Nyföddfotografering i Göteborg

Dags att ta tag i den där nyföddfotograferingen?

Snart har det gått 9 månader och ditt band till det där lilla knytet i magen är redan obeskrivligt starkt.

Om det är någon fotografering som verkligen är speciell så är det just en nyföddfotografering. Den där första tiden kommer att gå så otroligt fort och när du tänker tillbaka på de första veckorna i bebisbubblan kommer du ha svårt att förstå att din bebis varit så liten.

De små tårna, de gosiga mjuka valkarna och bebisdoften kommer att bli svårare att minnas. Men som tur är går det ju att kapsla in den där känslan i fantastiska bilder och det är just det jag kan hjälpa dig med.

BUNDLE OF LOVE

Mysigt och personligt är ledorden för er nyföddfotografering hos mig. Jag vill att ni ska komma hit och bara få vara i några timmar. Inför er ankomst har jag därför noga planerat er session och studion stylas iordning utifrån era färgönskemål för att ni ska få unika bilder för just er bebis.

Kanske har ni inte sovit en enda natt sedan förlossningen, kom då hit och slappna av i min soffa med lite gott fika. Det är kanske till och med första gången ni lämnar huset men det finns inga krav att klä upp sig utan det är bara att komma precis som ni är (varför inte dra på lite myskläder, det är så jag jobbar).

Jag tar hand om er bebis på ett tryggt och säkert sätt undertiden och skapar mysiga bilder åt er så att ni sen har massa fint att hänga upp på era väggar där hemma.

”Galet duktig fotograf, enkel och trevlig tjej och så fantastiskt lugn och trygg med barnen. Kunde inte önska ett bättre bildresultat! Är såå glad att just hon förevigade mina nyfödda.” – Melissa, tvillingmamma

Personligt stylad session

Inför er nyföddfotografering får ni gärna berätta för mig om ni har några speciella önskemål kring färger och rekvisita. Därefter stylar jag iordning ett par olika scener samt förbereder med tyger och rekvisita som matchar era önskemål.

En stund att slappna av

Jag förstår att det är mycket nytt de första dagarna efter en förlossning. Jag erbjuder er därför en liten paus på sisådär 3 timmar när ni bara kan ta det lugnt i min varma och mysiga studio medan jag tar hand om er nyfödda. Och fina bilder får ni ju med er också såklart!

Handgjord & unik rekvisita

För att kunna erbjuda unik rekvisita till er nyföddfotografering har jag valt att tillverka mycket själv från återbrukat material. Det finns många söta små pannband, mössor och toppluvor att välja mellan.

Linda bakom kameran

Mitt namn är Linda Lundquist, född 1992 och uppvuxen i Partille. Numera bosatt i centrala Göteborg men drömmer om ett rött hus med vita knutar på landet och en lummig trädgård med gamla krokiga äppleträd. Jag är en extremt djurkär person och har sen ett par år tillbaka delat bostad med en underbar liten kattvarelse vid namn Miso och så min sambo förstås.

Jag kan vara lite knäpp, fuldansar ofta i vardagsrummet till ”Vindarna viskar mitt namn”, blir helt till mig när jag ser söta katter och älskar vaniljglass, japp vanilj är bäst! Men brukar ändå oftast få höra att jag är väldigt lugn som person och det stämmer nog ganska bra.

Precis som så många andra har jag länge kämpat med dåligt självförtroende och dålig självkänsla men för ett år sedan hände något hos mig, jag började drömma, började föreställa mig hur jag kunde skapa min egen framtid precis så som jag ville och jag började tro, tro på att det var möjligt att nå dit. Det är min största drivkraft. Att vara ett levande exempel på att det går och på så sätt kunna inspirera andra att ta steget och våga följa sina egna drömmar!

Utbildning & säkerhet

Säkerheten hos er nyfödda bebis är det absolut viktigaste för mig och jag har därför utbildat genom både workshop och kurser inom nyföddfotografering och håller mig ständigt uppdaterad med ny kunskap så att ni ska kunna känna er helt trygga med att komma hit till mig med ert nya tillskott.

En nyföddfotografering tar 2–3 timmar och mitt fokus är hela tiden på att er bebis ska ha det så bra som möjligt. Allt kommer att ske i er bebis takt och jag kommer aldrig tvinga in hen i någon pose. Det ska vara varmt, mysigt och gosigt för din bebis att fotograferas av mig.

Häng med behind the scenes

En liten video från en nyföddfotografering i min lägenhet från 2018. Numera välkomnas du till min studio i Sävedalen istället.

”Som mamma kände jag mig trygg att låta min bebis hanteras av Linda. Hon hade förberett allt riktigt bra och har stort tålamod och blir inte stressad av att det sker en olycka eller två. Kan verkligen rekommendera Linda!” – Hannah

Boka din gravidfotografering redan under graviditeten

Eftersom jag bara bokar in ett begränsat antal fotograferingar varje månad är det viktigt att ni hör av er till mig redan under graviditeten så att jag kan hålla en lucka i mitt schema runt ditt BF.

Vi bokar in ett preliminärt datum och hörs sedan av när bebisen kommit för att se om vi behöver justera det. En nyföddfotografering sker när er bebis är mellan 5–10 dagar.

Lite längre ner hittar du formuläret för att skicka in din bokningsförfrågan.

Tillgängliga tider

JANUARI

För dig som har BF i slutet av december–januari.

FULLBOKAT!

FEBRUARI

För dig som har BF i slutet av januari–februari.

Endast 1 tid tillgänglig

MARS

För dig som har BF i slutet av februari–mars.

2 tider tillgängliga

Enkelhet, hög kvalité & färdiga produkter i bildpaketen

Jag vill göra det så enkelt för er som möjligt. Därför erbjuder jag 3 st färdiga paket som ni kan välja mellan. Detta val gör ni i samband med ert bildurval först efter fotograferingen.

Välj mitt minsta paket med 5 digitala bilder eller satsa på 10 st eller alla bilder (ca 30 st) och få dessutom en 30x40 cm Fine Art print samt era bilder på ett vackert USB-minne.

Ni kan också välja till extra printar eller ett jättefint album med linne-omslag och tjocka exklusiva sidor. Oavsett vilken produkt ni väljer kan ni vara säkra på att bilderna från er nyföddfotografering kommer att presenteras på ett fantastiskt sätt och kunna bevaras i generationer framöver.

Slipp allt krångel med att själv framkalla! Jag fixar grymma produkter åt er som är klara att hängas upp på väggen eller bläddras i.

Frågor & svar

Hur gammal bör bebisen vara?

Jag rekommenderar att din bebis är 5–10 dagar under fotograferingen. Då sover bebisen mycket och är fortfarande väldigt mjuk i kroppen vilket gör att vi kan skapa de där unika sovande bilderna.

När behöver vi boka?

Eftersom jag endast tar emot ett begränsat antal nyföddfotograferingar varje månad så rekommenderar jag att ni hör av er redan under graviditeten. Vi preliminärbokar en tid ca 7 dagar efter ditt BF och det enda du behöver tänka på sen är att kontakta mig när ni kommit hem från sjukhuset så att vi kan se om vi behöver justera datumet.

Hur bokar vi en tid?

Skrolla vidare lite till så hittar du ett kontaktformulär längst ner på denna sida. Fyll gärna i så utförligt som möjligt så hör jag av mig inom någon dag. I samband med bokningen godkänner du mitt avtal och betalar en bokningsavgift på 1500 kr. Denna dras sedan av från ditt valda bildpaket som betalas efter fotograferingen.

Hur lång tid tar en fotografering?

En fotografering tar 2–3 timmar och det finns gott om tid för gos, amning och blöjbyten.

Vad händer om bebisen kissar eller bajsar?

Jag skulle säga att det är helt naturligt. Ibland fotograferar jag din bebis naken och om det sker en olycka på filtarna kan det räcka med att vi torkar upp lite eller så tar vi en liten paus och byter helt enkelt filt.

Vad behöver jag tänka på innan fotograferingen?

Vid din bokningsförfrågan får du ett infohäfte med massa information om hur en fotografering går till och vad du kan tänka på. När vår fotografering närmar sig får du också en liten checklista som du kan stämma av med. Allt för att du ska känna dig så förberedd som möjligt.

Nyföddfotografering

  • 1500 kr betalas vid bokning och dras sedan av från ditt paket.


  • 2–3 timmars nyföddfotografering
  • Personligt stylad session med filtar och rekvisita
  • Välj mellan 5, 10 eller alla digitala bilder med fri användning
  • Fine Art print (30x40 cm) och USB-minne ingår vid val av 10 eller alla digitala bilder


Paket från 5000 kr

Efter sessionen väljer du ett av tre färdiga paket med olika antal digitala bilder och produkter.

Du vet väl om att jag fotograferar gravidbilder också?

Så häftigt att det växer en liten människa i din mage! Kombinera gärna din nyföddfotografering med fantastiska bilder även på magen och få en mysig stund tillsammans med din partner. De flesta fotograferar magen i vecka 28–36.

Du får 800 kr i rabatt vid din nyföddfotografering om du har bokat en gravidfotografering hos mig. Läs mer här om du vill veta lite mer om hur en gravidsession går till eller fortsätt nedåt på sidan för att skicka in din bokningsförfrågan.

Gravidfotografering

  • Du får 800 kr rabatt på din nyföddfotografering när du bokat en gravidfotografering hos mig. 1000 kr betalas vid bokning och dras sedan av från ditt paket.


  • 1 timmes fotografering
  • 2 olika ombyten från min gravidgarderob
  • Välj mellan 5, 10 eller alla digitala bilder med fri användning
  • Fine Art print (30x40 cm) och USB-minne ingår vid val av 10 eller alla digitala bilder


Paket från 4500 kr, läs mer här.

Efter sessionen väljer du ett av tre färdiga paket med olika antal digitala bilder och produkter.

Hej! Vad kul att du skrollat hela vägen hit!

Dags att skriva till mig? Skicka iväg en bokningsförfråga med hjälp av formuläret nedan vettja så hörs vi av så snart som möjligt.

Jag/vi kan på (endast om du bokar gravidsession)
 Helger (svårare att få en tid)
 Vardagar

 Jag godkänner följande: Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skriver till mig om. Informationen kommer inte att säljas vidare. Du kan när som helst begära att få uppgifterna raderade.

Instagram