Leverans från lilla H:s bebisfotografering

Det finns så mycket fint du kan göra med dina bilder från din bebisfotografering hos mig. Tavlor, album, boxar med printar.

Lilla H:s familj valde att göra två fantastiska stora tavlor med en massiv bred träram i brunt. Den ena kommer få hänga i barnkammaren och den andra hos farföräldrarna. Genom att de tog en bild på sin vägg hemma kunde jag med hjälp av min programvara visa dem precis vilken storlek som passade bäst på just deras vägg.

Utöver tavlorna sparade vi de resterande 30 bilderna från bebisfotograferingen i ett lyxigt linnealbum och två av bilderna fick även en liten bonusdisplay i form av en bordsfolio som kan pryda valfri hylla där hemma.
Vill du också ha såhär fina bilder på dina väggar? Kontakta mig här idag idag så får du lite mer information av mig.

Liknande inlägg