Magnus och Rosanna på sin gravidfotografering

Innan vår fotografering berättade Rosanna och Magnus om hur ovana de var att stå framför kameran, att det brukar kännas stelt och jobbigt. Detta är något av det vanligaste orosmomentet som många har och det har jag full förståelse för, jag tycker samma själv nämligen. 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men vet ni vad?! 😉 Jag har mina knep till att det ska kännas roligt och lättsamt. 👍 Vi rör oss mycket under fotograferingen, jag drar dåliga skämt som ibland går hem och ibland inte 😉, jag ställer mig i konstiga positioner för att fånga de bästa vinklarna och vickar lite på rumpan ibland för att framkalla skratt. 😜 Och där mitt i upplevelsen tar jag bilderna. 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det låter ganska bra va? 😊 Och sen blir man ju bara så glad av att få ett sms efteråt om hur avslappnad och rolig fotograferingen var. ❤ Tack Rosanna och Magnus!

17 maj, 2019, kl. 18:56 / Gravidfotografering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *