Vad kostar en nyföddfotografering?

Det finns inget lätt svar på denna fråga för det beror väldigt mycket på vad ni vill ha. Det finns så mycket som spelar in i hur stor er investering blir. Alla nyföddfotografer prissätter olika eftersom vi erbjuder olika service. Vissa har paketpriser och digitala bilder medan andra erbjuder produkter och en à la carte prislista där ni bara väljer det ni absolut älskar.

Förutom paketeringen kan där också skilja mycket i själva servicen. Vill ni bara snabbt gå till en fotograf, få lite digitala bilder i ett onlinegalleri och sen är ni nöjda? Ja då kanske investeringen blir lite mindre.

Ju mer personlig service desto större investering är en ganska rimlig riktlinje.

Men värdesätter ni personlig service hela vägen från första kontakt till leverans och exklusiva unika produkter som ni kommer att kunna se och uppskatta varje dag framöver och som ni en dag kan föra vidare till era barn? Ja då blir investeringen för er nyföddfotografering också lite större. Ju mer personlig service desto större investering är en ganska rimlig riktlinje.


Med det sagt. så är en nyföddfotografering hos mig av det sistnämnda slaget. Vi träffas både innan och efter fotograferingen och har en personlig kontakt under hela er fotograferingsupplevelse tills ni har era personliga produkter i handen.

Fotograferingskostnaden hos mig ligger på 2.000 kr och täcker fotograferingen och våra möten innan och efter. Alla produkter köps sen till separat utöver den kostnaden. Printar startar på 1.500 kr och går upp beroende på storlek och om man önskar ram till och mina kollektionsboxar startar på 5.900 kr och ni köper självklart bara de bilder ni absolut älskar.

Är du och din familj sugna på en nyföddfotografering? Kontakta mig här idag så hör jag av mig för ett första samtal. Jag ser fram emot att höra från dig!

Liknande inlägg