|

Fyra saker att tänka på när ni ska välja nyföddfotograf

Det absolut viktigaste när du väljer din nyföddfotograf är att du känner dig trygg med personen, det är ju trots allt din alldeles nya familjemedlem som hon ska hantera. Här kommer därför en lista på 4 saker som jag tycker att du bör fundera över när du ska boka nyföddfotografering i Göteborg.

01. Bildstil

Första fråga ni bör ställa er själva är om ni gillar stilen på fotografens bilder. Alla nyföddfotografer har sin unika bildstil både i poseringar, bildutsnitt och färgtoner. Min stil bygger på connection mellan mina modeller, jag fotograferar ytterst sällan bilder där ni tittar in i kameran och färgtonen är väldigt varm. Detta är vad jag visar upp på min hemsida och också vad ni kan förvänta er att få om ni bokar mig. Detsamma gäller för andra fotografer.

Se mer av min bildstil här.

02. Utbildning & Säkerhet

När det gäller just nyföddfotografering så är säkerheten det absolut viktigaste. Ni behöver kunna känna er helt trygga med att lämna över er lilla i fotografens händer. Det är mycket att tänka på när de är sådär små och därför ska ni alltid välja en nyföddfotograf som har en utbildning i ryggen. Jag har gått kurser hos två stora svenska fotografer och onlinekurser hos världskända fotografer men håller mig också uppdaterad kring nyheter inom branschen. Er bebis är min chef och jag kommer inte att göra några onaturliga poser eller utsätta er bebis för någon risk.

03. Fysiska produkter

Välj en nyföddfotograf som erbjuder färdiga kvalitetsprodukter som är arkivbeständiga. Kanske har ni några gamla foton hemma som har blivit gula, rosa eller helt enkelt bara bleknat? Detta är något som är vanligt förekommande för fotografier om de inte hanteras på rätt sätt eller skrivs ut med rätt material. En fotograf som erbjuder färdiga produkter garanterar att era bilder finns kvar även till nästa generation utan att missfärgas och ger er den kunskap ni behöver för att kunna ta hand om de konstverk ni investerat i.

Läs vidare: Tips för att få ut det mesta av er nyföddfotografering.

04. Personlig service

Att gå till en fotograf kan vara så mycket mer än att bara ta fina bilder. En nyföddfotograf som erbjuder en fullservicelösning håller dig i handen från början till slut. Hos mig börjar varje bokning med ett telefonsamtal följt av ett konsultationsmöte i min studio där vi planerar er fotografering och tittar på alla fina produkter ni kan välja på. Varje steg på vägen finns jag där och guidar er tills ni har era konstverk i era händer. 

Är du nyfiken på att veta mer om en nyföddfotografering? Kika in här och skicka in en förfrågan så svarar jag mer än gärna på era funderingar.

Liknande inlägg