|

En fantastisk leverans från en gravidfotografering

Jag älskar att se mina kunders reaktioner när de för första gången ser sina färdiga produkter. Det är verkligen en helt annan känsla att se bilderna printade såhär jämfört med att se dem digitalt på en dator eller mobil.

L & A valde att investera i en större laminerad print monterad på kartong samt en kollektionsbox med mindre printar i passepartout som är perfekta till en större gallerivägg eller till att placera ut på olika väggar i hemmet.

Eller varför inte ge bort en eller två till mor och farföräldrarna som ju självklart kommer att vilja ha en bild!


Den här tavlan kommer att få en alldeles speciell plats i deras hem och är skapad med material för att hålla en livstid. Printen är laminerad med ett speciellt matt laminat med lite textur som skyddar den och gör att man slipper placera printen bakom ett reflekterande glas.

Tack vare detta laminat blir dina bilder ett unikt konstverk i ditt hem!

L & A kommer att rama in printen själva men vill man beställa färdiga inramade tavlor av mig med riktiga handgjorda kvalitetsramar så finns också den valmöjligheten.


Kontakta mig här idag om du också vill ha såhär fina produkter i ditt hem. Jag ser fram emot ditt mail! 

Liknande inlägg