GRATIS: Enkla tips som lugnar en orolig bebis

Blir du snart mamma? Vill du ha mina enkla tips i hur du lugnar en liten bebis?

För att ge dig lite extra trygghet inför den första bebistiden har jag skapat en GRATIS guide till dig med mina bästa tips på vad du kan göra om din bebis har svårt att komma till ro.

Fyll i namn och mail här nedan så skickar jag dig guiden bums!

* obligatoriska fält

Du kan avregistrera dig från listan när som helst genom att klicka på länken som finns längst ner i sidfoten på mailen.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Vem är Linda?

Mitt namn är Linda Lundquist, 26 år gammal och uppvuxen i Partille. 2017 startade jag mitt företag och är numera utbildad nyföddfotograf och inriktad på nyföddfotografering under bebisens första 14 dagar samt gravidfotografering med fokus på bilder tillsammans med partnern. Jag har en studio i Partille för nyfödda och fotograferar gravida utomhus året om på utvalda platser runt om i Göteborg. Jag lägger stort värde i det enkla, naturliga och jordnära och erbjuder handgjord nyföddrekvisita samt bohemiska gravidkläder till utlån vid fotografering.