Bebisfotografering i Göteborg

En upplevelse – Så mycket mer än bara fina bilder

Vi kommer att skapa de mest fantastiska bilderna som du kommer att älska, på människorna du värdesätter mest i hela världen.

Under din bebis första år händer så otroligt mycket, små steg som är väl värda att dokumentera på bild. Ligga på mage, ta tag i fötterna och sitta. Busiga blickar och allvarliga miner. Allt detta fångar vi under er bebisfotografering så att ni alltid kan minnas tillbaka till den tiden som flög förbi.

Boka tidigt när bebis är 4–6 månader för störst chans att hitta en tid. Kontakta studion redan idag. Klicka här.

Vad ni kan förvänta er av mig som fotograf

Naturligt och mysigt

En bebisfotografering hos mig görs när bebis är 6–9 månader och sker helt och hållet på bebisens villkor. Vi busar tillsammans med er bebis och fångar både busiga blickar, allvarliga miner, detaljer och ser till att fotografera de där utvecklingsstegen som är så speciella i din bebis ålder. En mysig och naturlig stund tillsammans med er bebis.

Tryggt & personligt hela vägen

Det absolut viktigaste för mig är att ni ska känna er trygga i att jag tar hand om er hela vägen från första kontakt till leverans. En bebisfotografering hos mig är en personlig upplevelse och fotograferingen anpassas efter era önskemål som vi tillsammans diskuterar fram under vår konsultation. Jag hjälper er med tips på kläder, erbjuder en kundgarderob och guidar er genom fotograferingen. Efter er bebisfotografering är ni välkomna tillbaka till studion för att se era bilder och jag hjälper er att välja era favoriter samt att lista ut vilka produkter som passar er och hur ni sedan tar hand om dem på bästa sätt. Tryggt från början till slut.

Fysiska produkter & digitala bilder att dela med familjen

En bebisfotografering hos mig resulterar inte bara i fina bilder utan vi har slutresultatet i tanken hela vägen. Vare sig ni vill ha en stor tavla på väggen eller ett större antal bilder i ett album så kan ni vara säkra på att jag tar hand om det åt er och att er leverans kommer att bestå av riktiga konstverk som är redo att njutas av och som så småningom kan ges vidare till era barn och barnbarn. Vill ni hellre framkalla era egna bilder finns även digitala bildpaket. Jag guidar er till rätt val för just er familj och dessutom ingår alltid den matchande digitala filen till alla printade bilder ni väljer att investera i.

Fina ord från kunder

Irina

”Valet för vem som skulle fotografera vår dotter var lätt – samma fotograf som fotograferade mig gravid och dottern som nyfödd. Linda är en fantastisk fotograf med ett stort tålamod, öga för detaljer, hon fångar ögonblicket och levererar magiska bilder. Vi har vid 3 tillfällen använt oss av henne och är så himla nöjda! En fotograf att känna sig trygg med och veta att man varje gång får många vackra bilder. Rekommenderar verkligen linda!”

Lite mer info om bebissessionen

Studio i Partille

Studion hittas i källarplanet i en villa på Renvägen 22 i Sävedalen. Ett mysigt inrett rum med tegelvägg, sänghörna och flera plankgolv. I anslutning till studiorummet ligger ett tv-rum med uppdukat kaffebord där det går bra att ta en liten kopp medan jag fotograferar bebis.

Här finns allt som behövs till er fotografering så det är bara att komma hit. Se mer från studion här.

Rekvisitan i studion

Ni kommer att mötas av en studio fylld med allt som behövs till er bebisfotografering så ni behöver inte oroa er för att ni behöver ta med er något särskilt till er bebis.

Här har jag tyger och wraps i jordnära toner och rekvisita som korgar, hinkar, handgjord makramé, söta små klädesplagg, pannband och vackra blomsterkronor som jag tillverkar själv för att kunna erbjuda er något alldeles unikt.

Låna klänningar

Jag erbjuder en kundgarderob med ett 10-tal olika klänningar och kjolar som passar många olika storlekar. Du får mer än gärna låna en klänning av mig och slippa fundera över att hitta något passande och för att känna dig lite extra fin under fotograferingen.

Flera av plaggen syr jag själv för att kunna erbjuda unika kläder. Självklart hjälper jag även till och ger förslag på vad din partner och eventuella syskon kan ha för kläder så att ni matchar.

FAQ

Några vanliga frågor
När ska vi boka in vår fotografering?

Tänk på att jag ofta är fullbokad 1–2 månader i förväg så var ute i god tid. Jag rekommenderar att höra av er när er bebis är 4–6 månader för att boka in er bebisfotografering.

Hur gammal bör bebisen vara under fotograferingen?

En bebisfotografering hos mig görs bäst när bebis lärt sig sitta lite längre stunder själv eller med stöd men ännu inte lärt sig gå. Det är väldigt individuellt när detta sker men runt 6–9 månader.

Hur lång tid tar fotograferingen?

En bebisfotografering tar 60 minuter.

Vad behöver vi tänka på innan fotograferingen?

Vid er bokningsförfrågan kontaktar jag er för ett kortare telefonsamtal och ni har då möjlighet att boka in en konsultation där vi kommer att gå igenom alla detaljer inför er fotografering.

Er investering

Detta ingår

Konsultation/planeringsmöte

1–2 h bebisfotografering i studion i Partille

Lån av rekvisita och klänningar

Personligt beställningsmöte med bildvisning

1500 kr
Efter fotograferingen väljer ni vad ni vill investera i:

Tavlor fr. 2.500 kr

Kollektioner med printar fr. 5.900 kr

Digitala bildpaket fr. 5.900 kr

 

Fullständig prislista får du skickat till dig vid din bokningsförfrågan.

Kontakta mig

Jag ser fram emot att höra från dig och se vad jag kan göra för din familj.