7 snabba fakta om mig

  • Mamma till unghunden Nori och katten Miso⁠
  • Bor i Alingsås med studio i Partille⁠
  • Tycker om att hjälpa andra människor med det jag är bra på.⁠
  • Har lätt till känslor, ups and downs. Ett filmklipp på en övergiven hund som blir räddad kommer garanterat att få tårarna att rinna.⁠
  • Är oftast väldigt lugn som person (med en unghund och katt i huset har jag dock insett att bägaren ibland rinner över, oups)⁠
  • Har ett nyfunnet intresse i att baka surdegsbröd.
  • Gillar fantasy, musikaler och att sjunga⁠

Nyfiken på mer?

Hej, mitt namn är Linda Lundquist, född och uppvuxen i Partille. Idag är jag dock bosatt i vackra Alingsås med min sambo Emil, kattbusen Miso och unghunden Nori.

När jag inte fotograferar älskar jag att jobba med händerna, om det så handlar om att göra om en möbel, sy en klänning eller påta i vår koloniträdgård spelar mindre roll bara jag får ha ett skapar-projekt igång så mår jag som allra bäst.

Jag älskar stickade tröjor, varm choklad och är en inbiten djurälskare. Jag är fotografen som kan ha ett enormt tålamod när jag hanterar din lilla nyfödda men också busa till det rejält när det är dags för de där syskon och familjebilderna.

Vad mer då? Finns det nåt roligare än att fuldansa till melodifestival-låtarna? I brist på barn får man hitta andra sätt att få utlopp för sitt inre barn.

Miljön är också viktig för mig, att göra det där lilla extra i vardagen som att köpa ekologiskt och second hand.

Jag drivs av en väldigt stark kärlek till skapandet men också av att få ge familjer fina stunder tillsammans i min studio och en upplevelse som är värd att minnas. Och så magiska bilder på det förstås som jag skapar unika tavlor och album av till ert hem.

Jag ser så fram emot att höra från er!