Din bebisfotografering är lika mycket för dig som för din bebis

Din bebis börjar bli stor, visst går det fort!? Oavsett om din bebis bara är några månader gammal eller börjar närma sig sin första födelsedag så är jag säker på att du känner att den här första tiden med din bebis rusar förbi. Varje vecka upptäcker du något nytt hos din lilla, kanske har hen börjat greppa efter fötterna eller kanske har du fått höra det där första äkta lyckliga skrattet. Det finns så mycket som händer under den här tiden att det kan vara svårt att minnas allt när du tänker tillbaka och det är där en bebisfotografering kommer in.

En bebisfotografering blir en mysig stund för dig och din bebis

Det är så vanligt att man fokuserar så mycket på bebisen i den här åldern men vad som faktiskt verkligen betyder något är ju er relation till varandra. När hen greppar efter din hand, gosar in sig i din bröstkorg eller smäller av ett stort leende när hen tittar på dig.

Detta vill jag fånga under en bebisfotografering hos mig. Det blir en stund för er att umgås och verkligen vara i nuet utan alla vardagssysslor som pockar på uppmärksamheten.

… vad som faktiskt verkligen betyder något är ju er relation till varandra.

Att sedan få fantastiska bilder som fångar den där känslan av er stund tillsammans i min studio blir en bonus som gör att ni sen kommer att bära med er minnet för resten av era liv.

Bebisfotograferingen kommer att betyda massor även för ditt barn i framtiden

Har du några bilder på dig tillsammans med din mamma och pappa från när du var bebis? När jag själv ser tillbaka på de bilder som finns på mig som barn så är det inte bilderna som enbart visar mig som bebis som är intressanta utan de som visar oss som familj.

Faktum är ju att de bilder som ditt barn kommer att uppskatta allra mest i framtiden är bilderna på er tillsammans. Så när var du senast med på bild tillsammans med din bebis? Jag vet av erfarenhet att det ofta är mamman i familjen som är fotografen och därför sällan är med på bild själv. Men under en bebisfotografering axlar jag det ansvaret åt dig så att du kan få de där bilderna som du och ditt barn kommer att älska nu och i framtiden!

Faktum är ju att de bilder som ditt barn kommer att uppskatta allra mest i framtiden är bilderna på er tillsammans.

Känner du dig redo eller vill få lite mer information om hur en bebisfotografering går till hos mig, KLICKA IN HÄR och skicka in en förfrågan längst ner på sidan så berättar jag mer.

Liknande inlägg