Bebisfotografering i Göteborg

En upplevelse – Så mycket mer än bara fina bilder

Vi kommer att skapa de mest fantastiska bilderna som du kommer att älska, på människorna du värdesätter mest i hela världen.

Under din bebis första år händer så otroligt mycket, små steg som är väl värda att dokumentera på bild. Ligga på mage, ta tag i fötterna, sitta och stå. Busiga blickar och allvarliga miner. Allt detta fångar vi under er bebisfotografering så att ni alltid kan minnas tillbaka till den tiden som flög förbi.

Inför er bebisfotografering

Hej! Linda heter jag! Vad kul att du är nyfiken på en bebisfotografering. Tänk att fylla era väggar med bilder från den här tiden. Här hittar du lite info: 

När behöver vi boka?

Boka redan när bebis är 2–5 månader. Då är det störst möjlighet att jag har en tid för er bebis.

Bokning sker via kontaktformuläret längst ner på sidan.

Hur går en bebisfotografering till?

En bebisfotografering sker oftast när bebis är 6–9 månader men kan sträcka sig allt emellan ca 4–12 månader beroende på vad ni önskar. Fotograferingen tar 1–1,5 h och har gott om tid för flera olika scener och lite gosbilder med er föräldrar om det önskas.

Ett par veckor innan fotograferingen bjuder jag in er till min mysiga studio i Partille där vi tillsammans går igenom alla produkter som finns att välja på så att ni kan börja fundera på vad ni vill fylla ert hem med.

Under fotograferingen hjälps vi åt att busa och leka med er bebis och fångar båda allvarliga miner och busiga leenden. Sittande, på mage, i korg, på rygg. Vi fångar de där milstenarna som är så specifika för den här åldern.

1–2 veckor efter fotograferingen får ni komma tillbaka till studion för att se era bilder för allra första gången under er personliga bildvisning.

 

Noga utvald rekvisita och klänningar.

I studion finns allt som behövs till er bebisfotografering. Tyger och rekvisita som går i en mysig rustik stil med jordnära toner. Jag erbjuder dessutom massa fina klänningar för mammor att låna under fotograferingen.

Fantastiskt hantverk till era väggar och hyllor.

Mitt mål är att inte bara leverera digitala bilder som blir liggande på er dator utan att skapa unika, hållbara och vackra produkter till era väggar och hyllor. Produkter som är riktiga hantverk tillverkat för hand och som du inte kan få tag på någon annanstans.

Var finns jag?

Studion ligger i Sävedalen i Partille kommun ca 15 minuter från Göteborg. Här har jag inrett ett helt källarplan i bohemisk stil i en röd tegelvilla. En studio helt anpassad efter mina små kunder.

Vad kostar en bebisfotografering?

Se mer info längre ner på sidan.

Kan jag kombinera med gravid- eller nyföddfotografering?

Ja! Absolut! Jag lämnar en rabatt vid bokning av flera fotograferingar. Skriv i ditt meddelande vad du är intresserad av så får du mer info.

Personlig bildvisning

Jag guidar er hela vägen från planering till leverans. En bebisfotografering hos mig är en personlig upplevelse och tillsammans kommer vi fram till hur just era bilder ska bli.

Efter er bebisfotografering är ni välkomna tillbaka till studion för att se era bilder under er personliga bildvisning och jag hjälper er att välja era favoriter samt att lista ut vilka produkter som passar er och hur ni sedan tar hand om dem på bästa sätt. 

Tryggt från början till slut.

Hantverk & fantastisk kvalité

En bebisfotografering hos mig resulterar inte bara i fina bilder utan målet är att få upp era fantastiska minnen på väggen eller spara dem i en box eller album.

Färdiga produkter att njuta av, i material som är skapade för att hålla över tid.

Låt mig använda min kunskap till att skapa konstverk av era bilder så som de är tänka att ses, med rätt toner, material och känsla.

För dessa konstverk är inte bara för er utan också för era barn i framtiden. En oslagbar gåva till framtida generation.

Får jag låna klänningar?

Ja absolut! Om ni vill tar vi lite gosbilder i min sänghörna och de flesta mammor väljer då något från min kundgarderob. De flesta klänningar du ser på mina bilder går jättebra att låna. Många går att anpassa i storlek och passar därmed de flesta.

Perfekt att slippa fundera över att hitta något passande.

Se de flesta klänningar här.

 

Studio i Partille

Studion hittas i källarplanet i en villa på Renvägen 22 i Sävedalen/Partille. Ett mysigt inrett rum med tegelvägg, sänghörna och flera plankgolv.

I anslutning till studiorummet ligger ett tv-rum med uppdukat kaffebord där många föräldrar passar på att ta det lite lugnt medan jag tar hand om bebis.

Här finns allt som behövs till er fotografering så det är bara att komma hit.

Se mer från studion här.

Rekvisitan i studion

Ni kommer att mötas av en studio fylld med allt som behövs till er bebisfotografering så ni behöver inte oroa er för att ni behöver ta med er något särskilt till er bebis.

Här har jag söta outfits som passar 6–12 månader, tyger i jordnära toner och rekvisita som korgar, hinkar, handgjord makramé, mössor, pannband och vackra blomsterkronor som jag tillverkar själv för att kunna erbjuda er något alldeles unikt.

Kombinera sessioner

Oh ja! En superbra ide! Hos mig kan du bevara minnen inte bara när bebis är lite äldre utan också din bebis som nyfödd eller liggande i magen.

Jag lämnar alltid rabatt vid bokning av flera sessioner. Så varför inte kombinera med  gravid, nyfödd eller allihop.

Se till att fyll era väggar med de ni älskar allra mest!

 

Vad kostar en bebisfotografering?

Tillgänglighet (uppdaterad 21/2-24)

Februari – Fullbokat

Mars – 3 tider kvar

April – 5 tider kvar

Maj – 6 tider kvar

Juni – 6 tider kvar

Prisinfo

Fotograferingskostnad: 1 500 kr

Digitala bildpaket och/eller produkter tillkommer: från 4 900 kr

Rabatt ges vid bokning av flera sessioner.

Ni gör era val under er personliga bildvisning i studion där vi tillsammans kommer fram till vilka bilder och produkter som passar ert hem.

Pris- & produktguide fås på mailen vid din bokningsförfrågan nedan. Du får ett sms när jag svarat.

Kontakta mig

Jag ser fram emot att höra från dig och se vad jag kan göra för din familj.

Följ mig på Instagram