Image Alt

Info bebis

Välkomna hit!

Yay! Så roligt att ni funderar på att boka en bebisfotografering med mig! Jag har specialiserat mig på nyfödda och gravida sedan början av 2018 och nu börjat erbjuda fotograferingar för de lite större bebisarna. På den här sidan hittar ni mer information om vad ni kan förvänta er här hos mig, mitt arbetssätt och prislista.

Vill ni läsa mer om mig kan ni göra det här.

Info

Inför fotograferingen

Bokning

Jag rekommenderar att höra av er när er bebis är 4–6 månader då jag ofta är bokad 1–2 månader i förväg. En bebisfotografering görs bäst när bebis lärt sig sitta lite längre stunder själv eller med stöd men ännu inte lärt sig gå, runt 6–9 månader.

Vid bokning betalas en fotograferingskostnad på 1000 kr och avtal skrivs under digitalt.

Studion

Studion ligger i källarplan i en villa på Renvägen 22 i Sävedalen en bit utanför Göteborg. Här finns möjlighet att fotografera i min sänghörna med tegelvägg, samt mot olika träbakgrunder och i rekvisita.

Ni välkomnas in vid huvudentrén och vi tar sedan trappan tillsammans ner i källaren.

Läs mer om studion här.

Sessionen

Fotograferingen tar 60 minuter och sker i er bebis takt, det finns gott om tid för ett litet mellanmål och gos. Vi busar tillsammans med er bebis och en av er sitter alltid nära så att det alltid finns stöd om det behövs. Vi fångar både busiga blickar, allvarliga miner, detaljer och ser till att fotografera de där utvecklingsstegen som är så speciella i er bebis ålder. 

Arbetsflöde

En session kan se ganska olika ut då den anpassas helt efter bebis men består av 2–3 ombyten i 4–5 olika scener. Det blir bilder i min mysiga sänghörna samt i olika korgar. På mage, rygg och sittande beroende på vad din bebis trivs med.

Färger

Ca en vecka innan vår fotografering efterfrågas färgönskemål från er. Vid varje session ingår en eller flera scener i neutrala toner som creme, beige och brunt som matchar bra med andra färger så att bilderna passar bra bredvid varandra på era väggar.

Men jag har också andra fina färger som gammelrosa, mörkgrönt, rostrött och senapsgult.

Studion stylas sen i ordning unikt för er med era önskemål i åtanke. 4–5 olika scener/poser brukar det bli.

Bebiskläder

Rustika jordnära toner

Jag erbjuder olika outfits till er bebis i storlek runt 68 men kan även passa något större. Unika kläder som fotograferas superfint och går i jordnära toner. Flera av outfitsen syr jag själv för att kunna erbjuda unik rekvisita. Fler outfits är på gång inom kort!

Info

Efter fotograferingen

urvalsgalleri

Ca en vecka efter fotograferingen får ni ett mail med ert urvalsgalleri där ni väljer vilka bilder och produkter ni önskar. Dessa bilder är endast lätt redigerade och inte den färdiga bilden.

När ni valt bilder skickas slutfakturan och när den är betald kommer era bilder redigeras in i min bildstil.

slutprodukt

Ni får era valda digitala bilder högupplöst för egen framkallning och en mindre storlek anpassad för webben. Dessa skickas digitalt och levereras på ett fint usb-minne.

Eventuella produkter hämtas hemma hos mig i Guldheden, Göteborg.

Leveranstid

När betalningen har kommit in börjar jag jobba med det sista på era bilder. Följande tider avser veckor efter slutbetalning.

Digitala bilder: 4 veckor.
Usb & Fine Art printar: 5–6 veckor.
Album: 6–7 veckor.

FAQ

Några vanliga frågor
När ska vi boka in vår fotografering?

Tänk på att jag ofta är fullbokad 1–2 månader i förväg så var ute i god tid. Jag rekommenderar att höra av er när er bebis är 4–6 månader för att boka in er bebisfotografering.

Var ligger studion?

Studion hittas i källarplanet i en villa på Renvägen 22 i Sävedalen. Två separata rum, ett för studion och ett där ni får mysa ner er i min soffahörna och kika på produkter. Studion är fylld med allt som behövs under er nyföddfotografering. Läs mer om studion här.

Fotograferar du med blixt?

Nej, jag fotograferar med fasta dagsljuslampor eftersom jag tycker att det ger en mysigare miljö än blinkande blixtar.

Hur gammal bör bebisen vara under fotograferingen?

En bebisfotografering hos mig görs bäst när bebis lärt sig sitta lite längre stunder själv eller med stöd men ännu inte lärt sig gå. Det är väldigt individuellt när detta sker men runt 6–9 månader.

Hur lång tid tar fotograferingen?

En bebisfotografering tar 60 minuter.

Får syskon och föräldrar vara med på bild?

Den här fotograferingen fokuserar på er bebis och det finns tyvärr inte möjlighet till syskon- eller föräldrabilder.

Vad behöver vi tänka på innan fotograferingen?

Ca en vecka innan er fotografering får ni ytterligare info med en checklista som ni kan stämma av med samt att vi diskuterar färgönskemål och kläder.

Din investering

Bevara bilderna i fysiska produkter av högsta kvalité

För mig är det viktigt att ni efter er fotografering får med er något mer än digitala bilder som blir liggande på ett usb-minne.

Därför har jag valt att jobba med produkter av högsta kvalité och erbjuder ett fantastiskt fint album i naturligt raw linne med tjocka, exklusiva sidor och matchande box med träram. Samt fantastiska Fine Art printar. Under ert besök i studion får ni möjlighet att känna på albumet. Fetmarkerade priser på produkter gäller vid köp av valfritt digitalt bildpaket.

 

Fotograferings-kostnad

1.000 kr (digitala bilder & produkter köps till separat)

Digitala bildpaket

5 bilder – 3.500 kr

10 bilder – 5.000 kr

20 bilder – 7.000 kr

35 bilder – 9.000 kr

 

Bildpaketen tillkommer utöver fotograferingskostnaden. Digitala bilder levereras på ett fint usb-minne i trä.

Album 

30×20 cm – 4.000 kr (ord. 7.500 kr)
Linneomslag med matchande box, 16 sidor med plats för 20 bilder

Fetmarkerade priser gäller vid köp av valfritt digitalt bildpaket. 

 

Fine art printar

30×40 cm – 1100 kr (ord. 3.100 kr)

20×30 cm (2 st) – 1200 kr (ord. 3.200 kr

40×60 cm – 1620 kr (ord. 3.620 kr)

50×70 cm – 1800 kr (ord. 3.800 kr)

Fetmarkerade priser gäller vid köp av valfritt digitalt bildpaket.

Följ mig på Instagram

@fotograflindalundquist