Nu har jag och min lilla familj börjat bo in oss i fantastiska Alingsås och efter ett litet uppehåll med gravidfotograferingar är jag nu igång igen. Tillsammans med sambon har jag den senaste månaden cyklat runt till massa olika platser häromkring för att hitta såna där magiska locations för gravidfotograferingar i solnedgången. Och Alingsås har INTE gjort mig besviken.

Theresa och John träffade jag första gången för ca 2 år sedan då jag fotograferade när de väntade sitt första barn. Nu är bebis nummer två påväg och jag fick äran att föreviga dem även denna gång. Och hur magiskt blev det inte?!

Här i Alingsås kan jag erbjuda en mycket större variation på platser. Vill du fotograferas i ett hav av ängsblommor vid vidsträckta åkrar? Eller kanske på en stor äng med fantastisk utsikt? Är björkskog något du tycker om eller älskar du vatten och vill fotograferas i vattnet på en långgrund strand?

Jag kan erbjuda dig allt detta.

Skriv en kommentar

Följ mig på Instagram