Gravidfotografering studio i Göteborg

En upplevelse – Så mycket mer än bara fina bilder

Detaljer

Varför en gravidfotografering hos mig är speciell.
Ni välkomnas in i en mysig atmosfär som bjuder in till att slappna av.
En gravidfotografering med fokus på dig som gravid. Inga stela poser där du “tittar in i kameran och ler”.
Studion är inredd med en mysigt stylad sängmiljö, rottingfåtöljer och vita gardiner.
En noga utvald kund-garderob med Fantastiska gravidklänningar i jordnära toner och bohemisk stil.

Hej där!

Visst är det väl häftigt vad kvinnokroppen klarar av, att bära en liten människa i magen. Det är värt att hylla med en gravidfotografering där du får känna hur stark och vacker du är i dina former.

En gravidfotografering i min studio fokuserar nämligen på just det. Att fånga hur vacker du är när du bär ditt barn och iklädd kläder som verkligen lyfter fram dina former. Jag vill ge dig en mysig upplevelse och en självförtroendeboost som heter duga!

Tillgängliget

Juli (2 tider) 0
Aug (3 tid) 0
Sep (4 tider) 0

– Nicole –

”Fotograferingen kändes väldigt avslappnad och det gjorde också Linda under tiden vi blev fotade. Hon guidade oss tydligt och bra under tiden. Det var både kul och fint att få göra en gravidfotografering, då vi fick föreviga det minnet. En mysig stund helt enkelt, för oss båda. Slutresultatet blev naturligt och fint. Mycket nöjda.”

Styling

Hos mig får du låna vackra klänningar, kjolar och toppar från min kundgarderob under din gravidfotografering. Flera är handgjorda av mig och alla noga utvalda för att vara unika för mina kunder. De går alla i en bohemisk stil i jordnära toner och jag har kläder som passar både små och stora magar. Självklart hjälper jag till att välja det som passar dig bäst och ger tips på vad din partner kan ha för kläder så att ni matchar.

Längre ner på sidan kan du se vad jag har till utlån, eller klicka här.

Guidning

En gravidfotografering i min studio är en mysig och lugn upplevelse. Jag spelar lugn musik och rummet är varmt och skönt. Med en blandning av handfasta direktiv av hur du kan stå, sitta eller röra dig och små mer detaljguidningar i hur du kan hålla axlar och händer så kan du känna dig trygg i att jag fångar det där lilla extra som finns hos dig.

Gravidfotografering i Göteborg
Gravidfotografering i Göteborg

Studion

Studion hittas i källarplanet i en villa på Renvägen 22 i Sävedalen. Ett mysigt inrett rum med tegelvägg, sänghörna, rottingfåtöljer och skira gardiner. I anslutning till studiorummet ligger ett tv-rum där din partner är välkommen att hänga medan vi fotograferar.

Här finns det mesta som behövs till din gravidfotografering. Se mer från studion här.

Produkter

Bevara bilderna i fysiska produkter av högsta kvalité

För mig är det viktigt att ni efter er gravidfotografering får med er något mer än digitala bilder som blir liggande på ett usb-minne.

Därför har jag valt att jobba med produkter av högsta kvalité och erbjuder ett fantastiskt fint album i naturligt raw linne med tjocka, exklusiva sidor och matchande box med träram. Samt fantastiska Fine Art printar.

– Mikaela –

"Att få möjligheten att ta foton under graviditeten hos Linda blir ett minne för livet. Det var avslappnat, enkelt, och väldigt roligt att bli fotad hos Linda. Resultatet blev till och med bättre än vi kunde önska. Vi rekommenderar det varmt, och vi kommer tillbaka!"

Galleri

Fler fantastiska kvinnor

Kund-garderob

Rustika jordnära kläder

Jag erbjuder ett 10-tal olika gravidklänningar och kjolar som kan användas på olika sätt och passar många olika storlekar. Att låna klänningar gör att du slipper fundera över kläder när du kommer till mig. Flera av klänningarna, kjolarna och topparna syr jag själv för att kunna erbjuda unika kläder. Inför din fotografering går vi igenom vilka kläder som kommer passa dig bäst.

FAQ

Några vanliga frågor
När ska vi boka in vår fotografering?

Det är väldigt individuellt när man vill bli fotograferad men de flesta fotograferar magen runt vecka 25–35 då den vuxit till sig ordentligt. Det viktigaste är att du mår bra så du kan glädjas åt en härlig stund i vackra klänningar.

Jag är rädd att det ska kännas obekvämt framför kameran

Det har jag full förståelse för men du ska veta att nästan inga av mina kunder är vana framför kameran. Jag har mina knep för att det ska kännas lättsamt, mysigt och naturligt. Jag guidar dig hela tiden, ger små direktiv, visar de olika poserna med min egen kropp så att inget ska kännas konstigt. Men framför allt är jag en väldig mysig och lugn person. Så det här kommer du fixa galant!

Får syskon och partner följa med på fotograferingen?

Syskon och partner är välkomna att vara med på några enstaka bilder och får sedan gärna vara i det angränsande rummet medan vi fotograferar dig. Jag rekommenderar inte att komma ensam med tidigare barn då det blir för svårt att fokusera på fotograferingen.

Vad ska vi ha på oss?

För att du ska slippa köpa in dyra kläder till din fotografering erbjuder jag utlån av fina klänningar, kjolar och kimonos. Min kundgarderob kan du se här. Jag ger också mycket tips på vad din partner kan ha för kläder så att ni matchar.

Jag är inte bekväm med att visa magen?

Önskar du fotografera enbart med täckt mage gör vi självklart det. Men skulle du ändå vilja utmana dig själv till bar mage så kan jag lova att det kommer bli fantastiska bilder som du kommer att vara stolt över!

Vad behöver vi tänka på innan fotograferingen?

Vid er bokningsförfrågan får ni tillgång till en sida där jag går igenom allt om hur en fotografering går till innan, under och efter. Ca en vecka innan er fotografering får ni också ytterligare info med en checklista som ni kan stämma av med samt att vi diskuterar klädval. Allt för att du ska känna dig så förberedd som möjligt.

Kontakta mig

Skicka in din förfrågan nedan. Du får ett sms när jag svarat.

Fotograferingskostnad på 1000 kr betalas vid bokning. Bildpaket från 3500 kr tillkommer.
ALBUM FINNS SOM TILLVAL.