Gravidfotografering Utanför Göteborg

Tavlor – fotoalbum – träblock

Vi kommer att skapa de mest fantastiska bilderna som du kommer att älska, på människorna du värdesätter mest i hela världen.

Snart är du mamma till en liten krabat och även om vägen dit kan vara tuff så är graviditeten något som är värt att minnas med värme och kärlek.

Du och din kropp är värd att hyllas, för hur fantastiskt är det inte att du skapar en liten människa i magen?!

Kom till mig för en gravidfotografering i Alingsås utanför Göteborg bland underbara miljöer då du får känna dig fantastisk i böljande klänningar och få en riktig powerboost, för du är grym! 

Låt oss tillsammans fylla era väggar med känslor!

Inför er gravidfotografering

Hej på dig! Mitt namn är Linda! Det skulle vara så roligt om vi tillsammans kunde skapa fantastiska minnen för era väggar och hyllor. Såhär går det till: 

När behöver vi boka?

Boka tidigt under graviditeten, gärna redan i vecka 18–25. Då jag endast gör ett fåtal utomhusfotograferingar varje månad kan jag vara fullbokad ett par månader framåt.

Bokning sker via kontaktformuläret längst ner på sidan.


Hur går en gravidfotografering till?

En gravidfotografering sker oftast runt vecka 25–35 när då magen vuxit till sig ordentligt men ännu inte hunnit sjunka.

Ett par veckor innan fotograferingen bjuds ni in till min mysiga studio i Partille där vi tillsammans går igenom alla produkter så att ni kan börja klura på vad ni vill fylla ert hem med. Då provar vi också ut de klänningar du vill låna.

Under fotograferingen som ca 1 h hänger vi tillsammans i vackra miljöer och jag guidar er igenom en lättsam och rolig fotografering.

1–2 veckor efter fotograferingen kommer ni sedan tillbaka till studion för att se era bilder för allra första gången under er personliga bildvisning.

 

Varför ska ni åka till Alingsås?

Endast 40 minuter från Göteborg hittar du AlingsåsGöteborg kan enligt mig inte mäta sig med den vackra naturen runt Alingsås. Här kan jag erbjuda många olika miljöer, alltifrån hagar med gamla ekar till gyllene ängar och vatten. Så det är väl värt resan!

 

Låna klänningar för din vackra gravida kropp.

Du får mer än gärna välja och vraka bland alla mina fina klänningar som finns för utlån. När ni kommer till studion får du möjlighet att se och prova för att hitta något som passar dig.

Jag har klänningar som passar de flesta storlekar och kan anpassas med säkerhetsnålar. De flesta klänningar går åt det bohemiska hållet och är i jordnära toner men jag har också lite enklare stilrena varianter.

Kom och prova vettja!

Fantastiskt hantverk till era väggar och hyllor.

Mitt mål är att inte bara leverera digitala bilder som blir liggande på datorn utan att skapa fantastiska produkter till era väggar och hyllor. Produkter som är riktiga hantverk och tillverkas för hand och som du inte kan få tag på någon annanstans.

Var sker fotograferingen?

Fotograferingen sker i vackra Alingsås ca 40 minuter från Göteborg på noga utvalda smultronställen. Studion ligger i Sävedalen i Partille kommun ca 15 minuter från Göteborg. Här har jag inrett ett helt källarplan i bohemisk stil i en röd tegelvilla.

Vad kostar en gravidfotografering?

Se mer info längre ner på sidan.

Kan jag kombinera med nyfödd- eller bebisfotografering?

Ja! Absolut! Jag lämnar en rabatt vid bokning av flera fotograferingar. Skriv i ditt meddelande vad du är intresserad av så får du mer info.

Konsultation & personlig bildvisning

Jag guidar er hela vägen från planering till leverans. En gravidfotografering hos mig är en personlig upplevelse och tillsammans kommer vi fram till hur just era bilder ska bli under vår konsultation som vi har innan fotograferingen.

Efter er gravidfotografering är ni välkomna tillbaka till studion för att se era bilder och jag hjälper er att välja era favoriter samt att lista ut vilka produkter som passar er och hur ni sedan tar hand om dem på bästa sätt. 

Tryggt från början till slut.

Hantverk & fantastisk kvalité

En gravidfotografering hos mig resulterar inte bara i fina bilder utan målet är att få upp era fantastiska minnen på väggen eller spara dem i en box eller album.

Färdiga produkter att njuta av, i material som är skapade för att hålla över tid.

Låt mig använda min kunskap till att skapa konstverk av era bilder så som de är tänka att ses, med rätt toner, material och känsla.

För dessa konstverk är inte bara för er utan också för era barn i framtiden. En oslagbar gåva till framtida generation.

Får jag låna klänningar?

Ja, mer än gärna! De flesta mammor väljer något från min kundgarderob så de flesta klänningar du ser på mina bilder går jättebra att låna. Många går att anpassa i storlek och passar därmed de flesta. Och de blir såå fina på bild!

Perfekt att slippa fundera över att hitta något passande.

Se de flesta klänningar här.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/8/lindalundquist.se/httpd.www/wp-content/plugins/solene-core/shortcodes/single-image/elementor-single-image.php on line 151

Avslappnat & lättsamt

En gravidfotografering hos mig fokuserar på att fånga dig på ditt absolut bästa sätt. Jag vill att du ska titta på de här bilderna och känna hur fantastisk du är och sen skadar det ju inte att du kommer få känna dig grymt snygg i vackra klänningar.

Jag guidar dig och din partner genom hela fotograferingen så att ni alltid vet vad ni ska göra med händerna eller fästa blicken. Med små detaljer i poseringarna ser jag till att era bilder får det där lilla extra och ni kan känna er trygga hela vägen.

Magiska smultronställen

Alingsås bjuder på fantastiska miljöer som kommer att ge era bilder den där extra wow-känslan på era väggar.

Jag har flera noga utvalda locations där jag kan erbjuda det bästa ljuset. Vid ängar, åkrar, blomsterfält, solrosor, hagar med gamla ekträd och vatten. Tillsammans kommer vi fram till vad just ni vill ha.

Kombinera sessioner

Oh ja! En superbra ide! Hos mig kan du bevara minnen inte bara från graviditeten utan också din bebis som nyfödd eller 6–9 månader.

Jag lämnar alltid rabatt vid bokning av flera sessioner. Så varför inte kombinera gravid och nyfödd, gravid och bebis eller alla tre sessioner.

Se till att fyll era väggar med de ni älskar allra mest!

 

Vad kostar en gravidfotografering?

Tillgänglighet (uppdaterad 21/2-24)

Februari – Fullbokat

Mars – Fullbokat

April – 2 tider kvar

Maj – 2 tider kvar

Juni – 2 tider kvar

Prisinfo

Fotograferingskostnad: 1 500 kr

Digitala bildpaket och/eller produkter tillkommer: från 4 900 kr

Rabatt ges vid köp av produkter samt vid bokning av flera sessioner.

Ni gör era val under er personliga bildvisning i studion där vi tillsammans kommer fram till vilka bilder och produkter som passar ert hem.

Pris- & produktguide fås på mailen vid din bokningsförfrågan nedan. Du får ett sms när jag svarat.

Kontakta mig

Jag ser fram emot att höra från dig och se vad jag kan göra för din familj.

Följ mig på Instagram