Nyföddfotografering i Göteborg

Hej där! Dags att ta tag i den där nyföddfotograferingen?

Om det är någon fotografering som är väldigt speciell så är det just en nyföddfotografering. Den där första tiden kommer att gå så otroligt fort och när du tänker tillbaka på de första veckorna i bebisbubblan kommer du ha svårt att förstå att din bebis varit sååå liten.

De små tårna, de gosiga mjuka valkarna och bebisdoften kommer att bli svårare att minnas. Men som tur är går det ju att kapsla in den där känslan i fantastiska bilder och det är just det jag kan hjälpa dig med.

Fina ord

”Fantastiskt duktig fotograf med ett sant öga för hur man fångar de bästa motiven! Vi bokade både gravid och nyföddfotografering med henne och vi är så nöjda vi bara kan bli!

Förutom förmångan att fånga de där små tillfällena på bild har hon dessutom ett enormt tålamod och behandlade vår lille nyfödde på bästa tänkabara sätt. Det var så tryggt att låta Linda ta hand om honom under fotograferingen. Rekommenderar verkligen Linda!” – Anna

Mysigt, personligt och en stund att slappna av

Jag vill att ni ska komma hit och bara få vara i några timmar. Inför er ankomst har jag därför noga planerat er session och studion stylas iordning utifrån era färgönskemål för att ni ska få unika bilder för just er bebis.

Kanske blir det några sömnlösa nätter efter förlossningen och dagen för er nyföddfotografering kanske till och med blir första gången ni lämnar huset med er lilla. Perfekt då att komma hit till min studio och bara få slappna av i min soffa med lite gott fika ett par timmar.

Jag tar hand om er bebis på ett tryggt och säkert sätt, medan ni får en liten paus från er nya vardag, och skapar mysiga bilder åt er så att ni sen har massa fint att hänga upp på era väggar där hemma.

Stort förråd av rekvisita & personlig styling

I studion har jag samlat på mig en mängd olika rekvisita. Det är allt ifrån korgar, hinkar och ullplädar till handgjord makramé, nyföddmössor och pannband. Mycket skapar jag själv av återbrukat material för att kunna erbjuda unik rekvisita till er och ständigt kunna uppdatera utbudet.

Inför er nyföddfotografering efterfrågar jag färgönskemål och därefter stylar jag iordning studion bara för er utefter min bildstil.

Här finns allt som behövs för er nyföddfotografering så det är bara att dyka upp!

Fina ord

”Vilken fin upplevelse för hela familjen att låta Linda föreviga Viennas första tid. Fantastiska bilder och en otrolig hand med vår lilla tjej som var så trygg med superduktiga Linda. Kan inte rekommendera henne nog! – Sara

Linda bakom kameran

Mitt namn är Linda Lundquist, född 1992 och uppvuxen i Partille. Numera bosatt i centrala Göteborg men drömmer om ett rött hus med vita knutar på landet och en lummig trädgård med gamla krokiga äppelträd. Jag är en extremt djurkär person och har sen ett par år tillbaka delat bostad med en underbar liten kattvarelse vid namn Miso och så min sambo förstås.

Jag gillar att fuldansa i vardagsrummet till låtar som minner om fornnorden, kan bli helt till mig när jag ser söta katter och älskar massa olika former av hantverk! Men som person är jag väldigt lugn vilket brukar smitta av sig på de i min omgivning, perfekt egenskap som nyföddfotograf!

Att göra det där lilla extra i vardagen för miljön är något jag känner starkt för därför blev det en självklarhet att ta in detta även i mitt företag genom att handla mycket second hand och återbruka material när jag skapar min nyföddrekvisita.

Jag brinner också för att alla ska våga följa sina drömmar och skapa det där livet som just de vill ha!

Bevara bilderna i fysiska produkter av högsta kvalité

Jag har valt att jobba med produkter av högsta kvalité och erbjuder ett fantastiskt fint album i naturligt raw linne med tjocka, exklusiva sidor och matchande box med träram. Namnet präglas på omslaget och era digitala bilder levereras på ett matchande usb-minne i trä som får plats i boxen.

Utöver album erbjuder jag lyxiga Fine Art printar i olika storlekar.

Oavsett vilka produkter ni väljer kan ni vara säkra på att bilderna från er nyföddfotografering kommer att presenteras på ett fantastiskt sätt och kunna bevaras i generationer framöver.

Slipp allt krångel med att själva framkalla! Jag fixar grymma produkter åt er.

Hitta hit

Studion hittas i en villa på Renvägen 22 i Sävedalen. Ett mysigt litet rum på 12 kvm som jag fyllt med allt vad som behövs under er nyföddfotografering.

Parkering hittar ni precis utanför huset. Det går även bra bussförbindelser både från Göteborg och från Partille Centrum till närmaste hållplats som är Soldatheden.

Varmt välkomna!

Frågor & svar

Hur gammal ska bebisen vara?

Ca 1–2 veckor. Då sover bebisen mycket och är fortfarande väldigt mjuk i kroppen.

När behöver vi boka?

Boka redan under graviditeten så att jag kan hålla luckor i mitt schema runt ert bf, jag är ofta bokad 1–2 månader i förväg.

Hur bokar vi en tid?

Skrolla vidare lite till så hittar du ett kontaktformulär längst ner på denna sida. Fyll gärna i så utförligt som möjligt så hör jag av mig inom någon dag. I samband med bokningen godkänner du mitt avtal och betalar en bokningsavgift på 1500 kr. Denna dras sedan av från ditt valda bildpaket som betalas efter fotograferingen.

Hur lång tid tar en fotografering?

En fotografering tar 2–3 timmar.

Vad händer om bebisen kissar eller bajsar?

Ibland går det att dölja och ibland får man byta filt. Det är väldigt vanligt.

Vad behöver jag tänka på innan fotograferingen?

Vid din bokningsförfrågan får du ett infohäfte med massa information om hur en fotografering går till och vad du kan tänka på. När vår fotografering närmar sig får du också en liten checklista som du kan stämma av med. Allt för att du ska känna dig så förberedd som möjligt.

Fina ord

”Som mamma kände jag mig trygg att låta min bebis hanteras av Linda. Hon hade förberett allt riktigt bra och har stort tålamod och blir inte stressad av att det sker en olycka eller två. Kan verkligen rekommendera Linda!” – Hannah

Din investering

  • Följande ingår i din investering hos mig.


  • 2–3 timmars nyföddfotografering
  • Flera personligt stylade scener unika för er
  • Lån av filtar, korgar och rekvisita
  • Minst 5 digitala bilder
  •  
  • Efter sessionen kan du välja att uppgradera till 10, 20, eller 35 digitala bilder och få en Fine Art print (30x40 cm) och ett fint usb-minne i trä som bonus.


Pris delas vid förfrågan.

1500 kr betalas vid bokning och resten betalas efter fotograferingen.

Du vet väl om att jag fotograferar gravidbilder också?

Så häftigt att det växer en liten människa i din mage! Kombinera gärna din nyföddfotografering med fantastiska bilder även på magen och få en mysig stund tillsammans med din partner. De flesta fotograferar magen i vecka 28–36.

Du får 800 kr i rabatt vid din nyföddfotografering om du har bokat en gravidfotografering hos mig. Läs mer här om du vill veta lite mer om hur en gravidsession går till eller fortsätt nedåt på sidan för att skicka in din bokningsförfrågan.

Tillgängliga tider

Just nu är det många som skickar in sina förfrågningar!

Gör så här för störst chans att hitta en tid:

- Hör av dig redan under graviditeten, gärna innan vecka 32
– Var öppen för att fotografera en vardag
– Fyll i formuläret nedan så utförligt ni kan så jag snabbare kan hjälpa er
– Skulle du vara sent ute går det alltid att höra av dig för väntelista

BF JANUARI

FULLBOKAT (kontakta för väntelista)
100%

BF FEBRUARI

2 tider tillgängliga
80%

BF MARS

3 tider tillgängliga
70%

Vad kul att du vill boka en nyföddfotografering!

En nyföddfotografering sker när er bebis är mellan 5–14 dagar. Ditt BF planeras in i kalendern och vi bokar sen in en tid ca en vecka efter att bebis är född.

Jag svarar på alla mail inom 2 arbetsdagar.
Ibland hamnar mina svar i skräpposten därför skickar jag också alltid ett SMS när jag svarat dig.

 Jag godkänner följande: Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skriver till mig om. Informationen kommer inte att säljas vidare. Du kan när som helst begära att få uppgifterna raderade.

Utbildning & säkerhet

Säkerheten hos er nyfödda bebis är det absolut viktigaste för mig och jag har därför utbildat genom både workshop och kurser inom nyföddfotografering och håller mig ständigt uppdaterad med ny kunskap så att ni ska kunna känna er helt trygga med att komma hit till mig med ert nya tillskott.

En nyföddfotografering tar 2–3 timmar och mitt fokus är hela tiden på att er bebis ska ha det så bra som möjligt. Allt kommer att ske i er bebis takt och jag kommer aldrig tvinga in hen i någon pose. Det ska vara varmt, mysigt och gosigt för din bebis att fotograferas av mig.