Nyföddfotografering i Göteborg

En upplevelse – Så mycket mer än bara fina bilder

Vi kommer att skapa de mest fantastiska bilderna som du kommer att älska, på människorna du värdesätter mest i hela världen.

Om det är någon fotografering som är extra speciell så är det just en nyföddfotografering. Den där första tiden kommer att gå så otroligt fort och när du lite längre fram tänker tillbaka på din bebis första veckor i livet kommer du att ha svårt att förstå att din bebis varit så liten.

De små tårna, de gosiga mjuka valkarna och bebisdoften kommer att bli svårare att minnas. Men som tur är går det ju att kapsla in den där känslan i fantastiska bilder och bevara dem i fysiska produkter att njuta av och det är just det jag kan hjälpa dig med.

hör av dig tidigt, redan under graviditeten så att jag kan reservera datum runt ditt BF. Kontakta mig redan idag. Klicka här.

Juni – FULLBOKAT

Juli – 2 tider kvar / semester

Augusti – 6 tider kvar

September – 6 tider kvar

Lättare Prisinfo hittar du längre ner på sidan.

Konsultation & personlig bildvisning

Jag guidar er hela vägen från planering till leverans. En nyföddfotografering hos mig är en personlig upplevelse och tillsammans kommer vi fram till hur just era bilder ska bli under vår konsultation som vi har innan fotograferingen.

Efter er nyföddfotografering är ni välkomna tillbaka till studion för att se era bilder och jag hjälper er att välja era favoriter samt att lista ut vilka produkter som passar er och hur ni sedan tar hand om dem på bästa sätt. 

Tryggt från början till slut.

Hantverk & fantastisk kvalité

En nyföddfotografering hos mig resulterar inte bara i fina bilder utan målet är att få upp era fantastiska minnen på väggen eller spara dem i en box eller album.

Färdiga produkter att njuta av, i material som är skapade för att hålla över tid.

Låt mig använda min kunskap till att skapa konstverk av era bilder så som de är tänka att ses, med rätt toner, material och känsla.

För dessa konstverk är inte bara för er utan också för era barn i framtiden. En oslagbar gåva till framtida generation.

Utbildning i ryggen

Jag förstår hur värdefull er nya familjemedlem är och jag skulle aldrig göra något som äventyrar er bebis säkerhet. Ni kan också känna er säkra på att jag är utbildad inom nyföddfotografering och jag har fotograferat över 80 nyfödda under mina år som nyföddfotograf.

Studio i Partille

Studion hittas i källarplanet i en villa på Renvägen 22 i Sävedalen/Partille. Ett mysigt inrett rum med tegelvägg, sänghörna och flera plankgolv.

I anslutning till studiorummet ligger ett tv-rum med uppdukat kaffebord där många föräldrar passar på att ta det lite lugnt medan jag tar hand om bebis.

Här finns allt som behövs till er fotografering så det är bara att komma hit.

Se mer från studion här.

Rekvisitan i studion

Ni kommer att mötas av en studio fylld med allt som behövs till er nyföddfotografering så ni behöver inte oroa er för att ni behöver ta med er något särskilt till er bebis.

Här har jag tyger och wraps i jordnära toner och rekvisita som korgar, hinkar, handgjord makramé, nyföddmössor, söta små klädesplagg, pannband och vackra blomsterkronor som jag tillverkar själv för att kunna erbjuda er något alldeles unikt.

Får jag låna klänningar?

Ja absolut! De flesta mammor väljer något från min kundgarderob så de flesta klänningar du ser på mina bilder går jättebra att låna. Många går att anpassa i storlek och passar därmed de flesta.

Perfekt att slippa fundera över att hitta något passande.

Se de flesta klänningar här.

 

Vad ni kan förvänta er av mig som fotograf

Säkerhet för er nyfödda

Ni kan känna er säkra på att jag är utbildad inom nyföddfotografering och jag har fotograferat över 80 nyfödda under mina år som nyföddfotograf. Jag förstår hur värdefull er nya familjemedlem är och jag skulle aldrig göra något som äventyrar er bebis säkerhet så därför jobbar jag bara med säkra och bekväma poser. Jag förstår också hur känsliga nyfödda är i den här åldern och en självklarhet hos mig är därför att tvätta tyger och klädesplagg som din bebis har på sig mellan fotograferingarna likaså att boka om fotograferingen ifall någon känner sig minsta lilla sjuk.

Tryggt & personligt hela vägen

Det absolut viktigaste för mig är att ni ska känna er trygga i att jag tar hand om er hela vägen från första kontakt till leverans. En nyföddfotografering hos mig är en personlig upplevelse och fotograferingen anpassas efter era önskemål som vi tillsammans diskuterar fram under vår konsultation. Jag hjälper er med tips på kläder, erbjuder en kundgarderob och guidar er genom fotograferingen. Efter er nyföddfotografering är ni välkomna tillbaka till studion för att se era bilder och jag hjälper er att välja era favoriter samt att lista ut vilka produkter som passar er och hur ni sedan tar hand om dem på bästa sätt. Tryggt från början till slut.

Fysiska produkter & digitala bilder att dela med familjen

En nyföddfotografering hos mig resulterar inte bara i fina bilder utan vi har slutresultatet i tanken hela vägen. Vare sig ni vill ha en stor tavla på väggen eller ett större antal bilder i ett album så kan ni vara säkra på att jag tar hand om det åt er och att er leverans kommer att bestå av riktiga konstverk som är redo att njutas av och som så småningom kan ges vidare till era barn och barnbarn. Vill ni hellre framkalla era egna bilder finns även digitala bildpaket. Jag guidar er till rätt val för just er familj och dessutom ingår alltid den matchande digitala filen till alla printade bilder ni väljer att investera i.

Fina ord från kunder

Ida

"Tusen tack ännu en gång för dessa fina foton och tavlor. Svårt att riktigt förklara, men det känns som att se oss i en saga när jag tittar på dem."

Diana

"Tack för en fin upplevelse i din studio. Vi fick en fin stund tillsammans som familj i en underbar atmosfär där vi kände oss bekväma! Linda lyssnade verkligen på våra förväntningar som vi hade på denna fotografering och fångade exakt det vi efterfrågade. Jätteduktig fotograf, superfin studio och underbar rekvisita. Tack för alla fina foton, ett minne för livet."

Anna

”Fantastiskt duktig fotograf med ett sant öga för hur man fångar de bästa motiven! Vi bokade både gravid och nyföddfotografering med henne och vi är så nöjda vi bara kan bli! Förutom förmångan att fånga de där små tillfällena på bild har hon dessutom ett enormt tålamod och behandlade vår lille nyfödde på bästa tänkabara sätt. Det var så tryggt att låta linda ta hand om honom under fotograferingen. Rekommenderar verkligen linda!”

Evelina

"Vi vill tacka dig för ditt fantastiska arbete bakom kameran. Du fick mig och min karl att känna oss så bekväma trots en viss skygghet när det kommer till att fastna på bild. Och din hantering med min mini-mi var oslagbar! Vilka fantastiska foton det blev! Vi är så ofantligt tacksamma att du tog dig an oss, trots sen bokning och krångel med datum. Du är en sann konstnär som fångar det där lilla som gör det stora."

FAQ

Några vanliga frågor

När ska vi boka in vår fotografering?

Boka redan under graviditeten så att jag kan hålla luckor i mitt schema runt ert bf, jag är ofta bokad 1–2 månader i förväg.

Hur gammal bör bebisen vara under fotograferingen?

Jag brukar försöka boka in en tid 1–2 veckor efter förlossningen. Då sover bebisen mycket och är fortfarande väldigt mjuk i kroppen. Är din bebis 3–8 veckor gammal kör vi en nyföddinspirerad session. Samma fina rekvisita men ofta lite mer vaket och inlindat samt mindre poserat. Är din bebis äldre än två månader kika istället in här på bebisfotografering.

Hur lång tid tar fotograferingen?

En nyföddfotografering tar 2–3 timmar och det finns tid för amning, bilder tillsammans och enskilda bilder på bebisen.

Får syskon följa med på fotograferingen?

Självklart! Studion är en barnvänlig plats och det finns gott om tid för syskonet att vänja sig vid miljön innan vi introducerar hen till att vara med på bilderna.

Vad gör vi om det sker olyckor på filtarna?

Olyckor är en naturlig del av en nyföddfotografering och något jag är van vid. Blöjor kan enkelt bytas och fläckar på tyger kan täckas över eller bytas ut till något annat.

Vad behöver vi tänka på innan fotograferingen?

Vid er bokningsförfrågan kontaktar jag er för ett kortare telefonsamtal och ni har då möjlighet att boka in en konsultation där vi kommer att gå igenom alla detaljer inför er fotografering.

Er investering

Detta ingår

Konsultation/planeringsmöte

2–3 h nyföddfotografering i studion i Partille

Lån av rekvisita och klänningar

Personligt beställningsmöte med bildvisning

1500 kr
Efter fotograferingen väljer ni vad ni vill investera i:

Tavlor fr. 2.500 kr

Kollektioner med printar fr. 5.900 kr

Digitala bildpaket fr. 5.900 kr

 

Fullständig prislista får du skickat till dig vid din bokningsförfrågan

Kontakta mig

Jag ser fram emot att höra från dig och se vad jag kan göra för din familj.

    Inte redo ännu?

    Ladda ner min gratis pdf-guide:

    "5 tips för en lyckad nyföddfotografering".