Hur bedårande söt är inte lilla E på bilderna här som togs under hennes bebisfotografering i studion i partille. Se fler här nedanför.

Det är alldeles något speciellt med den här åldern, tiden susar förbi och rätt vad det är så är din bebis inte längre en bebis utan istället ett barn som springer runt och hittar på bus. Så att verkligen stanna den här tiden då din bebis når så viktiga milstenar, att kunna sitta och interagera på ett helt nytt sätt, är verkligen en så himla fin sak. 

 

E hade verkligen glimten i ögat under sin bebisfotografering. 7 månader hade hon fyllt och det var en helt perfekt ålder för henne. Vad gäller ålder för en bebisfotografering brukar jag säga 6–9 månader ungefär. Då har de fortfarande kvar det där gosiga bebishullet, men den perfekta tiden för just din bebis är svårt att svara på. Vi vill gärna att hen kan sitta utan stöd för att få mest variation i bilderna men ännu inte börjat stå och gå.

Är du nyfiken på mer om hur en bebisfotografering går till, kika in här och kontakta mig med din bokningsförfrågan via formuläret längst ner på sidan så berättar jag gärna mer under ett första samtal.

Vill du veta mer om bebisfotografering? Kontakta mig här så tar vi ett första samtal. Jag ser fram emot ditt mail! 

Skriv en kommentar