Priser

Priser porträtt

I priset ingår fotografering, hantering och redigering av avtalat antal bilder som levereras i full storlek, i färg och svartvitt om så önskas. Bilderna passar för användning på internet samt för framkallningar.

Genom att boka mig godkänner ni mina villkor nedan.

Vid årsskiftet kommer det ske en stor förändring gällande priser och inriktning av företaget så passa på att boka din fotografering idag.

Brons

En timmes fotografering
10 högupplösta bilder
950 kr

Silver

En timmes fotografering
20 högupplösta bilder
1 750 kr

Guld

En timmes fotografering
30 högupplösta bilder
2450 kr

Skräddarsytt paket

Självklart finns det möjlighet att skräddarsy ett paket som passar er. Kontakta mig med era önskemål genom att beskriva uppdraget så detaljerat som möjligt så återkommer jag med ett prisförslag.

Extra bilder

Fler bilder kan köpas till för en kostnad på 120 kr/bild.

Leverans av alla bilder sker genom en länk för nedladdning som skickas via mail.

Villkor

Användarrätt

I priset ingår fri användning av levererade bilder för privat bruk. Användarrätten får inte överlåtas till någon annan och bilderna är skyddade av upphovsrätten.

Publicering

Vid publicering på nätet till exempel i sociala medier ska ”Fotograf Linda Lundquist, www.lindalundquist.se” anges i direkt anslutning till bilden. Alternativt en tag till min facebooksida.

Levererade bilder får inte redigeras, beskäras eller förändras på annat sätt utan fotografens godkännande. Filter på Instagram får exempelvis inte användas.

Leverans

Efter fotograferingen kommer du att inom en vecka få ett mail med en kontaktkarta. Då kan du i lugn och ro välja bilder. Normalt sker leverans på mail inom 1–2 veckor från att jag tagit emot bildbeställningen beroende på fotograferingens omfattning.

 

Oförutsedda händelser

Om skador på utrustning eller bildfiler skulle uppstå återbetalas inbetalade avgifter och en ny fotografering kan bokas in om så önskas.

Då jag fotograferar utomhus är jag beroende av bra ljus och väder. Därför kan jag med kort varsel behöva flytta en fotografering.

Kvalié & bilder

Jag satsar på att alltid leverera högsta kvalité och lämnar inte ifrån mig något som inte är genomarbetat. Jag äger rätt att använda bilderna på min hemsida om inget annat avtalats.

Innan fotograferingstillfället kommer du att få skriva på ett avtal där du godkänner villkoren samt hur jag får använda era bilder.