Mila tio dagar gammal – nyföddfotografering

Milas föräldrar kontaktade mig bara dagarna efter att deras lilla tjej kommit till världen. Hon var en väldigt efterlängtad bebis och självklart ville jag hjälpa dem att minnas den här första tiden med en nyföddfotografering.

Redan från början pratade vi om att göra en liten tavelvägg till deras hall och det blev så fint med en bild på mamma och bebis, pappa och bebis, bebis ensam och så den där allra första familjebilden.

Familjen valde en tunnare mörkbrun ram från mina ramprover och bilderna är printade med arkivbeständiga material för att hålla i 80+ år utan att blekna eller missfärgas och skyddas av ett matt laminat med en superfin textur så att man slipper det blänkande glaset.

Visst blev det fint!?

Vill du också ha såhär fina tavlor på dina väggar? Jag hjälper er hela vägen från första kontakt till leverans av kvalitetsprodukter.

Är du nyfiken på att veta mer om en nyföddfotografering? Kika in här och skicka in en förfrågan så svarar jag mer än gärna på era funderingar

Liknande inlägg