Nyföddfotografering i Göteborg

En upplevelse – Så mycket mer än bara fina bilder

Detaljer

Varför en nyföddfotografering hos mig är speciell.
Jag guidar er från planering inför fotograferingen tills att färdiga tavlor hänger på era väggar eller ett fint album ligger på hyllan.
Rekvisita i rustika jordnära toner, mycket handgjort och allt noga utvalt.
Ni välkomnas in i en mysig atmosfär som bjuder in till att slappna av.
En noga utvald kund-garderob med Fantastiska klänningar i jordnära toner och bohemisk stil.

Hej där!

Om det är någon fotografering som är väldigt speciell så är det just en nyföddfotografering. Den där första tiden kommer att gå så otroligt fort och när du tänker tillbaka på de första veckorna i bebisbubblan kommer du ha svårt att förstå att din bebis varit så liten.

De små tårna, de gosiga mjuka valkarna och bebisdoften kommer att bli svårare att minnas. Men som tur är går det ju att kapsla in den där känslan i fantastiska bilder och det är just det jag kan hjälpa dig med.

 

Tillgängliget

Augusti (1 tid) 0
September (3 tid) 0
Oktober (4 tider) 0

Anna

”Fantastiskt duktig fotograf med ett sant öga för hur man fångar de bästa motiven! Vi bokade både gravid och nyföddfotografering med henne och vi är så nöjda vi bara kan bli! Förutom förmångan att fånga de där små tillfällena på bild har hon dessutom ett enormt tålamod och behandlade vår lille nyfödde på bästa tänkabara sätt. Det var så tryggt att låta Linda ta hand om honom under fotograferingen. Rekommenderar verkligen Linda!”

Unika produkter av era bilder

Med slutresultatet i tanken hela vägen

En nyföddfotografering hos mig resulterar inte bara i fina bilder utan vi har slutresultatet i tanken längs hela vägen. Ska bilderna hänga på väggen i hallen så att ni ser dem varje dag när ni kommer hem från en tuff arbetsdag? Eller ska det kanske bli en stor tavla i vardagsrummet där ni ser den tillsammans varje kväll? Kanske gillar ni hellre tanken på att ha bilderna i ett album så att ni tillsammans med er bebis kan bläddra i det när hen växer upp?

För mig är det viktigt att ni efter er nyföddfotografering får med er fantastiska professionella produkter av högsta kvalité som så småningom kan ges vidare till era barn och barnbarn. Jag guidar er till rätt val för er familj.

Rekvisita

I studion har jag samlat på mig en mängd olika nyföddrekvisita. Det är allt ifrån korgar, hinkar och ullplädar till handgjord makramé, nyföddmössor, söta små klädesplagg och pannband. Mycket skapar jag själv av återbrukat material för att kunna erbjuda unik rekvisita till er och ständigt kunna uppdatera utbudet.

All rekvisita går i jordnära toner och inför er nyföddfotografering stylar jag iordning studion unikt för er.

Här finns allt som behövs för er nyföddfotografering så det är bara att dyka upp!

Guidning

En del av nyföddfotograferingen ägnas åt bilder på er tillsammans med er bebis och jag guidar er med handfasta direktiv så att ni alltid vet vad ni ska göra. Jag poserar er bebis i era händer och fångar bilder som verkligen visar hur liten er bebis är och den kärlek ni känner till er nya familjemedlem.

Eventuella syskon är självklart också välkomna.

Studion

Studion hittas i källarplanet i en villa på Renvägen 22 i Sävedalen. Ett mysigt inrett rum med tegelvägg, sänghörna och flera plankgolv. I anslutning till studiorummet ligger ett tv-rum där många föräldrar passar på att ta det lite lugnt medan jag tar hand om bebis.

Här finns allt som behövs till er fotografering så det är bara att komma hit. Se mer från studion här.

Evelina

Vi vill tacka dig för ditt fantastiska arbete bakom kameran. Du fick mig och min karl att känna oss så bekväma trots en viss skygghet när det kommer till att fastna på bild. Och din hantering med min mini-mi var oslagbar! Vilka fantastiska foton det blev! Vi är så ofantligt tacksamma att du tog dig an oss, trots sen bokning och krångel med datum. Du är en sann konstnär som fångar det där lilla som gör det stora.

Galleri

Fler fantastiska bebisar

Kund-garderob

Rustika jordnära kläder

Jag erbjuder ett 10-tal olika klänningar och kjolar som kan användas på olika sätt och passar många olika storlekar. Att låna klänningar gör att du slipper fundera över kläder när du kommer till mig. Flera av klänningarna, kjolarna och topparna syr jag själv för att kunna erbjuda unika kläder. Inför din fotografering går vi igenom vilka kläder som kommer passa dig bäst.

FAQ

Några vanliga frågor
När ska vi boka in vår fotografering?

Boka redan under graviditeten så att jag kan hålla luckor i mitt schema runt ert bf, jag är ofta bokad 1–2 månader i förväg.

Hur gammal bör bebisen vara under fotograferingen?

Jag brukar försöka boka in en tid 1–2 veckor efter förlossningen. Då sover bebisen mycket och är fortfarande väldigt mjuk i kroppen. Är din bebis 3–8 veckor gammal kör vi en nyföddinspirerad session. Samma fina rekvisita men ofta lite mer vaket och inlindat samt mindre poserat. Är din bebis äldre än två månader kika istället in här på bebisfotografering.

Hur lång tid tar fotograferingen?

En nyföddfotografering tar 2–3 timmar och det finns tid för amning, bilder tillsammans och enskilda bilder på bebisen.

Vad gör vi om det sker olyckor på filtarna?

Jag fotograferar oftast i blöja men skulle vi ta några nakenbilder är det helt naturligt om det sker små olyckor. Jag är van vid detta, ibland går det att dölja och ibland byter vi tyg.

Vad behöver vi tänka på innan fotograferingen?

Vid er bokningsförfrågan får ni tillgång till en sida där jag går igenom allt om hur en fotografering går till innan, under och efter. Ca en vecka innan ert BF får ni också ytterligare info med en checklista som ni kan stämma av med samt att vi diskuterar färgönskemål. Allt för att ni ska känna er så förberedda som möjligt.

Kontakta mig

Varje fotografering börjar med ett samtal. Jag ser fram emot att höra från dig.

Fotograferingskostnad på 2.000 kr. Produkter & kollektioner köps till separat.
Produkter börjar på 1.500 kr / kollektioner börjar på 5.900 kr.