Linda

Jordnära tjej som älskar katter och stickade tröjor

Nyfiken på mig?

Mitt namn är Linda Lundquist, född och uppvuxen i Partille. Idag är jag dock bosatt i centrala Göteborg med min sambo Emil och kattbusen Miso men jag längtar efter ett rött sekelskifteshus med vita knutar på landet och en lummig trädgård med gamla krokiga äppleträd och vackra blommor.

Jag är fotografen som älskar stickade tröjor, varm choklad och är en inbiten kattälskare. Mys är mitt andranamn och jag älskar att skapa med händerna. Sy klänningar, göra nyföddrekvisita eller måla om möbler spelar mindre roll, bara jag får ha ett skapar-projekt igång så mår jag som allra bäst.

Jag är inte den där fotografen som klickar av tusentals bilder när dina barn springer runt och busar utan istället fotografen som skapar bilder åt er genom att komponera ihop texturer, färger och rekvisita med ett stort fokus och lugn.

Men jag kan nog vara lite knasig ibland också. Finns det nåt roligare än att fuldansa till melodifestival-låtarna eller göra konstiga ljud tillsammans med katten? I brist på barn får man hitta andra sätt att få utlopp för sitt inre barn.

Vad mer då? Miljön är viktig för mig, att göra det där lilla extra i vardagen som att köpa ekologiskt och second hand. Därför är mycket av rekvisitan jag skapar tillverkad av just secondhand-fyndade material eller sådant som bara legat hemma och väntat på en ny mening, en gammal korg att lägga bebisar i eller en stickad tröja som blir till nya små nyföddkläder.

Jag älskar vad jag gör och drivs av en väldigt stark kärlek till skapandet och att få skapa bilder till familjer och hjälpa till att bevara speciella tillfällen i livet. Ett jobb som jag tidigare knappt vågat drömma om att kunna jobba med.

Jag ser så fram emot att höra från er!

Boka

Fotograferingarna jag erbjuder

Gravidsession

För dig som älskar naturen och vill fotograferas tillsammans med partner.

Nyföddsession

För dig som vill fotograferas tillsammans med din lilla nyfödda bebis.

Bebissession i studio

För dig som vill fånga utvecklingen hos din bebis på bild.

Gravidfotografering

För dig som älskar naturen och vill fotograferas tillsammans med partner.

Gravidfotografering i studio

För dig som vill att fokus ska ligga på dig som gravid i en mysig stylad studiomiljö.

Bebisfotografering i studio

För dig som vill fånga utvecklingen hos din bebis på bild.

Nyföddfotografering

För dig som vill fotograferas tillsammans med din lilla nyfödda bebis.

Följ mig på Instagram