Så planerar vi er nyföddfotografering tillsammans

Redan vid vårt första samtal börjar jag nysta i vad som är viktigt för dig och din familj när det gäller er bebis allra första fotografering. En nyföddfotografering hos mig planerar och designar vi tillsammans och för att ni ska känna er säkra på att jag är rätt fotograf för er så har vi alltid en kostnadsfri konsultation innan ni tar beslutet om ni vill gå vidare och boka.

Under konsultationen går vi igenom vad ni gillar för färger och vi kikar på de olika tyger, wraps och små söta outfits som finns i studion. Jag har allt som behövs under er nyföddfotografering så ni behöver inte känna att ni ska ta med er något särskilt.

Jag ger er olika val för att lista ut vad ni gillar och vad som kan passa på väggarna i ert hem.

Jag visar er också de olika blomsterkronorna, pannbanden och mössorna vi kan använda oss av och mitt stora urval av korgar och lådor. Jag ger er olika val för att lista ut vad ni gillar och vad som kan passa på väggarna i ert hem.

Men med det sagt. Många av mina kunder vet inte riktigt vilka färger och rekvisita de vill ha och det är också helt okej. Med hjälp av frågorna jag ställer till er brukar jag ändå få en bra förståelse för vad ni gillar och på dagen för vår fotografering stylar jag iordning studion, plockar fram tyger, mössor och pannband som matchar och som vi sen går igenom tillsammans så att ni känner att det känns bra.


Vad ska det bli av bilderna?

En viktig del i planeringsprocessen är att ni börjar fundera över vad ni vill göra med bilderna från er nyföddfotografering. Vill ni ha en stor tavla i vardagsrummet eller kanske flera små i hallen? Eller vill ni hellre samla era bilder i ett album att bläddra i tillsammans med era barn?

Vi har slutresultatet i tanken hela vägen. Vet jag att ni har en stor tom vägg hemma där ni vill ha en stor tavla på hela familjen eller att ni har ett smalt utrymme i hallen där det passar bäst med en stående bild så kan jag planera vilka bilder jag tar under själva fotograferingen.

Många vet dock inte riktigt vad de vill göra med sina bilder förrän de ser dem på bildvisningen efter fotograferingen och det är också helt okej.

Många vet dock inte riktigt vad de vill göra med sina bilder förrän de ser dem på bildvisningen efter fotograferingen och det är också helt okej. Men ju tidigare ni börjar fundera desto bättre kan vi planera för just er fotografering.

Låter det spännande? Kontakta mig här så berättar jag gärna mer om processen och så är ni varmt välkomna på en konsultation i min studion i Sävedalen/Partille.

Liknande inlägg