Gravidfotografering i Göteborg i mysig studio

Hej där! Dags att unna dig själv en gravidfotografering va?

Visst är det väl häftigt vad kvinnokroppen klarar av, att bära en liten människa i magen. Det är värt att hylla med en gravidfotografering där du får känna hur stark och vacker du är i dina former.

En gravidfotografering i min studio fokuserar nämligen på just det. Att fånga hur vacker du är när du bär ditt barn och iklädd kläder som verkligen lyfter fram dina former. Jag vill ge dig en mysig upplevelse och en självförtroendeboost som heter duga!

– Nicole –

”Fotograferingen kändes väldigt avslappnad och det gjorde också Linda under tiden vi blev fotade. Hon guidade oss tydligt och bra under tiden.

Det var både kul och fint att få göra en gravidfotografering, då vi fick föreviga det minnet. En mysig stund helt enkelt, för oss båda.

Slutresultatet blev naturligt och fint. Mycket nöjda.”

Avslappnat, mysigt & äkta

Gravidfotografering ute i naturen i all ära men det passar inte alla. Välkommen till en lite enklare gravidfotografering med huvudfokus på dig och din känsla för ditt barn. Enkelt, vackert och äkta.

Jag guidar dig in i olika poser som framhäver dina fina former och får dig att känna dig stark och vacker. Hela tiden med fokus på att du ska vara trygg och avslappnad under hela fotograferingen.

Självklart är även din partner välkommen på några av bilderna.

Studion

Studion hittas i källarplanet i en villa på Renvägen 22 i Sävedalen en bit utanför Göteborg. Här bjuds du in till en välkomnande studio där vi fotograferar i en mysig stylad sänghörna samt mot en panelvägg med skira vita gardiner.

Så går det till

En gravidfotografering i min studio är riktigt mysig ska du veta. Jag spelar lugn musik, rummet är varmt och skönt och det är helt enkelt en väldigt härlig miljö.

Under fotograferingen ger jag enkla direktiv om var du till exempel kan hålla händerna och fästa blicken.

Jag brukar också ge små uppgifter som att känna efter om bebisen sparkar, andas djupa andetag eller tänka på nåt speciellt för att få fram dina äkta känslor i bilderna. Inga krångligheter alls faktiskt.

Låna vackra gravidkläder

Kläder är en viktig del i bilderna. Jag rekommenderar att man tar med minst ett ombyte med lite finare underkläder för att riktigt ta fram din vackra kropp. Men jag erbjuder även låna av vackra klänningar, kjolar, kimonos och toppar från min gravidgarderob, se här.

Kläderna går i en bohemisk stil och jag har kläder som passar både små och stora magar.

Linda bakom kameran

Mitt namn är Linda Lundquist, född 1992 och uppvuxen i Partille. Numera bosatt i centrala Göteborg men drömmer om ett rött hus med vita knutar på landet och en lummig trädgård med gamla krokiga äppelträd. Jag är en extremt djurkär person och har sen ett par år tillbaka delat bostad med en underbar liten kattvarelse vid namn Miso och så min sambo förstås.

Jag gillar att fuldansa i vardagsrummet till låtar som minner om fornnorden, kan bli helt till mig när jag ser söta katter och älskar massa olika former av hantverk! Men som person är jag väldigt lugn vilket brukar smitta av sig på de i min omgivning, perfekt egenskap som gravidfotograf!

Att göra det där lilla extra i vardagen för miljön är något jag känner starkt för därför blev det en självklarhet att ta in detta även i mitt företag genom att handla mycket second hand och återbruka material, särskilt när jag skapar min nyföddrekvisita.

Jag brinner också för att alla ska våga följa sina drömmar och skapa det där livet som just de vill ha!

– Mikaela –

"Att få möjligheten att ta foton under graviditeten hos Linda blir ett minne för livet. Det var avslappnat, enkelt, och väldigt roligt att bli fotad hos Linda. Resultatet blev till och med bättre än vi kunde önska. Vi rekommenderar det varmt, och vi kommer tillbaka!"

Bevara bilderna i fysiska produkter av högsta kvalité

Jag har valt att jobba med produkter av högsta kvalité och erbjuder ett fantastiskt fint album i naturligt raw linne med tjocka, exklusiva sidor och matchande box med träram. Namnet präglas på omslaget och era digitala bilder levereras på ett matchande usb-minne i trä som får plats i boxen.

Utöver album erbjuder jag lyxiga Fine Art printar i olika storlekar.

Oavsett vilka produkter ni väljer kan ni vara säkra på att bilderna från er gravidfotografering kommer att presenteras på ett fantastiskt sätt och kunna bevaras i generationer framöver.

Slipp allt krångel med att själva framkalla! Jag fixar grymma produkter åt er.

Frågor & svar

När är en bra tid för en gravidfotografering?

Det är väldigt individuellt när man vill bli fotograferad men de flesta fotograferar magen runt vecka 25–35 då den vuxit till sig ordentligt.

Jag är rädd att det ska kännas obekvämt framför kameran

Det har jag full förståelse för men du ska veta att nästan inga av mina kunder är vana framför kameran. Jag har mina knep för att det ska kännas lättsamt, mysigt och naturligt. Jag guidar dig hela tiden, ger små direktiv, visar de olika poserna med min egen kropp så att inget ska kännas konstigt. Men framför allt är jag en väldig mysig och lugn person. 😉 Så det här kommer du fixa galant!

Vad ska jag ha på mig?

Jag rekommenderar att ta med ett eget ombyte med lite finare underkläder. De matchas fint med en kimono eller tröja till.

Jag erbjuder även utlån av fina klänningar, kjolar och nån enstaka kimono som du kan hitta här.

Får syskon och partner följa med?

Denna tid är till specifikt för dig och för att vi ska kunna fokusera på dig och barnet du bär i magen önskar jag att tidigare barn stannar hemma.

Din partner är välkommen att vara med på några bilder.

Jag har bristningar och känner mig inte bekväm att visa magen?

Önskar du fotografera enbart med täckt mage gör vi självklart det. Men skulle du ändå vilja utmana dig själv till bar mage så kan jag lova att det kommer bli sjukt grymma bilder som du kommer att vara stolt över!

Skulle du önska kan jag även redigera bort bristningar och mindre hudförändringar.

Vad behöver jag tänka på innan fotograferingen?

Vid din bokningsförfrågan får du tillgång till en sida där jag går igenom allt om hur en fotografering går till innan, under och efter. Ca en vecka innan er fotografering får du också ytterligare info samt en liten checklista som du kan stämma av med. Allt för att du ska känna dig så förberedd som möjligt.

Din investering

  • Följande ingår i din investering hos mig.


  • 45 min gravidfotografering
  • Lån av gravidkläder, 2 ombyten
  • Personlig konsultation av klädval till dig och din partner
  • Minst 5 digitala bilder
  •  
  • Efter sessionen kan du välja att uppgradera till 10 eller alla digitala bilder (15 st) och få ett fint usb-minne i trä som bonus.


Pris delas vid förfrågan.

1500 kr betalas vid bokning och resten betalas efter fotograferingen.

Tillgängliga tider

Just nu är det många som skickar in sina förfrågningar!

Gör så här för störst chans att hitta en tid:

- Hör av er tidigt under graviditeten, gärna 2–3 månader innan ni vill fotograferas
– Var öppen för att fotografera en vardag
– Fyll i formuläret nedan så utförligt ni kan så att jag snabbare kan hjälpa er
– Skulle ni vara sent ute går det alltid att höra av dig för väntelista

TIDER JANUARI

FULLBOKAT (kontakta för väntelista)
100%

TIDER FEBRUARI

2 tider tillgängliga
80%

TIDER MARS

3 tider tillgängliga
70%

Vad kul att du vill boka en gravidfotografering!

En gravidfotografering görs vanligtvis mellan vecka 25–35, lite beroende på vad man själv önskar.
Vid förfrågan skickar jag över ett par datumförslag.

Jag svarar på alla mail inom 2 arbetsdagar.
Ibland hamnar mina svar i skräpposten, därför skickar jag också alltid ett SMS när jag svarat dig.

 Jag godkänner följande: Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skriver till mig om. Informationen kommer inte att säljas vidare. Du kan när som helst begära att få uppgifterna raderade.