En nyföddfotografering är verkligen något alldeles speciellt och ingenting som ni kommer att kunna göra om med er lilla bebis. Därför tänkte jag idag ge dig några tips på hur ni får ut det mesta av er nyföddfotografering.

 

1. Börja spara i god tid

En nyföddfotografering är en stor investering och även om ni redan innan bestämt er för vad ni vill ha så finns det en stor risk att ni kommer att ha svårt att välja bort bilder. Ni kommer att få ett urvalsgalleri på 35 helt unika bilder och de flesta väljer minst 10 digitala filer tillsammans med någon fysisk produkt.

2. Tänk på detaljerna

Vet ni med er att ni stör er på en BH som syns för att den var fel form eller färg, att håret borde ha fått sig en genomgång hos frisören eller kanske flagnande nagellack på bilderna? Se till att planera för sådana saker i förväg. Ni får självklart tips från mig innan er fotografering gällande vad ni bör tänka på och jag har massa fina klänningar till utlån för att ni ska ha en mindre sak att klura på.

3. Fotografera era väggar

Mitt jobb är att hålla er i handen från början till slut, det innebär att jag också hjälper er att planera för att sätta upp bilderna från er nyföddfotografering på era väggar. Redan innan fotograferingen ber jag er därför att ta bilder på potentiella väggar så att ni kan få ett tavelförslag lagom till att ni får se bilderna.

4. Investera i kvalitetsprodukter

Jag har gjort det där jobbiga åt er och plockat fram ett noga utvalt sortiment av fysiska produkter. Ingen vet vad som händer med digitala filer i framtiden och om usb-minnen ens kommer att kunna läsas, så de bilder ni verkligen vill bevara är det därför viktigt att ni printar. Mina tavlor och produkter är av högsta kvalité och kommer utan problem att kunna föras vidare och älskas även av nästa generation.

 

Är det dags för er att boka nyföddfotografering? Kika in här.

 

Skriv en kommentar

Följ mig på Instagram