Nya produkter till studion i Partille

Det känns så roligt att kunna dela med mig av detta. I sommar har jag arbetat hårt för att leta upp helt nya fantastiska produkter att erbjuda mina kunder och detta är vad jag hittade.

Ett superlyxigt album med matchande box, omslag med i ett mjukt härligt linnetyg (måste kännas på!), fantastisk tyngd och tjocka sidor där era bilder printas på ett jättefint fotopapper. Albumet är 25×25 cm, en perfekt storlek som varken känns för stort eller för litet. På omslaget får man två rader där man t.ex. kan välja att ha bebisens namn och födelsedatum skrivet i guld eller silver och det finns flera olika färger på linnetyget att välja på. Men inte nog med det, man kan också välja till ett minialbum som är en dubblett av det stora. Perfekt att ge bort till mor- eller farföräldrar.
Den andra nya produkten som jag verkligen älskar är min kollektionsbox. En linnebox i samma lyxiga tyg som albumet. I boxen förvaras printar som är monterade i passepartouter. Färdiga att ramas in bakom glas och hängas upp på väggen, ges bort till mor- eller farföräldrar, eller bläddras bland som ett sorts modernt album. Möjligheterna är många med denna produkt och det är därför jag älskar den så mycket!
Som med alla fysiska produkter så måste de ses i verkligheten så att du verkligen kan känna på dem. Detta görs bäst under en kostnadsfri konsultation. Kontakta mig här idag så berättar jag gärna mer.

Liknande inlägg