Vad en gravidfotografering kan betyda för dig nu och i framtiden

Det finns en anledning till att man aldrig hör någon säga att de ångrar att det tog de där bilderna. Bilder är ett sätt för oss att minnas en speciell tid i livet. För faktum är att vi har svårt att minnas alla de där stunderna och känslorna vi känner genom livet och att föreviga dem på bilder gör att vi hjälper vår hjärna att bevara allt det fina.

En gravidfotografering kommer att ge dig mer än bara magiska bilder

Att vara gravid är något som för de flesta bara händer någon eller några enstaka gånger i livet. Det är en process som din kropp genomgår där du kommer att känna alla möjliga känslor. Många känner inte riktigt igen sig i sin nya kropp och det kan förstås kännas jobbigt. Men oavsett om du älskar din kropp just nu eller om du saknar din gamla kropp så kan du genom en gravidfotografering för en stund få fokusera på allt det fina med din graviditet.

Kärleken till ditt ännu ofödda barn. Det mäktiga i att din kropp, inte någon annans utan just DIN kropp skapar ett litet barn i din mage. Hur häftigt är inte det?!

… du kanske ser på din kropp på ett helt annat snällare sätt efter din gravidfotografering.

Att få känna dig vacker i magiska klänningar eller embraca dina kurvor som framhävs i magiskt ljus och härliga skuggor i bilder som visar lite mer hud gör att du kanske ser på din kropp på ett helt annat snällare sätt efter din gravidfotografering.

Gravidfotograferingen är en gåva till dig själv men också till ditt barn

När du väljer att göra en gravidfotografering gör du det inte bara för dig utan också för din bebis. För finns det något finare än att få växa upp med vetskapen att du var så älskad redan innan dina föräldrar såg dig utanför magen att de valde att bevara minnena inte bara för sig själva utan också för dig som barn.

… finns det något finare än att få växa upp med vetskapen att du var så älskad redan innan dina föräldrar såg dig utanför magen …

Under en gravidfotografering är fokus på dig, din kropp och dina känslor …

Ofta är det också så att mammor är de som alltid fotograferar i en familj. Under en gravidfotografering är fokus på dig, din kropp och dina känslor så att du också finns med på bilder för framtiden både för dig själv med också för din familj.

Känner du dig redo eller vill få lite mer info om hur en gravidfotografering går till hos mig, KLICKA IN HÄR och skicka in en förfrågan längst ner på sidan så berättar jag mer.

Liknande inlägg