Jag har så länge velat erbjuda något extra speciellt och unikt och nu kan jag äntligen visa upp den, min nya Nature tavla!

Den här tavlan är för dig som vill ha något unikt och gillar känslan av trä i ditt hem. Bilden printas på ett lyxigt Fine Art papper som spraylamineras för extra skydd. Spraylaminatet skyddar printen men gör att pappret behåller den fina matta känslan till skillnad från mina vanliga printar som har ett plastlaminat med textur.

Printen monteras sedan direkt på en rund björkplywood som kan hängas direkt på väggen och den passar lika bra med bilder från din gravidfotografering, nyföddfotografering som från din bebisfotografering.

Definitivt en statement-tavla i ditt hem, antingen som en stor fristående tavla (finns upp till 60cm i diameter) eller som en mindre tavla (30–40 cm i diameter) tillsammans med andra tavlor på en tavelvägg.

Hade du kunnat tänka dig att ha en sån här tavla på din vägg?

Nyfiken på att se och känna på tavlan i verkligheten? Kontakta mig här idag idag så bokar vi in en konsultation i studion.

Skriv en kommentar

Följ mig på Instagram