Tips på fotografer: Mrs Frankie i Rimbo

Kanske är det så att du befinner dig på en helt annan plats i landet än i Göteborg med omnejd. Du gillar min mysiga bildstil men är på jakt efter en fotograf lite närmare dig. Därför tänkte jag framöver tipsa om lite olika fotografer runt om i landet.

Först ut är Ida som driver Mrs Frankie i Rimbo och fotograferar familjer, gravida och nyfödda i en fantastiskt härlig bohemsik stil. Hennes studio hittar du i ett sött litet torp i Rimbo ca 40 minuter norr om Stockholm/Uppsala.

Ida fångar familjer medan det busas och skojas, så bor ni lite längre norrut i Stockholmsområdet och vill dansa i solnedgången eller rusa runt med era barn i vackra hagar så är Mrs Frankie helt rätt fotograf för er.

Här hittar ni Mrs Frankie:

Här kan du läsa mer om gravidfotografering hos Mrs. Frankie.Liknande inlägg