Nyföddfotografering i Göteborg

Investera i en professionell nyföddfotograf i Göteborg

Vad kul att du är gravid, yay! Mäktigt att det växer en liten människa hos dig. Jag måste säga att det är superroligt att du hittat hit och funderar på att boka en nyföddfotografering hos mig i Göteborg/Partille.

De där första dagarna är verkligen speciella. Din bebis kommer att växa fort och rätt som det är så springer hen runt i huset och skapar kaos. Då kommer du titta tillbaka på era nyföddbilder och vara tacksam över att du gjorde den här investeringen!

Efter att du kikat igenom den här sidan hoppas jag att du kommer att känna att vi är en perfekt match. Så skrolla vidare och skicka in din bokningsförfrågan redan idag!

Prisinfo samt kontaktformulär hittar du längre ner på sidan.

Vem?

Du som vill ha en avslappnad stund med gott fika och gillar lite mörkare nyföddbilder med härliga skuggor.

Var?

Du är välkommen till min hemmastudio i Sävedalen, Partille.

När?

För att få de mysiga sovande och hopkrupna bilder vill vi fotografera din bebis när hen är 5–10 dagar gammal.

Hur?

Jag fotograferar din bebis naken eller med blöja på min beanbag och använder filtar och rekvisita i jordnära toner.

”Galet duktig fotograf, enkel och trevlig tjej och så fantastiskt lugn och trygg med barnen. Kunde inte önska ett bättre bildresultat! Är såå glad att just hon förevigade mina nyfödda.” – Melissa, tvillingmamma

Linda bakom kameran

Kul att du hittat hit! Jag är en kattälskande tjej som älskar en mängd olika former av hantverk.

Detta tar jag med mig i mitt skapande av unika bilder till dig, med alltifrån handstickade nyföddmössor till egensydda klänningar. Har du liksom jag en förkärlek för naturliga material och färger kommer du älska bilderna jag skapar av din lilla bebis.

Jag passar er lite extra bra om ni vill ha:

 • Unika bilder på er nyfödda
 • En specialiserad och utbildad nyföddfotograf
 • En fotografering där säkerheten kommer först
 • En lugn stund för dig att slappna av
 • Filtar och rekvisita i dovare toner
 • Härliga skuggor som lyfter fram dragen hos din bebis
 • Personligt urvalsgalleri inom en vecka

Boka din nyföddfotografering redan under graviditeten

Eftersom jag bara bokar in ett begränsat antal fotograferingar varje månad är det viktigt att du hör av dig till mig redan under graviditeten så att jag kan hålla en lucka i mitt schema runt ditt BF.

Sedan hörs vi av när bebisen kommit för att se om vi behöver justera vårt preliminärbokade datum. Nyföddfotograferingen kommer att ske när din bebis är mellan 5–10 dagar.

Lite längre ner hittar du formuläret för att skicka in din bokningsförfrågan. Vid bokning betalas 1500 kr i bokningsavgift vilket garanterar ert datum.

Utbildning och säkerhet

Säkerheten hos er nyfödda bebis är det absolut viktigaste för mig och jag har därför utbildat genom både workshop och kurser inom nyföddfotografering och håller mig ständigt uppdaterad med ny kunskap så att ni ska kunna känna er helt trygga med att komma hit till mig med ert nya tillskott.

En nyföddfotografering tar 2–3 timmar och mitt fokus är hela tiden på att er bebis ska ha det så bra som möjligt. Allt kommer att ske i er bebis takt och jag kommer aldrig tvinga in hen i någon pose. Det ska vara varmt, mysigt och gosigt för din bebis att fotograferas av mig.

Enkelhet, hög kvalité & färdiga produkter i bildpaketen

Jag vill göra det så enkelt för dig som möjligt. Därför erbjuder jag färdiga paket som innehåller både digitala bilder och en fysisk produkt.

Välj mellan högkvalitativa utskrifter på vackert matt Fine Art papper och ett jättefint album med omslag i linnecanvas och tjocka exklusiva sidor, eller varför inte båda?

Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att bilderna från din nyföddfotografering kommer att presenteras på ett fantastiskt sätt och kunna bevaras i generationer framöver.

Slipp allt krångel med att själv framkalla! Jag fixar grymma produkter åt dig som är klara att hängas upp på väggen eller bläddras i.

Kontakta mig för mer prisinfo.

”Som mamma kände jag mig trygg att låta min bebis hanteras av Linda. Hon hade förberett allt riktigt bra och har stort tålamod och blir inte stressad av att det sker en olycka eller två. Kan verkligen rekommendera Linda!” – Hannah

Frågor & svar

Hur gammal bör bebisen vara?

Jag rekommenderar att din bebis är 5–10 dagar under fotograferingen. Då sover bebisen mycket och är fortfarande väldigt mjuk i kroppen vilket gör att vi kan skapa de där unika sovande bilderna.

När behöver vi boka?

Eftersom jag endast tar emot ett begränsat antal nyföddfotograferingar varje månad så rekommenderar jag att ni hör av er redan under graviditeten. Vi preliminärbokar en tid ca 7 dagar efter ditt BF och det enda du behöver tänka på sen är att kontakta mig när ni kommit hem från sjukhuset så att vi kan se om vi behöver justera datumet.

Hur bokar vi en tid?

Skrolla vidare lite till så hittar du ett kontaktformulär längst ner på denna sida. Fyll gärna i så utförligt som möjligt så hör jag av mig inom någon dag. I samband med bokningen godkänner du mitt avtal och betalar en bokningsavgift på 1500 kr. Denna dras sedan av från ditt valda bildpaket som betalas efter fotograferingen.

Hur lång tid tar en fotografering?

En fotografering tar 2–3 timmar och det finns gott om tid för gos, amning och blöjbyten.

Vad händer om bebisen kissar eller bajsar?

Jag skulle säga att det är helt naturligt. Ibland fotograferar jag din bebis naken och om det sker en olycka på filtarna kan det räcka med att vi torkar upp lite eller så tar vi en liten paus och byter helt enkelt filt.

Vad behöver jag tänka på innan fotograferingen?

Vid din bokningsförfrågan får du ett infohäfte med massa information om hur en fotografering går till och vad du kan tänka på. När vår fotografering närmar sig får du också en liten checklista som du kan stämma av med. Allt för att du ska känna dig så förberedd som möjligt.

Nyföddsession

 • 1500 kr betalas vid bokning och dras sedan av från ditt valda bildpaket.


 • 2–3 timmars fotografering
 • Lån av filtar och rekvisita
 • Välj bilder från ett fint webbgalleri


Detta ingår: Konsultation via mail, lån av nyföddrekvisita och filtar, fri ombokning om bebisen kommer tidigt eller sent.

Mina priser börjar från 4800 kr.
Kontakta mig för mer prisinfo.

Gravid- & nyföddsession

 • 1700 kr betalas vid bokning och dras sedan av från ditt valda bildpaket.


 • 1 timmes gravidfotografering
 • Upp till 2 olika ombyten
 • Välj bilder från ett fint webbgalleri

 • 2–3 timmars nyföddfotografering
 • Lån av filtar och rekvisita
 • Välj bilder från ett fint webbgalleri


Detta ingår: Konsultation via mail, scouting av plats, lån av gravidkläder, fri ombokning vid dåligt väder, lån av nyföddrekvisita och filtar, fri ombokning om bebisen kommer tidigt eller sent.

Hej! Vad kul att du skrollat hela vägen hit!

Dags att skriva till mig? Jag vill jättegärna veta lite om dig och din partner: vad jobbar ni med, vad tycker ni om att göra eller har ni något annat kul att berätta som gör att jag får en känsla för just er?

Skicka iväg en bokningsförfråga med hjälp av formuläret nedan vettja så hörs vi av så snart som möjligt.

Jag/vi kan på (endast om du bokar gravidsession)
 Helger (svårare att få en tid)
 Vardagar

 Ja tack, jag vill gärna stå med på en e-postlista och få tips och erbjudanden max 2 ggr i månaden. Du kan när som helst avregistrera dig från listan.

 Jag godkänner följande: Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skriver till mig om. Informationen kommer inte att säljas vidare. Du kan när som helst begära att få uppgifterna raderade.

Instagram