Därför vill du inte missa att boka en nyföddfotografering

De allra vanligaste kommentarerna man hör från nyblivna mammor är ”det går så fort” eller ”hen växer så fort” eller ”när man precis börjat vänja sig vid en ålder så kommer nästa stora utvecklingssteg, man hänger knappt med”. Kanske har du barn sen innan och känner igen de här små citaten? Eller så är du påväg att bli mamma men kanske har vänner och familj som gått igenom detta?

Oavsett om det är ditt första barn eller om du har barn sen innan kan jag lova dig att det är såhär det kommer kännas, för det går fort! Redan på några veckor har din bebis gått från det där lilla lilla knytet till att få lite mer chubby kinder och gosiga lår.

Var och varannan dag läser jag på Instagram om mammor som är övertygade om att deras bebis aldrig varit såå liten. Men jag ska berätta en hemlis …

… även deras bebis har fått plats i mammas mage, även deras bebis har varit såhär liten. Frågan är bara, har de bilder från den allra första tiden för att hjälpa till att minnas den där stunden?

Nyföddfotograferingen hjälper dig att minnas

Det är här nyföddfotograferingen kommer in. Visst är dagens mobilkameror riktigt bra på att ta bilder men faktum är att de personer som oftast tar de där bilderna i en familj är mammorna, dvs. du. Och hur ska du få hjälp att minnas precis hur din lilla bebis kändes i din famn om du aldrig är med på bild själv?

Och hur ska du få hjälp att minnas precis hur din lilla bebis kändes i din famn om du aldrig är med på bild själv?

En nyföddfotografering är så mycket mer än bara bilder

Att få en nyfödd liten bebis är en stor omställning. Allt är nytt, osäkert, fantastiskt men också tufft. Många känner sig lite osäkra på att komma på en nyföddfotografering på grund av detta. Men det är just därför jag tycker att du borde göra det. En fotografering blir ett avbrott från det där nya och tuffa. En chans att få lite stöd, känna in nuet, bara vara med din bebis, stanna upp och känna.

En chans att få lite stöd, känna in nuet, bara vara med din bebis, stanna upp och känna.

Visst kommer du även att få magiska bilder att ta med dig livet ut. Men jag vill också fokusera på din upplevelse. En mysig stund tillsammans med de du älskar mest i hela denna värld, din familj. En chans att kapsla in den där känslan i bilderna så att du kan bära med dig den resten av ditt liv.

Så om du känner att du är redo eller vill läsa lite mer om hur en nyföddfotografering går till hos mig, KLICKA IN HÄR och skicka in en förfrågan längst ner på sidan så berättar jag mer.

Liknande inlägg