Nyföddfotografering i Göteborg

En upplevelse – Så mycket mer än bara fina bilder

Vi kommer att skapa de mest fantastiska bilderna som du kommer att älska, på människorna du värdesätter mest i hela världen.

Om det är någon fotografering som är extra speciell så är det just en nyföddfotografering. Den där första tiden kommer att gå så otroligt fort och när du lite längre fram tänker tillbaka på din bebis första veckor i livet kommer du att ha svårt att förstå att din bebis varit så liten.

De små tårna, de gosiga mjuka valkarna och bebisdoften kommer att bli svårare att minnas. Men som tur är går det ju att kapsla in den där känslan i fantastiska bilder och bevara dem i fysiska produkter att njuta av och det är just det jag kan hjälpa dig med.

Hur vill du bevara dina bilder?

Inför er nyföddfotografering

Hej! Linda heter jag! Vad kul det vore om vi tillsammans kunde skapa fantastiska minnen för era väggar. Såhär går det till:

Allt börjar här – unika produkter för ert hem.

Förberedelserna inför er nyföddfotografering startar faktiskt redan under graviditeten, några veckor innan BF. Då får ni komma till min studio för första gången. Här pratar vi lite om vad de här bilderna betyder för just er och hur ni föreställer er att ni kommer att vilja bevara dem för framtiden.

Tavlor, ramar och/eller album, genuint hantverk.

Ni får möjlighet att känna och klämma på allt jag erbjuder och verkligen börja drömma om vad för typ av produkter som kan passa till just ert hem.

Välkommen på fotografering.

En nyföddfotografering sker bäst när bebis är 1–3 veckor och fotograferingen tar 2–3 h för att det ska finnas utrymme för matpauser och bebisgos.

Under fotograferingen får ni tid att slappna av medan jag tar hand om bebis och vi fotar både enskilda bilder samt gosbilder med er föräldrar och eventuella syskon.


Personlig produkt- och bildvisning.

1–2 veckor efter fotograferingen kommer ni tillbaka till studion för att se era bilder för allra första gången. Tillsammans hjälps vi åt att komma fram till vilka bilder ni vill ha och hur ni vill bevara dessa.

 

När behöver vi boka?

Boka redan under graviditeten så att jag kan hålla datum öppna runt ert BF. Gärna redan i vecka 20–30. När bebis sen kommit meddelar ni mig så att vi kan bestämma ett datum för er nyföddfotografering.

Bokning sker via kontaktformuläret längst ner på sidan.

Noga utvald rekvisita och klänningar.

I studion finns allt som behövs till er nyföddfotografering. Tyger och rekvisita som går i en mysig rustik stil med jordnära toner. Jag erbjuder dessutom massa fina klänningar för mammor att låna under fotograferingen.

Var finns jag?

Studion ligger i Sävedalen i Partille kommun ca 15 minuter från Göteborg, 35 minuter från Alingsås. Här har jag inrett ett helt källarplan i bohemisk stil i en röd tegelvilla. Här finns alla bekvämligheter som behövs för er som nyblivna föräldrar.

Vad kostar en nyföddfotografering?

Se mer info längre ner på sidan.

Kan jag kombinera med gravid- eller bebisfotografering?

Ja! Absolut! Jag lämnar en rabatt vid bokning av flera fotograferingar. Skriv i ditt meddelande vad du är intresserad av så får du mer info.

Personlig bildvisning

Jag guidar er hela vägen från planering till leverans. En nyföddfotografering hos mig är en personlig upplevelse och tillsammans kommer vi fram till hur just era bilder ska bli.

Efter er nyföddfotografering är ni välkomna tillbaka till studion för att se era bilder under er personliga bildvisning och jag hjälper er att välja era favoriter samt att lista ut vilka produkter som passar er och hur ni sedan tar hand om dem på bästa sätt. 

Tryggt från början till slut.

Hantverk & fantastisk kvalité

En nyföddfotografering hos mig resulterar inte bara i fina bilder utan målet är att få upp era fantastiska minnen på väggen och/eller spara dem i ett album.

Färdiga produkter att njuta av, i material som är skapade för att hålla över tid.

Låt mig använda min kunskap till att skapa konstverk av era bilder så som de är tänka att ses, med rätt toner, material och känsla.

För dessa konstverk är inte bara för er utan också för era barn i framtiden. En oslagbar gåva till framtida generation.

Utbildning i ryggen

Jag förstår hur värdefull er nya familjemedlem är och jag skulle aldrig göra något som äventyrar er bebis säkerhet. Ni kan också känna er säkra på att jag är utbildad inom nyföddfotografering och jag har fotograferat över 100 nyfödda under mina år som nyföddfotograf.

Studio i Partille

Studion hittas i källarplanet i en villa på Renvägen 22 i Sävedalen/Partille. Ett mysigt inrett rum med tegelvägg, sänghörna och flera plankgolv.

I anslutning till studiorummet ligger ett tv-rum med uppdukat kaffebord där många föräldrar passar på att ta det lite lugnt medan jag tar hand om bebis.

Här finns allt som behövs till er fotografering så det är bara att komma hit.

Se mer från studion här.

Rekvisitan i studion

Ni kommer att mötas av en studio fylld med allt som behövs till er nyföddfotografering.

Här har jag tyger och wraps i jordnära toner och rekvisita som korgar, hinkar, handgjord makramé, nyföddmössor, söta små klädesplagg, pannband och vackra blomsterkronor som jag tillverkar själv för att kunna erbjuda er något alldeles unikt.

Får jag låna klänningar?

Ja absolut! De flesta mammor väljer något från min kundgarderob så de flesta klänningar du ser på mina bilder går jättebra att låna. Många går att anpassa i storlek och passar därmed de flesta.

Perfekt att slippa fundera över att hitta något passande. De flesta av mina klänningar kan du se på mina bilder här nedan eller på gravidsidan.

Vad kostar en nyföddfotografering?

Tillgänglighet (uppdaterad 21/2-24)

Februari – Fullbokat

Mars – 3 tider kvar

April – 5 tider kvar

Maj – 6 tider kvar

Juni – 6 tider kvar

Prisinfo

Fotograferingskostnad: 2 000 kr

Digitala bildpaket och/eller produkter tillkommer: från 4 900 kr

Rabatt ges vid bokning av flera sessioner.

Ni gör era val under er personliga bildvisning i studion där vi tillsammans kommer fram till vilka bilder och produkter som passar ert hem.

Pris- & produktguide fås på mailen vid din bokningsförfrågan nedan. Du får ett sms när jag svarat.

 

Kontakta mig

Inte riktigt redo ännu? Klicka här för att ladda ner min guide med “5 tips för en lyckad nyföddfotografering”.

Inte redo ännu?

Ladda ner min gratis pdf-guide:

"5 tips för en lyckad nyföddfotografering".

Följ mig på Instagram