Gravidfotografering i Göteborg

Mer än bara en gravidfotografering

Så häftigt att det växer en liten människa i din mage! Det är en stor förändring för dig och kanske känner du inte igen dig själv. Jag är väl medveten om hur man kan ha negativa tankar om sin kropp och hur obekvämt det kan kännas att frysa det på en bild.

Men vet du vad? Vid en gravidfotografering hos mig fokuserar vi på känslan, att få en stund då du kan få glömma bort en värkande kropp, pussas och kramas med din partner och där, mitt i upplevelsen tar jag bilderna som fångar er kärlek till varandra och ert nya lilla barn.

Det är verkligen en unik tid du är i just nu, vare sig det är första eller sista barnet så kommer bilderna från din gravidfotorafering hjälpa dig att minnas just denna graviditet, både bra och tuffare stunder.

”Vi är så nöjda med upplevelsen! Brukar känna oss väldigt stela framför kameran men du fick oss att bara slappna av.” – Rosanna

Noga utvalda platser i Göteborg

Ljuset och platsen är såå viktig i bilden. Därför lägger jag mycket tid på att leta upp olika fotoplatser och jag har mina smultronställen där jag kan erbjuda det bästa ljuset och som är enkla för dig att ta dig till.

Avslappnat & roligt

Vet du vad? Jag har mina knep till att din gravidfotografering ska kännas roligt och lättsamt. Vi rör oss mycket, jag drar dåliga skämt som ibland går hem och ibland inte, jag ställer mig i konstiga positioner för att fånga de bästa vinklarna och vickar lite på rumpan ibland för att framkalla skratt. Och där mitt i känslan tar jag bilderna.

Låna vackra gravidkläder

Kläder spelar mer roll än vad man kan tro i en bild. Därför erbjuder jag dig att låna vackra klänningar, kjolar och toppar från min gravidgarderob, se här. Jag har kläder som passar både små och stora magar och jag ger alltid mycket tips innan fotograferingen på vad du och din partner kan ha för kläder så att ni matchar.

Linda bakom kameran

Mitt namn är Linda Lundquist, född 1992 och uppvuxen i Partille. Numera bosatt i centrala Göteborg men drömmer om ett rött hus med vita knutar på landet och en lummig trädgård med gamla krokiga äppleträd. Jag är en extremt djurkär person och har sen ett par år tillbaka delat bostad med en underbar liten kattvarelse vid namn Miso och så min sambo förstås.

Jag kan vara lite knäpp, fuldansar ofta i vardagsrummet till ”Vindarna viskar mitt namn”, blir helt till mig när jag ser söta katter och älskar vaniljglass, japp vanilj är bäst! Men brukar ändå oftast få höra att jag är väldigt lugn som person och det stämmer nog ganska bra.

Precis som så många andra har jag länge kämpat med dåligt självförtroende och dålig självkänsla men för ett år sedan hände något hos mig, jag började drömma, började föreställa mig hur jag kunde skapa min egen framtid precis så som jag ville och jag började tro, tro på att det var möjligt att nå dit. Det är min största drivkraft. Att vara ett levande exempel på att det går och på så sätt kunna inspirera andra att ta steget och våga följa sina egna drömmar!

En rolig stund tillsammans med din partner

Ni är nu två, du och din partner. Påväg mot ert livs största resa. Det kommer att vara en utmaning, ni kommer stöta på tuffa stunder men också dela mycket glädje. Oavsett vad som händer så gör ni det tillsammans.

Vid en gravidfotografering hos mig fokuserar vi på er kärlek. Med enkla direktiv och små uppgifter, som att gå hand i hand eller kramas, kommer ni att ha en rolig upplevelse tillsammans. En paus från vardagen bara du och din partner.

Mitt absolut största mål är att ni ska tycka att det är grymt kul och inte tänka så mycket på att ni fotograferas.

”Både jag och Hampus känner oss ganska obekväma framför kameran men Linda gjorde det lättsamt och roligt. Vi hade en jättetrevlig kväll och det var en superhärlig upplevelse.” – Sara

Boka din gravidfotografering tidigt

Jag vill kunna lägga mycket tid på dig och din partner. Ge er mycket information, svara på alla era funderingar och leta upp den bästa fotoplatsen för er.

För att kunna göra det har jag valt att endast boka in ett fåtal gravidfotograferingar varje månad. Därför är det viktigt att du hör av dig till mig tidigt under graviditeten, gärna innan vecka 25, för störst chans att hitta en tid.

Lite längre ner hittar du formuläret för att skicka in din bokningsförfrågan.

Tillgängliga tider

SEPTEMBER

För dig som har bf oktober–november. Vi fotograferar 1–3 h innan solnedgång.

1 tid tillgänglig

OKTOBER

För dig som har BF november–december. Vi fotograferar 1–3 h innan solnedgång.

FULLBOKAT!

Kontakta mig för väntelista.

NOVEMBER

För dig som har BF december–januari. Vi fotograferar 1–3 h innan solnedgång.

3 tider tillgängliga

Enkelhet, hög kvalité & färdiga produkter i bildpaketen

Jag vill göra det så enkelt för er som möjligt. Därför erbjuder jag 3 st färdiga paket som ni kan välja mellan. Detta val gör ni i samband med ert bildurval först efter fotograferingen.

Välj mitt minsta paket med 5 digitala bilder eller satsa på 10 st eller alla bilder (ca 30 st) och få dessutom en 30x40 cm Fine Art print samt era bilder på ett vackert USB-minne.

Ni kan också välja till extra printar eller ett jättefint album med linne-omslag och tjocka exklusiva sidor. Oavsett vilken produkt ni väljer kan ni vara säkra på att bilderna från er gravidfotografering kommer att presenteras på ett fantastiskt sätt och kunna bevaras i generationer framöver.

Slipp allt krångel med att själv framkalla! Jag fixar grymma produkter åt er som är klara att hängas upp på väggen eller bläddras i.

Frågor & svar

När är en bra tid för en gravidfotografering?

Det är väldigt individuellt när man vill bli fotograferad men de flesta fotograferar magen runt vecka 25–35 då den vuxit till sig ordentligt. Det viktigaste är att du mår bra så du kan glädjas åt en härlig stund i vackra klänningar.

Vad ska jag ha på mig?

För att du ska slippa köpa in dyra kläder till din fotografering erbjuder jag utlån av fina klänningar och kjolar. Min gravidgarderob uppdateras ständigt. Vilka kläder jag lånar ut nu kan du se här. Om något skulle behöva nålas in har jag med mig säkerhetsnålar för det. Självklart kan du ta med något eget till fotograferingen också.

Vad gör vi om det blir dåligt väder?

Bra ljus är viktigt för att skapa de riktigt speciella bilderna. Därför erbjuder jag fri ombokning om vi skulle känna att vädret inte lever upp till kraven för de bilder vi vill skapa. Jag är flexibel med att snabbt hitta en ny tid under vardagar.

Jag skulle vilja fotograferas under vintern, hur fungerar det?

Vad roligt! Jag erbjuder speciella värmepåsar som fästs under klänningarna och håller dig varm under fotograferingen. Jag är också noga med att vi tar många pauser där du får värma dig med en filt och om du vill tar jag med min supergoda varma choklad som vi kan dricka under en av pauserna.

Vad behöver jag tänka på innan fotograferingen?

Vid din bokningsförfrågan får du tillgång till en sida där jag går igenom allt om hur en fotografering går till innan, under och efter. Ca en vecka innan er fotografering får du också ytterligare info samt en liten checklista som du kan stämma av med. Allt för att du ska känna dig så förberedd som möjligt.

Får syskon följa med på fotograferingen?

Självklart välkomnar jag syskon men ni får då räkna med att det blir mycket fokus på barnet. Fundera lite på om du och din partner kanske vill ha den här stunden för er själva innan bebisen kommer.

Gravidfotografering

  • 1000 kr betalas vid bokning och dras sedan av från ditt paket.


  • 1 timmes fotografering
  • 2 olika ombyten från min gravidgarderob
  • Välj mellan 5, 10 eller alla digitala bilder med fri användning
  • Fine Art print (30x40 cm) och USB-minne ingår vid val av 10 eller alla digitala bilder


Pris delas på förfrågan

Efter sessionen väljer du ett av tre färdiga paket med olika antal digitala bilder och produkter.

Du vet väl om att jag fotograferar nyfödda också?

De små fötterna, den mjuka huden och gosiga bebisvalkarna. Kombinera gärna din gravidfotografering med fantastiska bilder på din bebis även utanför magen. En nyföddfotografering sker under de första 5–10 dagarna efter förlossningen när din bebis är sådär liten.

Du får 800 kr i rabatt vid din nyföddfotografering om du har bokat en gravidfotografering hos mig. Läs mer här om du vill veta lite mer om hur en nyföddsession går till eller fortsätt nedåt på sidan för att skicka in din bokningsförfrågan.

Kombinera med en nyföddfotografering

  • Du får 800 kr rabatt på en nyföddfotografering när du bokat en gravidfotografering hos mig. 1500 kr betalas vid bokning och dras sedan av från ditt paket.


  • 2–3 timmars nyföddfotografering
  • Personligt stylad session med filtar och rekvisita
  • Välj mellan 5, 10 eller alla digitala bilder med fri användning
  • Fine Art print (30x40 cm) och USB-minne ingår vid val av 10 eller alla digitala bilder


Pris delas på förfrågan

Efter sessionen väljer du ett av tre färdiga paket med olika antal digitala bilder och produkter.

Hej! Vad kul att du skrollat hela vägen hit!

Dags att skriva till mig? Skicka iväg en bokningsförfråga med hjälp av formuläret nedan vettja så hörs vi av så snart som möjligt.

Jag/vi kan på
 Helger (svårare att få en tid)
 Vardagar

 Ja tack, jag vill gärna stå med på en e-postlista och få tips och inspirerande mail. Du kan när som helst avregistrera dig från listan.

 Jag godkänner följande: Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skriver till mig om. Informationen kommer inte att säljas vidare. Du kan när som helst begära att få uppgifterna raderade.

Instagram