GRAVIDFOTOGRAFERING I GÖTEBORG

EN UPPLEVELSE – SÅ MYCKET MER ÄN BARA FINA BILDER

Vi kommer att skapa de mest fantastiska bilderna som du kommer att älska, på människorna du värdesätter mest i hela världen.

Snart är du mamma till en liten krabat och även om vägen dit kan vara tuff så är graviditeten värd att minnas med värme och kärlek.

Du och din kropp är förtjänar att hyllas, för hur fantastiskt är det inte att du skapar en liten människa i magen?! Kom till mig för en gravidfotografering i min mysiga studio i Partille strax utanför Göteborg då du får känna dig fantastisk i vackra utvalda klädesplagg och få en riktig powerboost, för du är grym! 

En unik GRAVIDFOTOGRAFERING

Avslappnat & lättsamt

En gravidfotografering hos mig fokuserar på att fånga dig på ditt absolut bästa sätt. Jag vill att du ska titta på de här bilderna och känna hur fantastisk du är och sen skadar det ju inte att du kommer få känna dig grymt snygg. Jag guidar dig genom hela fotograferingen och med små detaljer i poseringarna ser jag till att dina bilder får det där lilla extra.


Studio i Partille

Studion hittas i källarplanet i en villa på Renvägen 22 i Sävedalen/Partille. Ett mysigt inrett rum med en fantastisk ljusvägg, linnesoffa och mjuka gardiner bland annat.


Personlig bildvisning

Efter din gravidfotografering är du välkommen tillbaka till studion för att se dina bilder under din personliga bildvisning och jag hjälper dig att välja dina favoriter samt att lista ut vilka produkter som passar dig och hur du sedan tar hand om dem på bästa sätt. Tryggt från början till slut.

Hantverk i högsta kvalité

En gravidfotografering hos mig resulterar inte bara i fina bilder utan målet är att få upp dina fantastiska minnen på väggen och/eller spara dem i ett album eller box. Färdiga produkter att njuta av, i material som är skapade för att hålla över tid.


Kundgarderoben

Du kommer att mötas av en studio fylld med allt som behövs till din gravidfotografering. Här har jag tyger och vackra kläder för dig att låna i flera olika storlekar som passar de flesta.

Fotograferingskostnad 1 500 kr

Digitala bildpaket och produkter tillkommer från 4 900 kr

Gravidfotografering utomhus?

Jag erbjuder utomhusfotografering begränsade tider under sommarhalvåret.

Kontakta mig om du vill veta mer om när jag släpper tiderna för sommaren.

FAQ – Gravidfotografering

Förberedelserna inför din gravidfotografering startar faktiskt redan några veckor innan själva fotodagen. Då får du komma till min studio för första gången. Här pratar vi lite om vad de här bilderna betyder för just dig och hur du föreställer dig att du kommer att vilja bevara dem för framtiden. Kläm och känn på allt jag erbjuder och börja dröm om vad för typ av produkter som kan passa just ert hem. Tavlor, album eller boxar – ett riktigt hantverk. Här finns också möjlighet att se och prova vilka outfits du vill låna under fotograferingen.

Studion ligger i Sävedalen i Partille kommun bara 15 minuter utanför Göteborg, 18 minuter från Lerum, 40 minuter från Alingsås och 50 minuter från Borås . Här har jag inrett ett helt källarplan i en röd tegelvilla. Här finns alla bekvämligheter som behövs under din gravidfotografering.

En gravidfotografering sker oftast runt vecka 25–35 då magen vuxit till sig ordentligt men ännu inte hunnit sjunka. Men det går självklart att fotografera även tidigare eller senare än så.

Boka tidigt under graviditeten, gärna redan i vecka 18–25. Då finns störst chans att jag har tid för dig.

Absolut! Även om fokus ligger på dig och din fantastiska kropp finns det alltid tid till familjebilder också.

I studion finns ett helt gäng med olika outfits för dig att låna och innan fotograferingen kommer du att få en klädguide med tips på olika kläder som du kan ta med om du vill t.ex. byxor, underkläder samt kläder för syskon och partner.

1–2 veckor efter fotograferingen kommer du tillbaka till studion för att se dina bilder för allra första gången. Vi tittar på ett bildspel och tillsammans hjälps vi åt att komma fram till vilka bilder du vill ha och hur du vill bevara dessa.

Ja! Absolut! Jag lämnar en rabatt vid bokning av flera fotograferingar. Skriv i ditt meddelande vad du är intresserad av så får du mer info.

Kontakta MIG

TILLGÄNGLIGHET:

Jag tar emot bokningar från och med juni 2024.

Du kan förvänta dig ett svar från mig inom 48 h, med undantag från helger då kontoret är stängt.

PRISINFO:

Fotograferingskostnad
gravid/nyfödd/bebis: 1 500 kr/1 900 kr/1 500 kr
Rabatt ges vid bokning av flera sessioner.

Digitala bildpaket och produkter
tillkommer från 4 900 kr.
Fullständig prislista skickas vid förfrågan.

NOTERA:

Jag fotograferar inte kvällar och helger.