Bebisfotografering i Göteborg

En upplevelse – Så mycket mer än bara fina bilder

Detaljer

Varför en bebisfotografering hos mig är speciell.
Fotar i flera olika miljöer t.ex. en mysig sänghörna och mot träbakgrunder.
Rekvisita i rustika jordnära toner, mycket handgjort och allt noga utvalt.
Ni välkomnas in i en mysig och trygg miljö för er bebis.
Låna söta outfits till er bebis som gör bilderna extra speciella.

Hej där!

Under din bebis första år händer så otroligt mycket, små steg som är väl värda att dokumentera på bild. Ligga på mage, ta tag i fötterna och sitta. Busiga blickar och allvarliga miner. Allt detta fångar vi under er bebisfotografering.

En bebisfotografering hos mig görs bäst när bebis lärt sig sitta lite längre stunder själv eller med stöd men ännu inte lärt sig gå, runt 6–9 månader.

 

Tillgängliget

Juli (2 tider) 0
Aug (3 tid) 0
Sep (4 tider) 0

Irina

”Valet för vem som skulle fotografera vår dotter var lätt – samma fotograf som fotograferade mig gravid och dottern som nyfödd. Linda är en fantastisk fotograf med ett stort tålamod, öga för detaljer, hon fångar ögonblicket och levererar magiska bilder. Vi har vid 3 tillfällen använt oss av henne och är så himla nöjda! En fotograf att känna sig trygg med och veta att man varje gång får många vackra bilder. Rekommenderar verkligen Linda!”

Rekvisita

I studion har jag samlat på mig en mängd olika rekvisita. Det är allt ifrån korgar, hinkar och ullplädar till handgjord makramé, små söta outfits och pannband. Mycket skapar jag själv av återbrukat material för att kunna erbjuda unik rekvisita till er och ständigt kunna uppdatera utbudet.

All rekvisita går i jordnära toner och inför er bebisfotografering stylar jag iordning studion unikt för er.

Här finns det mesta som behövs för er bebisfotografering så det är bara att dyka upp!

Sessionen

Vi busar tillsammans med er bebis och fångar både busiga blickar, allvarliga miner, detaljer och ser till att fotografera de där utvecklingsstegen som är så speciella i din bebis ålder. Studion stylas iordning unikt för er bebisfotografering och är förberedd med 4–5 olika scener med fina tyger, korgar och material utifrån färgönskemål från er.

Studion

Studion hittas i källarplanet i en villa på Renvägen 22 i Sävedalen. Ett mysigt inrett rum med tegelvägg, sänghörna och flera plankgolv. I anslutning till studiorummet ligger ett tv-rum där ni föräldrar kan turas om att slappna av lite medan vi fotograferar.

Här finns allt som behövs till er bebisfotografering så det är bara att komma hit. Se mer från studion här.

Produkter

Bevara bilderna i fysiska produkter av högsta kvalité

För mig är det viktigt att ni efter er bebisfotografering får med er något mer än digitala bilder som blir liggande på ett usb-minne.

Därför har jag valt att jobba med produkter av högsta kvalité och erbjuder ett fantastiskt fint album i naturligt raw linne med tjocka, exklusiva sidor och matchande box med träram. Samt fantastiska Fine Art printar.

Bebiskläder

Rustika jordnära toner

Jag erbjuder två olika olika outfits till er bebis i storlek 68 men kan även passa något större. Unika kläder som fotograferas superfint och går i jordnära toner. Flera av outfitsen syr jag själv för att kunna erbjuda unik rekvisita. Fler outfits är påväg inom närmsta månaden.

FAQ

Några vanliga frågor
När ska vi boka in vår fotografering?

Tänk på att jag ofta är fullbokad 1–2 månader i förväg så var ute i god tid. Jag rekommenderar att höra av er när er bebis är 4–6 månader för att boka in er bebisfotografering.

Hur gammal bör bebisen vara under fotograferingen?

En bebisfotografering hos mig görs bäst när bebis lärt sig sitta lite längre stunder själv eller med stöd men ännu inte lärt sig gå. Det är väldigt individuellt när detta sker men runt 6–9 månader.

Hur lång tid tar fotograferingen?

En bebisfotografering tar 60 minuter.

Vad behöver vi tänka på innan fotograferingen?

Vid er bokningsförfrågan får ni tillgång till en sida där jag går igenom allt om hur en fotografering går till innan, under och efter. Ca en vecka innan er fotografering får ni också ytterligare info med en checklista som ni kan stämma av med samt att vi diskuterar färgönskemål. Allt för att ni ska känna er så förberedd som möjligt.

Kontakta mig

Skicka in din förfrågan nedan. Du får ett sms när jag svarat.

Fotograferingskostnad på 1000 kr betalas vid bokning. Bildpaket från 3500 kr tillkommer.
Album finns som tillval.