Anledningar till att boka en nyföddfotografering

Jag tycker jag ser var och varannan dag på Instagram där mammor kommenterar att deras bebis växer så fort och att de är övertygade om att deras bebis aldrig varit såå liten. Men jag ska berätta en liten hemlis …

… även deras bebis har varit såhär liten, jag lovar. Alla bebisar är sådär små i början.

Och det är där en nyföddfotografering kommer in. All cred till dagens mobilkameror men det går inte att jämföra med den upplevelsen och de bilder en professionell nyföddfotografering kan ge er. För så är det, bilderna kopplas ihop med er upplevelse vilket gör att ni lättare kommer att minnas den där första tiden där allt annars går i ett: mata – byta blöja – sova – mata – byta blöja – sova osv.

All cred till dagens mobilkameror men det går inte att jämföra med den upplevelsen och de bilder en professionell nyföddfotografering kan ge er. 

En nyföddfotografering blir ett avbrott i det och det vet vi alla att det är när vi gör något speciellt, något vi inte brukar göra, som vi faktiskt minns.

Så ge er det minnet, inte bara för er själva men också för att kunna berätta om och visa för ert barn i framtiden. Visa hur efterlängtad hen var. Jag kan lova att ni inte kommer att ångra er.

Boka din fotografering här: NYFÖDDFOTOGRAFERING

Liknande inlägg