Jag mötte L och A för första gången för några veckor sedan under deras konsultation. Då pratade vi igenom om vad de gillade för bilder och vad vi ville skapa för något för just dem. De bokade både gravidfotografering och nyföddfotografering och såhär magiska blev gravidbilderna som resulterade i en större print och några mindre.

Såhär års på vintern är det alltid lite svårare med vädret. Jag fotograferar både i soligt och mulet väder men vill gärna undvika alltför tunga moln och regn. Så därför är det extra viktigt att vara lite flexibel med dagar under vintern. Fotograferingen sker också alltid 1–3 timmar innan solnedgången och det är för att vi vill få det här mjuka ljuset som är lite extra vackert nu under vintern.

För denna fotografering fick vi boka om ett par gånger men i slutändan var det så värt det. L och A hade också med sig blivande storebror på en del av bilderna och när vi var klara med familjebilderna fick han gå iväg och leka med en tredje person som följde med. På så får föräldrarna en stund att fokusera helt på varandra under fotograferingen och få både mysiga parbilder och familjebilder.

Är du nyfiken på mer om gravidfotografering? Kontakta mig här så tar vi ett första samtal. Jag ser fram emot ditt mail! 

Skriv en kommentar

Följ mig på Instagram