Är jag rätt nyföddfotograf för dig och din familj?

Att välja nyföddfotograf är inte det lättaste. Det finns ju så många att välja på och vad ska man egentligen gå efter? Pris, stil, personen bakom kameran, arbetssätt? Jag skulle säga att ert val bör baseras på en kombination av dem alla men det absolut viktigaste är att ni hittar en fotograf som ni verkligen litar på.

Jag kan med säkerhet säga att jag absolut inte passar alla. Jag kommer inte att vara den billigaste nyföddfotografen som ni kanske stöter på när ni letar men istället tar jag mig tid att verkligen lära känna er och ge er en personlig service längs hela vägen.

Vi träffas för en kostnadsfri konsultation redan innan ni bokar för att tillsammans diskutera fram vad som passar just er och för att ni ska känna er trygga med mig som person och hela processen. Konsultationen följs av fotograferingen och efter den är ni välkomna tillbaka till studion för er bildvisning där ni får hjälp att välja ut de produkter som passar just ert hem.

Jag är rätt nyföddfotograf för er om ni:

  • Gillar varma och jordnära toner med inslag av naturen.
  • Vill ha fantastisk konst skapad av era bilder för väggen eller ett vackert album att bläddra i tillsammans med era barn.
  • Värdesätter en personlig upplevelse som tar hänsyn till era önskemål i designprocessen.
  • Vill ha produkter som skapas av arkivbeständiga material som inte bleknar och missfärgas med tiden och som ni en dag kan föra vidare till era barn.

Om detta inte passar in på dig och din familj så är det självklart helt okej men OM ni känner er träffade så tycker jag att ni ska kontakta mig här redan idag så kanske vi kan jobba ihop. Vi hörs!


Liknande inlägg