Charmigaste killen på bebisfotografering i Göteborg

Den här lilla killen på 7 månader besökte studion i Partille för några veckor sedan. Ett sött litet charmtroll som var lite svårflörtad till en början men som smällde av några helt bedårande blickar under bebisfotograferingen. Se bara på bilden ovan.

En bebisfotografering hos mig görs bäst när din bebis lärt sig sitta självständigt och detta brukar vara när bebisarna är mellan 6–9 månader gamla.

Detta är en fantastisk ålder att fota i då bebisarna oftast är väldigt nöjda och glada. Vi busar, leker och sjunger tillsammans under fotograferingen och fotar alla de där unika milstenarna i din bebis ålder. Som att ligga på rygg och greppa efter fossingarna, sitta självständigt och ligga på mage.
Visste du också att alla dessa söta små outfits för bebisar finns för utlån i studion under er bebisfotografering. Jag har söta plagg både för flickor och pojkar i storlekar 68–80. Jag erbjuder också många fina klänningar till mammor att låna under bebisfotograferingen. För självklart tar vi även några familjebilder om ni önskar.


Är du nyfiken på en bebisfotografering? Kontakta mig här idag så hör jag av mig för ett första samtal. Jag ser fram emot att höra från dig! 

Liknande inlägg