Lite om mig

Så häftigt att det växer en liten människa i din mage! Det är en stor förändring för dig och kanske känner du inte igen dig själv. Jag är väl medveten om hur man kan ha negativa tankar om sin kropp och hur obekvämt det kan kännas att frysa det på en bild. Men vet du vad? Vid en gravidfotografering hos mig fokuserar vi på känslan, att få en stund då du kan få glömma bort en värkande kropp, pussas och kramas med din partner och där, mitt i upplevelsen tar jag bilderna som fångar er kärlek till varandra och ert nya lilla barn.

Du har snart burit denna fantastiska lilla varelse i din mage i 9 månader och din kärlek till hen är obeskrivlig, trots att ni inte träffats än. Den första tiden kommer gå fort, rätt som det är trippar hen runt i huset och skapar kaos. Jag hjälper dig att stanna tiden de där första dagarna och samtidigt ge dig och din partner en lugn stund i min studio där ni kan koppla av medan jag tar fantastiska bilder på er nya familjemedlem.

Mitt namn är Linda Lundquist, född 1992 och uppvuxen i Partille. Numera bosatt i centrala Göteborg men drömmer om ett rött hus med vita knutar på landet och en lummig trädgård med gamla krokiga äppleträd. Jag är en extremt djurkär person och har sen ett par år tillbaka delat bostad med en underbar liten kattvarelse vid namn Miso och så min sambo förstås.

Jag kan vara lite knäpp, fuldansar ofta i vardagsrummet till ”Vindarna viskar mitt namn”, blir helt till mig när jag ser söta katter och älskar vaniljglass, japp vanilj är bäst! Men brukar ändå oftast få höra att jag är väldigt lugn som person och det stämmer nog ganska bra.

Jag skulle nog inte kalla mig själv en klimatkämpe men att göra det lilla i vardagen för miljön är viktigt för mig. Som att återanvända plastpåsar, köpa second hand och återbruka gamla saker till nya. I övrigt älskar jag naturliga färger och material som linne och ull vilket har en självklar plats i mina nyföddbilder.

Precis som så många andra har jag länge kämpat med dåligt självförtroende och dålig självkänsla men för ett år sedan hände något hos mig, jag började drömma, började föreställa mig hur jag kunde skapa min egen framtid precis så som jag ville och jag började tro, tro på att det var möjligt att nå dit. Det är min största drivkraft. Att vara ett levande exempel på att det går och på så sätt kunna inspirera andra att ta steget och våga följa sina egna drömmar!

Facebook

Här lägger jag upp bilder från fotograferingar och skriver om annat spännande som händer i företaget. Gå in och gilla sidan så missar du inget!

Följ mig på Fotograf Linda Lundquist

Instagram

Här delar jag med mig av mina bästa bilder från mina gravidfotograferingar och har du tur kan det dyka upp ett erbjudande eller två.

Följ mig på @fotograflindalundquist

Instastories

Följ med mig på ett personligare plan i min vardag. Träffa min katt Miso och se behind the scenes från fotograferingar.

@fotograflindalundquist

Linda

Linda heter jag, född och uppvuxen i Partille utanför Göteborg. Självlärd inom fotografi sedan jag fick min första systemkamera för 10 år sedan.

Tog examen från den grafiska utbildningen Informationsproduktion – Prepress på Yrkeshögskolan Göteborg sommaren 2013 och har därmed ett stort intresse även för design.

Slutligen, jag älskar nästan all form av skapande allt ifrån att sy medeltidskläder till att baka och dekorera tårtor. Hoppas vi hörs!

Företaget

Facebook: Fotograf Linda Lundquist

Instagram: @fotograflindalundquist

Företaget innehar F-skattebevis.

Hantverk. Fantasy. Katter.

Jag älskar att skapa, att ha hantverksprojekt igång är något av det roligaste jag vet! Det kan vara allt i från att planera en fotografering in i minsta detalj, en ny kjol som ska sys eller en maskeradoutfit som ska göras. Min pojkvän brukar säga att mina ögon glittrar när jag stiger in i en tygbutik, som ett barn i en godisbutik, det är lycka! Detta är något jag vill ta med mig i mina bilder. Ett fotografi från mig ska utöver kärleken till ditt barn andas känsla för detaljer och hantverk både i val av plats, kläder, accessoarer och efterbehandling.

Min kärlek för fantasy och medeltid tar också stor plats i min bildstil. Jag går igång på saker som ger mig en känsla av att slungas in i en fantasyvärld. Filmer, bilder och musik med en trolsk, mystisk eller mäktig powerkänsla kan ge mig rysningar över hela kroppen.

Som person får jag ofta höra att jag är väldigt lugn. Under en fotografering är jag bra på att läsa av stämningen, hjälper till och uppmuntrar för att du ska kunna vara avslappnad i en för många ovanlig situation.

Men nog har jag mina spralliga stunder också, när jag fångar den perfekta bilden eller ser en söt katt som exempel. Jag är nämligen en hängiven kattälskare och ägare till en underbar liten varelse vid namn Miso. Han är den galnaste, mysigaste, sötaste och pratigaste katt jag har träffat, men så är han ju också min.

Så där har du lite om mig. Om du känner att ”ja hon verkar ju vara en trevlig människa” så tycker jag du ska gå in här och boka mig direkt. Ser verkligen fram emot att träffa dig!