas och tjocka exklusiva sidor, eller varför inte båda?

Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att bilderna från din gravidfotografering kommer att presenteras på ett fantastiskt sätt och kunna bevaras i generationer framöver.

Slipp allt krångel med att själv framkalla! Jag fixar grymma produkter åt dig som är klara att hängas upp på väggen eller bläddras i.

Kontakta mig för mer prisinfo.

”Både jag och Hampus känner oss ganska obekväma framför kameran men Linda gjorde det lättsamt och roligt. Vi hade en jättetrevlig kväll och det var en superhärlig upplevelse.” – Sara

Frågor & svar

När är en bra tid för en gravidfotografering?

Det är väldigt individuellt när man vill bli fotograferad men de flesta fotograferar magen runt vecka 25–35 då den vuxit till sig ordentligt. Det viktigaste är att du mår bra så du kan glädjas åt en härlig stund i vackra klänningar.

Vad ska jag ha på mig?

För att du ska slippa köpa in dyra kläder till din fotografering erbjuder jag utlån av fina klänningar och kjolar. Min gravidgarderob är i ständig utveckling, vad jag har just nu kan du se här där du även kan välja vilka kläder du vill ha under din gravidfotografering. Om något skulle behöva nålas in har jag med mig säkerhetsnålar för det. Självklart kan du ta med något eget till fotograferingen också.

Vad gör vi om det blir dåligt väder?

Bra ljus är viktigt för att skapa de riktigt speciella bilderna. Därför erbjuder jag fri ombokning om vi skulle känna att vädret inte lever upp till kraven för de bilder vi vill skapa. Jag är flexibel med att snabbt hitta en ny tid under vardagar.

Jag skulle vilja fotograferas under vintern, hur fungerar det?

Vad roligt! Jag erbjuder speciella värmepåsar som fästs under klänningarna och håller dig varm under fotograferingen. Jag är också noga med att vi tar många pauser där du får värma dig med en filt och om du vill tar jag med min supergoda varma choklad som vi kan dricka under en av pauserna.

Vad behöver jag tänka på innan fotograferingen?

Vid din bokningsförfrågan får du ett infohäfte med massa information om hur en fotografering går till och vad du kan tänka på. När vår fotografering närmar sig får du också en liten checklista som du kan stämma av med. Allt för att du ska känna dig så förberedd som möjligt.

Gravidsession

 • 1000 kr betalas vid bokning och dras sedan av från ditt valda bildpaket.


 • 1 timmes fotografering
 • Upp till 2 olika ombyten
 • Välj bilder från ett fint webbgalleri


Detta ingår: Konsultation via mail, scouting av plats, lån av gravidkläder, fri ombokning vid dåligt väder.

Kontakta mig för mer prisinfo.

Gravid- & nyföddsession

 • 1700 kr betalas vid bokning och dras sedan av från ditt valda bildpaket.


 • 1 timmes gravidfotografering
 • Upp till 2 olika ombyten
 • Välj bilder från ett fint webbgalleri

 • 2–3 timmars nyföddfotografering
 • Lån av filtar och rekvisita
 • Välj bilder från ett fint webbgalleri


Detta ingår: Konsultation via mail, scouting av plats, lån av gravidkläder, fri ombokning vid dåligt väder, lån av nyföddrekvisita och filtar, fri ombokning om bebisen kommer tidigt eller sent.

Hej! Vad kul att du skrollat hela vägen hit!

Dags att skriva till mig? Jag vill jättegärna veta lite om dig och din partner: vad jobbar ni med, vad tycker ni om att göra eller har ni något annat kul att berätta som gör att jag får en känsla för just er?

Skicka iväg en bokningsförfråga med hjälp av formuläret nedan vettja så hörs vi av så snart som möjligt.

Jag/vi kan på
 Helger (svårare att få en tid)
 Vardagar

 Ja tack, jag vill gärna stå med på en e-postlista och få tips och erbjudanden max 2 ggr i månaden. Du kan när som helst avregistrera dig från listan.

 Jag godkänner följande: Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skriver till mig om. Informationen kommer inte att säljas vidare. Du kan när som helst begära att få uppgifterna raderade.

Instagram