Att välja färger till just er bebisfotografering eller nyföddfotografering är kanske inte det lättaste. Jag brukar rekommendera att fundera över vad ni dras till för färger på textilier och möbler i hemmet eller helt enkelt gå på magkänslan.

I det här blogginlägget har jag samlat ihop lite olika rekvisita i de olika toner som jag erbjuder. Det mesta i min studio går i jordnära toner som är så otroligt fint till bebisarna. Jag brukar alltid styla iordning några korgar i neutrala toner som beige och creme men mixar detta med lite mer färg.

Först ut är grönt här ovan som är min absoluta favoritfärg och också en favoritfärg hos mina kunder!

Brunt är en färg som många kanske inte tänker på men den är otroligt fin och finns i många nyanser och ljushet.

Vitt och creme brukar allt som oftast ha en del i varje fotografering. Ull, makramé och virkade spetsdukar. Superfint!

Varmgrå och beige är också en storfavorit bland kunderna, passar till allt och gör sig superfint på väggen i alla hem.

För dig som gillar lite mer färg. Rost och senapsgult är riktiga favoriter hos mig då de ger otroligt fin värme till bilderna.

Grått och gråblått är en färg jag inte använt så mycket men som jag har massa fin rekvisita i, bland annat den fina ullfilten på bild.

Sist ut har vi gammelrosa och lila toner. Jag försöker hålla de rosa tonerna lite dämpade i bilderna vilket blir superfint!

Vill du veta mer om bebisfotografering eller nyföddfotografering? Läs mer på respektive infosida och kontakta mig så tar vi ett första samtal. Jag ser fram emot ditt mail! 

Skriv en kommentar

Följ mig på Instagram