Ibland kan det vara så att man av olika anledningar missat den där tidsluckan på 1–2 veckor då en nyföddfotografering vanligtvis görs. Då kan man komma till mig för en nyföddinspirerad session.

Under en nyföddinspirerad session använder vi samma härliga rekvisita men med fler vakna bilder, grimaser och mindre poserat. Lucia kom till mig när hon var 5 veckor gammal och oj så fina bilder det blev! Både sovandes och vaket.

 

Är din bebis 3–8 veckor gammal går det alltså bra att boka sådan här fotografering. Vi fotar lite mer avslappnat med vakna bilder, lite mer inlindat och mindre poserat. Lika fina bilder som vid en nyföddfotografering bara lite annorlunda. Är din bebis äldre än så rekommenderar jag istället en bebisfotografering.


Boka din fotografering här: NYFÖDD, BEBIS

Skriv en kommentar

Följ mig på Instagram