Varför du inte behöver oroa dig för något inför din bebisfotografering

Självklart förstår jag att det här med att åka iväg på en fotografering förmodligen är nytt och lite smånervöst, något som du aldrig har gjort förut. Därför vill jag göra den här processen så lätt som den bara kan vara för dig. Här är 3 saker jag gör för att underlätta för dig:

1. Konsultation innan fotograferingen

Ca en månad innan din bokade fotografering välkomnas du till studion med din bebis. Då får vi en chans att lära känna varandra lite och jag går igenom allt ni behöver veta inför er fotografering. På detta möte får ni också möjlighet att klämma och känna på alla vackra produkter som du kan beställa till ditt hem med dina magiska bilder i.

2. En pdf-guide med all info

En till två veckor innan din fotografering kommer du att få ett mail med all info du behöver veta inför din fotografering. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Här finns info om hela processen, vad du kan förvänta dig, vad som kan vara bra att plocka med er och mycket mer.

3. Bebiskläder och klänningar finns för utlån

I studion finns noga utvalda bebisoutfits i storlek 68–80 så du behöver inte tänka på att rota igenom garderoben inför fotograferingen. Allt finns här, handsydda, exklusiva och unika plagg för din bebis. Vi pratar igenom innan vad du önskar för typ av plagg alternativt så plockar jag fram det jag tror passar perfekt för just er bebis. Inte nog med det så har jag också ett helt gäng klänningar som du gärna får låna för era bilder.


Vill du veta mer om en nyföddfotografering? Kontakta mig här. Jag ser fram emot ditt mail! 

Liknande inlägg