NYFÖDDFOTOGRAFERING I GÖTEBORG

EN UPPLEVELSE – SÅ MYCKET MER ÄN BARA FINA BILDER

Vi kommer att skapa de mest fantastiska bilderna som du kommer att älska, på människorna du värdesätter mest i hela världen.

Om det är någon fotografering som är extra speciell så är det just en nyföddfotografering. Den där första tiden kommer att gå så otroligt fort och när du lite längre fram tänker tillbaka på din bebis första veckor i livet kommer du att ha svårt att förstå att din bebis varit så liten.

De små tårna, de gosiga mjuka valkarna och bebisdoften kommer att bli svårare att minnas. Men som tur är går det ju att kapsla in den där känslan i fantastiska bilder och bevara dem i fysiska produkter att njuta av och det är just det jag kan hjälpa dig med.

En unik NYFÖDDFOTOGRAFERING

Utbildning i ryggen

Jag förstår hur värdefull er nya familjemedlem är och jag skulle aldrig göra något som äventyrar er bebis säkerhet. Ni kan också känna er säkra på att jag är utbildad inom nyföddfotografering och jag har fotograferat över 100 nyfödda under mina år som nyföddfotograf.


Studio i Partille

Studion hittas i källarplanet i en villa på Renvägen 22 i Sävedalen/Partille. Ett mysigt inrett rum med en fantastisk ljusvägg. I anslutning till studiorummet ligger ett tv-rum med uppdukat kaffebord där många föräldrar passar på att ta det lite lugnt medan jag tar hand om bebis.


Personlig bildvisning

Efter er nyföddfotografering är ni välkomna tillbaka till studion för att se era bilder under er personliga bildvisning och jag hjälper er att välja era favoriter samt att lista ut vilka produkter som passar er och hur ni sedan tar hand om dem på bästa sätt. Tryggt från början till slut.

Hantverk i högsta kvalité

En nyföddfotografering hos mig resulterar inte bara i fina bilder utan målet är att få upp era fantastiska minnen på väggen och/eller spara dem i ett album eller box. Färdiga produkter att njuta av, i material som är skapade för att hålla över tid.


Kundgarderoben

Ni kommer att mötas av en studio fylld med allt som behövs till er nyföddfotografering. Här har jag tyger, söta små outfits, pannband och vackra blomsterkronor men också vackra kläder för dig att låna i flera olika storlekar som passar de flesta.

Fotograferingskostnad 1 900 kr

Digitala bildpaket och produkter tillkommer från 4 900 kr

FAQ – Nyföddfotografering

Förberedelserna inför er nyföddfotografering startar faktiskt redan under graviditeten, några veckor innan BF. Då får ni komma till min studio för första gången. Här pratar vi lite om vad de här bilderna betyder för just er och hur ni föreställer er att ni kommer att vilja bevara dem för framtiden. Kläm och känn på allt jag erbjuder och börja dröm om vad för typ av produkter som kan passa just ert hem. Tavlor, album eller boxar – ett riktigt hantverk.

Studion ligger i Sävedalen i Partille kommun ca 15 minuter från Göteborg, 35 minuter från Alingsås. Här har jag inrett ett helt källarplan i en röd tegelvilla. Här finns alla bekvämligheter som behövs för er som nyblivna föräldrar.

En nyföddfotografering sker bäst när bebis är 1–3 veckor (men upp till ca 6 veckor går också bra). Fotograferingen tar 2–3 h för att det ska finnas utrymme för matpauser och bebisgos.

Boka redan under graviditeten så att jag kan hålla datum öppna runt ert BF. Gärna redan i vecka 20–30. När bebis sen kommit meddelar ni mig så att vi kan bestämma ett datum för er nyföddfotografering. Bokning sker via kontaktformuläret längst ner på sidan.

Absolut! I mitt arbetsflöde ingår massa härliga familjebilder och bilder enskilt med respektive familjemedlem. För det är dessa bilder du kommer att värdesätta mest av allt i framtiden.

I studion finns allt som behövs till er nyföddfotografering. Tyger och rekvisita som går i neutrala jordnära toner. Jag erbjuder dessutom massa fina klänningar för mammor att låna under fotograferingen. Kläder för syskon och pappa behöver ni ta med er dock.

1–2 veckor efter fotograferingen kommer ni tillbaka till studion för att se era bilder för allra första gången. Vi tittar på ett bildspel och tillsammans hjälps vi åt att komma fram till vilka bilder ni vill ha och hur ni vill bevara dessa.

Ja! Absolut! Jag lämnar en rabatt vid bokning av flera fotograferingar. Skriv i ditt meddelande vad du är intresserad av så får du mer info.

Kontakta MIG

TILLGÄNGLIGHET:

Jag tar emot bokningar från och med juni 2024.

Du kan förvänta dig ett svar från mig inom 48 h, med undantag från helger då kontoret är stängt.

PRISINFO:

Fotograferingskostnad
gravid/nyfödd/bebis: 1 500 kr/1 900 kr/1 500 kr
Rabatt ges vid bokning av flera sessioner.

Digitala bildpaket och produkter
tillkommer från 4 900 kr.
Fullständig prislista skickas vid förfrågan.

NOTERA:

Jag fotograferar inte kvällar och helger.