Presentkort gravid-/parfotografering

En rolig stund tillsammans med din partner

Vad kul att du vill ge bort en så fin gåva till din partner! Bilderna från er fotografering är ju något som bara kommer att öka i värde för er ju mer tid som går.

Vid en gravidfotografering hos mig fokuserar vi på er kärlek. Med enkla direktiv och små uppgifter, som att gå hand i hand eller kramas, kommer ni att ha en rolig upplevelse tillsammans. En paus från vardagen bara du och din partner.

Mitt absolut största mål är att ni ska tycka att det är grymt kul och inte tänka så mycket på att ni fotograferas.

”Linda fick mig att känna mig så bekväm att jag nästan glömde av att vi blev fotograferade och tack vare värmepåsarna hon hade med sig så lyckades vi stå ut i ett blåsigt november väder. Allt föll sig väldigt naturligt under hela fotograferingen och vi är superglada över resultatet!” – Caroline

Linda bakom kameran

Mitt namn är Linda Lundquist, född 1992 och uppvuxen i Partille. Numera bosatt i centrala Göteborg men drömmer om ett rött hus med vita knutar på landet och en lummig trädgård med gamla krokiga äppleträd. Jag är en extremt djurkär person och har sen ett par år tillbaka delat bostad med en underbar liten kattvarelse vid namn Miso och så min sambo förstås.

Jag kan vara lite knäpp, fuldansar ofta i vardagsrummet till ”Vindarna viskar mitt namn”, blir helt till mig när jag ser söta katter och älskar vaniljglass, japp vanilj är bäst! Men brukar ändå oftast få höra att jag är väldigt lugn som person och det stämmer nog ganska bra.

Precis som så många andra har jag länge kämpat med dåligt självförtroende och dålig självkänsla men för ett år sedan hände något hos mig, jag började drömma, började föreställa mig hur jag kunde skapa min egen framtid precis så som jag ville och jag började tro, tro på att det var möjligt att nå dit. Det är min största drivkraft. Att vara ett levande exempel på att det går och på så sätt kunna inspirera andra att ta steget och våga följa sina egna drömmar!

Noga utvalda platser i Göteborg

Ljuset och platsen är såå viktig i bilden. Därför lägger jag mycket tid på att leta upp olika fotoplatser och jag har mina smultronställen där jag kan erbjuda det bästa ljuset och som är enkla för dig att ta dig till.

Avslappnat & roligt

Vet du vad? Jag har mina knep till att din gravidfotografering ska kännas roligt och lättsamt. Vi rör oss mycket, jag drar dåliga skämt som ibland går hem och ibland inte, jag ställer mig i konstiga positioner för att fånga de bästa vinklarna och vickar lite på rumpan ibland för att framkalla skratt. Och där mitt i känslan tar jag bilderna.

Låna vackra gravidkläder

Kläder spelar mer roll än vad man kan tro i en bild. Därför erbjuder jag dig att låna vackra klänningar, kjolar och toppar från min gravidgarderob, se här. Jag har kläder som passar både små och stora magar och jag ger alltid mycket tips innan fotograferingen på vad du och din partner kan ha för kläder så att ni matchar.

Enkelhet, hög kvalité & färdiga produkter i bildpaketen

Jag vill göra det så enkelt för er som möjligt. Därför erbjuder jag 3 st färdiga paket som ni kan välja mellan. Detta val gör ni i samband med ert bildurval först efter fotograferingen.

Välj mitt minsta paket med 5 digitala bilder eller satsa på 10 st eller alla bilder (ca 30 st) och få dessutom en 30x40 cm Fine Art print samt era bilder på ett vackert USB-minne.

Ni kan också välja till extra printar eller ett jättefint album med linne-omslag och tjocka exklusiva sidor. Oavsett vilken produkt ni väljer kan ni vara säkra på att bilderna från er gravidfotografering kommer att presenteras på ett fantastiskt sätt och kunna bevaras i generationer framöver.

Slipp allt krångel med att själv framkalla! Jag fixar grymma produkter åt er som är klara att hängas upp på väggen eller bläddras i.

Frågor & svar

När är en bra tid för en gravidfotografering?

Det är väldigt individuellt när man vill bli fotograferad men de flesta fotograferar magen runt vecka 25–35 då den vuxit till sig ordentligt. Det viktigaste är att du mår bra så du kan glädjas åt en härlig stund i vackra klänningar.

Vad ska jag ha på mig?

För att du ska slippa köpa in dyra kläder till din fotografering erbjuder jag utlån av fina klänningar och kjolar. Min gravidgarderob uppdateras ständigt. Vilka kläder jag lånar ut nu kan du se här. Om något skulle behöva nålas in har jag med mig säkerhetsnålar för det. Självklart kan du ta med något eget till fotograferingen också.

Vad gör vi om det blir dåligt väder?

Bra ljus är viktigt för att skapa de riktigt speciella bilderna. Därför erbjuder jag fri ombokning om vi skulle känna att vädret inte lever upp till kraven för de bilder vi vill skapa. Jag är flexibel med att snabbt hitta en ny tid under vardagar.

Jag skulle vilja fotograferas under vintern, hur fungerar det?

Vad roligt! Jag erbjuder speciella värmepåsar som fästs under klänningarna och håller dig varm under fotograferingen. Jag är också noga med att vi tar många pauser där du får värma dig med en filt och om du vill tar jag med min supergoda varma choklad som vi kan dricka under en av pauserna.

Vad behöver jag tänka på innan fotograferingen?

Vid din bokningsförfrågan får du tillgång till en sida där jag går igenom allt om hur en fotografering går till innan, under och efter. Ca en vecka innan er fotografering får du också ytterligare info samt en liten checklista som du kan stämma av med. Allt för att du ska känna dig så förberedd som möjligt.

Får syskon följa med på fotograferingen?

Självklart välkomnar jag syskon men ni får då räkna med att det blir mycket fokus på barnet. Fundera lite på om du och din partner kanske vill ha den här stunden för er själva innan bebisen kommer.

”Både jag och Hampus känner oss ganska obekväma framför kameran men Linda gjorde det lättsamt och roligt. Vi hade en jättetrevlig kväll och det var en superhärlig upplevelse.” – Sara

Presentkort: hel fotografering

 • Köp det här paketet och få hem en fin presentkartong med presentkort på fotograferingen, en lyxig chokladkaka och en superfin handgjord tvål. Färdigt att bara stoppa in under granen!


 • 1 timmes fotografering
 • 2 olika ombyten från min gravidgarderob
 • 5 digitala bilder
 • BONUSAR: Lyxig ekologisk närproducerad choklad 70%, unik handgjord tvål med en svag härlig doft.


4500 kr

Presentkortet kan användas till en gravid-/parfotografering inom 1 år från inköpsdatum. Självklart finns det möjlighet att uppgradera paketet efter fotograferingen enligt paketen nedan. De aktuella priserna vid bokningstillfället gäller.

Presentkort: 1000 kr

 • Köp det här paketet och få hem en fin presentkartong med presentkort på fotograferingenen, en lyxig chokladkaka och en superfin handgjord tvål. Färdigt att bara stoppa in under granen!


 • 1000 kr att nyttja vid en fotografering
 • BONUS: Lyxig ekologisk närproducerad choklad 70%, unik handgjord tvål med en svag härlig doft.


1000 kr

Presentkortet kan användas till en gravid-, par- eller nyföddfotografering inom 1 år från inköpsdatum. De aktuella priserna vid bokningstillfället gäller.

Prislista

Gravidsession Deluxe

 • 1 h fotografering
 • Alla digitala bilder (ca 30 st)
 • Fine Art print 30×40 cm
 • Vackert USB-minne med alla bilder
 • 8000 kr


Gravidsession Mellan

 • 1 h fotografering
 • 10 digitala bilder
 • Fine Art print 30×40 cm
 • Vackert USB-minne med dina 10 bilder
 • 6000 kr


Gravidsession Liten

 • 1 h fotografering
 • 5 digitala bilder
 • 4500 kr

Hej! Vad kul att du skrollat hela vägen hit!

Dags att beställa? Vid beställning skickas en faktura som ska betalas innan paketet skickas. Sista beställningsdatum är 11 december, sista datum för betalning är 13 december för leverans innan jul.

Presentkorten finns endast i ett begränsat antal.

10 st tillgängliga

 Jag godkänner följande: Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skriver till mig om. Informationen kommer inte att säljas vidare. Du kan när som helst begära att få uppgifterna raderade.

Instagram